Povezane vesti
"Baš mi je žao što se razvode": Pevačica koju su povezivali sa Markom Gačićem progovorila o krahu braka sa Gogom
Mondo pre 4 sati
Mlada Zvezde Granda Marijana Katić, odlučila je da ova godina bude ključna za nju što se tiče karijere, te nakon duge pauze čeka je period kada će biti posvećena poslu i karijeri. Ona je jako mlada zakoračila na scenu “Granda“ i baš zbog svojih godina… »
(Video) "Žao mi je što se razvodi" Pevačica o vezi sa Markom Gačićem: "Doselila sam se iz Pariza u Beograd, bilo je suza, ali…
Blic pre 6 sati
Njena porodica je značajno doprinela njenom uspehu, pružajući joj podršku i prihvatanje. Kao izvođač, Marijana preferira nastupe na privatnim proslavama, ali porekla je glasine o velikim prihodom od 'bakšiša'. Mlada "Zvezde Granda" Marijana Katić… »
Vesti dana »
„Na zlobu i osionost vlasti odgovaramo silom obrazovanja“: Rektor Đokić pozvao na borbu za autonomiju univeziteta i dostojanstvo profesije
Nova pre 16 minutajoš 54 povezane
Završena rasprava o amandmanima na set pravosudnih zakona u Skupštini Srbije, sutra glasanje
RTV pre 36 minutajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane