Povezane vesti
"Neka mi je bog u pomoći", Ceca otkrila da li planira da poseti sina u Rusiji - Za sada...
Kurir pre 6 sati
Ceca Ražnatović i danas je prisutna na snimanju „Zvezda Granda“, a pred sam početak govorila je o svojim kandidatima, kao i o planovima koje ima za budućnost. Ceca je nedavno otkrila da je Veljko otišao u Rusiju gde se priprema za boks meč i po trenutnim… »
Ceca o planovima da poseti Veljka u Rusiji: Pevačica otkrila kako se snašao u drugoj zemlji: "Tamo je hladno, ali on se ne…
Blic pre 6 sati
Ceca Ražnatović otvoreno govori o poslovnim obavezama i privatnim planovima Ceca namerava u budućnosti da poseti Veljka, ali trenutno ima mnogo obaveza koje je sprečavaju Ceca Ražnatović i danas snima Zvezde Granda, a pred početak snimanja pričala je o… »
Ceca stigla na Zvezde Granda, pa otkrila da li ide kod Veljka u Rusiju: "Neka mi je Bog u pomoći"
Telegraf pre 7 sati
Danas, 27. januara nastavljeno je snimanje Zvezda Granda, a Ceca Ražnatović se pojavila u oversajz odelu i crvenom kaputu. Ceca je stigla nasmejana i besnoj mašini, i čim je izašla iz auta počela je da pozira okupljenim paparacima. Prvo je otkrila da li… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti i građani stigli do Hrama Svetog Save: Doneli pogače i žito, vrata crkve im zatvorena
Nova pre 24 minutajoš 67 povezanih
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih
Hor Karlovačke gimnazije odbio da svira u prisustvu SNS predsednika opštine
Vreme pre 5 satijoš 30 povezanih
Od kamiona ostale samo krhotine razbacane svuda po putu. Pojavili se snimci vozila u kom je 7 navijača izgubilo život u stravičnom sudaru (video)
Dnevnik pre 55 minutajoš 59 povezanih
Unija pekara Srbije: Zatražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara od 7. februara
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane