Povezane vesti
Ceca o planovima da poseti Veljka u Rusiji: Pevačica otkrila kako se snašao u drugoj zemlji: "Tamo je hladno, ali on se ne…
Blic 27.01.2026
Ceca Ražnatović otvoreno govori o poslovnim obavezama i privatnim planovima Ceca namerava u budućnosti da poseti Veljka, ali trenutno ima mnogo obaveza koje je sprečavaju Ceca Ražnatović i danas snima Zvezde Granda, a pred početak snimanja pričala je o… »
Ceca stigla na Zvezde Granda, pa otkrila da li ide kod Veljka u Rusiju: "Neka mi je Bog u pomoći"
Telegraf 27.01.2026
Danas, 27. januara, nastavljeno je snimanje Zvezda Granda, a Ceca Ražnatović se pojavila u širokom odelu i crvenom kaputu. Ceca je na Košutnjak stigla u besnoj mašini, nasmejana i čim je izašla iz auta počela je da pozira okupljenim paparacima. Prvo je… »
"Hladno je u Rusiji, ali Veljko se ne žali": Otišao na godinu dana, Ceca otkrila da li će posetiti sina
Mondo 27.01.2026
Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno otkrila da je Veljko otišao u Rusiju gde se priprema za boks meč i po trenutnim planovima ostaće tamo najmanje godinu dana. Ona je sada pričala o potencijalnoj poseti sinu. - Sa svima se čujem, sa svima. Hladno je u… »
"Neka mi je bog u pomoći", Ceca otkrila da li planira da poseti sina u Rusiji - Za sada...
Kurir 27.01.2026
Ceca Ražnatović i danas je prisutna na snimanju „Zvezda Granda“, a pred sam početak govorila je o svojim kandidatima, kao i o planovima koje ima za budućnost. Ceca je nedavno otkrila da je Veljko otišao u Rusiju gde se priprema za boks meč i po trenutnim… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Prolazno naoblačenje, kiša i svežije vreme
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 18 povezanih
SRCE: Reagovanje VJT pokušaj režima da amortizuje diplomatske pritiske iz Vašingtona
Radio sto plus pre 11 minutajoš 19 povezanih
Rusija pogodila voz na zapadu Ukrajine odmah nakon prolaska evropskih diplomata
Beta pre 52 minutajoš 29 povezanih
Neizvesno u Švedskoj: Opozicija u blagoj prednosti, odlučuju poslednji glasovi
Telegraf pre 32 minutajoš 21 povezana