Povezane vesti

Odbačena krivična prijava protiv gradonačelnika Zagreba zbog zabrane Tompsonovog koncerta: „To je bio metod pritiska“

Odbačena krivična prijava protiv gradonačelnika Zagreba zbog zabrane Tompsonovog koncerta: „To je bio metod pritiska“

Nedeljnik pre 4 sati
Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević izjavio je danas da je krivičnu prijavu tima pevača Marka Perkovića Tompsona zbog nedobijanja dozvole za drugi koncert u zagrebačkoj Areni doživeo kao metod pritiska da bi odustao od odluke. „Što se tiče krivične… »
Odbačena prijava protiv gradonačelnika Zagreba zbog zabrane nastupa Tompsonu

Odbačena prijava protiv gradonačelnika Zagreba zbog zabrane nastupa Tompsonu

Nova pre 3 sata
Hrvatsko tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu privrednog društva „Infiniti šou“ protiv gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića i direktora Arene Zagreb Sretena Šarića, zbog odbijanja zahteva za održavanje koncerta kontroverznog pevača Marka… »
Tomašević: Krivičnu prijavu Tompsonovog tima doživeo sam kao pritisak

Tomašević: Krivičnu prijavu Tompsonovog tima doživeo sam kao pritisak

NIN pre 5 sati
Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević komentarisao je ponovo danas to što je Uskok odbacio krivičnu prijavu protiv njega podneo pravni tim pevača Marka Perkovića Tompsona, poznatog po glorifikovanju ustaštva na svojim nastupima i u svojim pesmama… »
Gradonačelnik Zagreba o odbačenoj Tompsonovoj krivičnoj prijavi: To je bila metoda pritiska da odustanem od zabrane

Gradonačelnik Zagreba o odbačenoj Tompsonovoj krivičnoj prijavi: To je bila metoda pritiska da odustanem od zabrane

Newsmax Balkans pre 5 sati
Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević komentarisao je to što je USKOK odbacio prijavu koju je podneo tim Marka Perkovića Tompsona zbog nedobijanja dozvole za drugi koncert u glavnom gradu Hrvatske i rekao da je tu krivičnu prijavu doživeo više kao… »
Gradonačelnik Zagreba: Tompsonovu prijavu doživeo sam kao vid pritiska

Gradonačelnik Zagreba: Tompsonovu prijavu doživeo sam kao vid pritiska

Danas pre 5 sati
Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević izjavio je danas da je krivičnu prijavu tima pevača Marka Perkovića Tompsona zbog nedobijanja dozvole za drugi koncert u zagrebačkoj Areni doživeo kao metod pritiska da bi odustao od odluke. „Što se tiče krivične… »

Vesti dana »