Повезане вести
Одбачена кривична пријава против градоначелника Загреба због забране Томпсоновог концерта: „То је био метод притиска“
Недељник 27.01.2026
Градоначелник Загреба Томислав Томашевић изјавио је данас да је кривичну пријаву тима певача Марка Перковића Томпсона због недобијања дозволе за други концерт у загребачкој Арени доживео као метод притиска да би одустао од… »
Томашевић: Кривичну пријаву Томпсоновог тима доживео сам као притисак
НИН 27.01.2026
Градоначелник Загреба Томислав Томашевић коментарисао је поново данас то што је Ускок одбацио кривичну пријаву против њега поднео правни тим певача Марка Перковића Томпсона, познатог по глорификовању усташтва на својим… »
Градоначелник Загреба о одбаченој Томпсоновој кривичној пријави: То је била метода притиска да одустанем од забране
Невсмакс Балканс 27.01.2026
Загребачки градоначелник Томислав Томашевић коментарисао је то што је УСКОК одбацио пријаву коју је поднео тим Марка Перковића Томпсона због недобијања дозволе за други концерт у главном граду Хрватске и рекао да је ту кривичну… »
Градоначелник Загреба: Томпсонову пријаву доживео сам као вид притиска
Данас 27.01.2026
Градоначелник Загреба Томислав Томашевић изјавио је данас да је кривичну пријаву тима певача Марка Перковића Томпсона због недобијања дозволе за други концерт у загребачкој Арени доживео као метод притиска да би одустао од… »
Вести дана »
Владајући Покрет Слобода релативни победник парламентарних избора у Словенији
Данас пре 5 сатијош 5 повезаних
Он је нови градоначелник Париза: Ово су прелиминарни резултати локалних избора у Француској
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Вучић изненада отпутовао у Емирате: Састао се са шеиком Бин Заједом: "Изразио сам најоштрију осуду напада на УАЕ"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана