Povezane vesti

Trojica "Vračaraca" izlaze iz pritvora: Za jednog će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra

Trojica "Vračaraca" izlaze iz pritvora: Za jednog će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra

Mondo pre 2 sata
Veće Specijalnog suda u Beogradu danas je trojici optuženih pripadnika grupe " Vračarci" pritvor zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog Nikolu Kačarevića će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra, a on će biti pušten iz pritvora u… »
Trojica Vračaraca izlaze iz pritvora Sud im odobrio nanogicu: Evo ko će se uskoro naći na slobodi

Trojica Vračaraca izlaze iz pritvora Sud im odobrio nanogicu: Evo ko će se uskoro naći na slobodi

Blic pre 3 sata
Majka jedne od žrtava izrazila je zabrinutost za svoju bezbednost tokom sudske rasprave Nikola Kačarević će biti pušten u kućni pritvor nakon polaganja jemstva u iznosu od preko pola miliona evra i ispunjenja dodatnih uslova Veće Specijalnog suda u… »
Trojici "Vračaraca" pritvor zamenjen kućnim uz jemstvo

Trojici "Vračaraca" pritvor zamenjen kućnim uz jemstvo

Newsmax Balkans pre 3 sata
Veće Specijalnog suda u Beogradu trojici optuženih pripadnika grupe "Vračarci" pritvor je zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog Nikolu Kačarevića će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra, a on će biti pušten iz pritvora u kućni… »
Muž Tamare Đurić izlazi iz pritvora: Nosiće nanogicu, a uslov puštanja jemstvo od 500.000 evra

Muž Tamare Đurić izlazi iz pritvora: Nosiće nanogicu, a uslov puštanja jemstvo od 500.000 evra

Mondo pre 3 sata
Sudija se izjasnila povodom predloga za ukidanje pritvora koje je odbrana dala pre decembra meseca. Jedan od njih je i muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević. On će ići kućni pritvor sa nanogicom, ukoliko uplati jemstvo od 508.646 evra. Taj novac… »
"Vračarcima" pritvor zamenjen kućnim pritvorom: Uplaćuju jemstvo od pola miliona evra

"Vračarcima" pritvor zamenjen kućnim pritvorom: Uplaćuju jemstvo od pola miliona evra

B92 pre 4 sati
Veće Specijalnog suda u Beogradu danas je trojici optuženih pripadnika grupe "Vračarci" pritvor zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog N. K. će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra, a on će biti pušten iz pritvora u kućni pritvor… »
"Znam sa kim sam živela" oglasila se Tamara Đurić nakon vesti da njen muž izlazi iz zatvora

"Znam sa kim sam živela" oglasila se Tamara Đurić nakon vesti da njen muž izlazi iz zatvora

Blic pre 4 sati
Starleta Tamara Đurić oglasila se za "Blic" nakon što je Viši sud u Beogradu doneo odluku o ukidanju pritvora Nikoli Kačareviću, njenom suprugu. - Zadovoljna sam odlukom suda, očekivala sam je i ranije, verujem da ce Nikola na kraju dokazati da nije… »
Muž Tamare Đurić izlazi iz zatvora: Nikola Kačarević bio u pritvoru više od 3 godine, a sud mu je sada odobrio jemstvo u…

Muž Tamare Đurić izlazi iz zatvora: Nikola Kačarević bio u pritvoru više od 3 godine, a sud mu je sada odobrio jemstvo u…

Blic pre 4 sati
Kačareviću je određen kućni pritvor uz elektronski nadzor posle uplate jemstva od 508.646 evra. Od 2022. godine nalazi se u pritvoru zbog optužbi za učešće u kriminalnim aktivnostima 'vračarskog klana'. Viši sud u Beogradu doneo je odluku o ukidanju… »
Više od pola miliona evra za kućni pritvor sa nanogicom: Sud pustio „vračarca“, majka ubijenog Šarca strahuje za bezbednost…

Više od pola miliona evra za kućni pritvor sa nanogicom: Sud pustio „vračarca“, majka ubijenog Šarca strahuje za bezbednost…

Nova pre 3 sata
Nikoli Kačareviću, mužu starlete Tamare Đurić, pritvor u kom je od novembra 2022, danas je zamenjen kućnim pritvorom s elektonskom nanogicom i jemstvom od preko pola miliona evra. Kačarević, međutim, neće biti pušten danas, već tek kada bude upisana… »
Muž Tamare Đurić izlazi iz pritvora ako obezbedi jemstvo veće od 500.000 evra!

Muž Tamare Đurić izlazi iz pritvora ako obezbedi jemstvo veće od 500.000 evra!

Telegraf pre 4 sati
Na današnjem suđenju vračarskoj grupi petorici okrivljenih saopšteno je da će biti pušteni iz pritvora, a njih trojica moraće da uplate "papren" novac kao jemstvo! Naime, sudija se izjasnila povodom predloga za ukidanje pritvora koje je odbrana dala pre… »
Trojici „Vračaraca” pritvor zamenjen kućnim pritvorom uz jemstvo

Trojici „Vračaraca” pritvor zamenjen kućnim pritvorom uz jemstvo

Politika pre 4 sati
Za optuženog Nikolu Kačarevića će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra. Veće Specijalnog suda u Beogradu danas je trojici optuženih pripadnika grupe „Vračarci” pritvor zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog Nikolu Kačarevića će… »
Oglasila se Tamara Đurić nakon vesti da joj muž ide u kućni pritvor: "Znam s kim sam živela! Za sve..."

Oglasila se Tamara Đurić nakon vesti da joj muž ide u kućni pritvor: "Znam s kim sam živela! Za sve..."

Telegraf pre 3 sata
Tamara Đurić oglasila se nakon vesti da će Nikola Kačerević biti pušten iz pritvora uz jemstvo veće od pola miliona evra. - Zadovoljna sam odlukom suda, očekivala sam je i ranije, verujem da ce Nikola na kraju dokazati da nije kriv. Od početka sam… »
Starletin muž ide u kućni pritvor sa nanogicom: Član vračarskog klana daje pola miliona evra za slobodu, majka ubijenog…

Starletin muž ide u kućni pritvor sa nanogicom: Član vračarskog klana daje pola miliona evra za slobodu, majka ubijenog…

Kurir pre 4 sati
Nikoli Kačareviću, mužu starlete Tamare Đurić, pritvor u kom je od novembra 2022, danas je zamenjen kućnim pritvorom s elektonskom nanogicom i jemstvom od preko pola miliona evra. Kačarević, međutim, neće biti pušten danas, već tek kada bude upisana… »
Vračarci izlaze iz pritvora ako daju "papren" novac! Majka ubijenog Šarca u strahu zbog izlaska ovog čoveka

Vračarci izlaze iz pritvora ako daju "papren" novac! Majka ubijenog Šarca u strahu zbog izlaska ovog čoveka

Telegraf pre 5 sati
Majka ubijenog u strahu. Na današnjem suđenju vračarskoj grupi petorici okrivljenih saopšteno je da će biti pušteni iz pritvora, a njih trojica moraće da uplate "papren" novac kao jemstvo! Naime, sudija se izjasnila povodom predloga za ukidanje pritvora… »

Vesti dana »