Povezane vesti
Trojica "Vračaraca" izlaze iz pritvora: Za jednog će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra
Mondo pre 2 sata
Veće Specijalnog suda u Beogradu danas je trojici optuženih pripadnika grupe " Vračarci" pritvor zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog Nikolu Kačarevića će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra, a on će biti pušten iz pritvora u… »
Trojica Vračaraca izlaze iz pritvora Sud im odobrio nanogicu: Evo ko će se uskoro naći na slobodi
Blic pre 3 sata
Majka jedne od žrtava izrazila je zabrinutost za svoju bezbednost tokom sudske rasprave Nikola Kačarević će biti pušten u kućni pritvor nakon polaganja jemstva u iznosu od preko pola miliona evra i ispunjenja dodatnih uslova Veće Specijalnog suda u… »
Trojici "Vračaraca" pritvor zamenjen kućnim uz jemstvo
Newsmax Balkans pre 3 sata
Veće Specijalnog suda u Beogradu trojici optuženih pripadnika grupe "Vračarci" pritvor je zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog Nikolu Kačarevića će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra, a on će biti pušten iz pritvora u kućni… »
Muž Tamare Đurić izlazi iz pritvora: Nosiće nanogicu, a uslov puštanja jemstvo od 500.000 evra
Mondo pre 3 sata
Sudija se izjasnila povodom predloga za ukidanje pritvora koje je odbrana dala pre decembra meseca. Jedan od njih je i muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević. On će ići kućni pritvor sa nanogicom, ukoliko uplati jemstvo od 508.646 evra. Taj novac… »
"Vračarcima" pritvor zamenjen kućnim pritvorom: Uplaćuju jemstvo od pola miliona evra
B92 pre 4 sati
Veće Specijalnog suda u Beogradu danas je trojici optuženih pripadnika grupe "Vračarci" pritvor zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog N. K. će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra, a on će biti pušten iz pritvora u kućni pritvor… »
"Znam sa kim sam živela" oglasila se Tamara Đurić nakon vesti da njen muž izlazi iz zatvora
Blic pre 4 sati
Starleta Tamara Đurić oglasila se za "Blic" nakon što je Viši sud u Beogradu doneo odluku o ukidanju pritvora Nikoli Kačareviću, njenom suprugu. - Zadovoljna sam odlukom suda, očekivala sam je i ranije, verujem da ce Nikola na kraju dokazati da nije… »
Muž Tamare Đurić izlazi iz zatvora: Nikola Kačarević bio u pritvoru više od 3 godine, a sud mu je sada odobrio jemstvo u…
Blic pre 4 sati
Kačareviću je određen kućni pritvor uz elektronski nadzor posle uplate jemstva od 508.646 evra. Od 2022. godine nalazi se u pritvoru zbog optužbi za učešće u kriminalnim aktivnostima 'vračarskog klana'. Viši sud u Beogradu doneo je odluku o ukidanju… »
Više od pola miliona evra za kućni pritvor sa nanogicom: Sud pustio „vračarca“, majka ubijenog Šarca strahuje za bezbednost…
Nova pre 3 sata
Nikoli Kačareviću, mužu starlete Tamare Đurić, pritvor u kom je od novembra 2022, danas je zamenjen kućnim pritvorom s elektonskom nanogicom i jemstvom od preko pola miliona evra. Kačarević, međutim, neće biti pušten danas, već tek kada bude upisana… »
Muž Tamare Đurić izlazi iz pritvora ako obezbedi jemstvo veće od 500.000 evra!
Telegraf pre 4 sati
Na današnjem suđenju vračarskoj grupi petorici okrivljenih saopšteno je da će biti pušteni iz pritvora, a njih trojica moraće da uplate "papren" novac kao jemstvo! Naime, sudija se izjasnila povodom predloga za ukidanje pritvora koje je odbrana dala pre… »
Trojici „Vračaraca” pritvor zamenjen kućnim pritvorom uz jemstvo
Politika pre 4 sati
Za optuženog Nikolu Kačarevića će biti položeno jemstvo od preko pola miliona evra. Veće Specijalnog suda u Beogradu danas je trojici optuženih pripadnika grupe „Vračarci” pritvor zamenio kućnim pritvorom uz jemstvo. Za optuženog Nikolu Kačarevića će… »
Oglasila se Tamara Đurić nakon vesti da joj muž ide u kućni pritvor: "Znam s kim sam živela! Za sve..."
Telegraf pre 3 sata
Tamara Đurić oglasila se nakon vesti da će Nikola Kačerević biti pušten iz pritvora uz jemstvo veće od pola miliona evra. - Zadovoljna sam odlukom suda, očekivala sam je i ranije, verujem da ce Nikola na kraju dokazati da nije kriv. Od početka sam… »
Starletin muž ide u kućni pritvor sa nanogicom: Član vračarskog klana daje pola miliona evra za slobodu, majka ubijenog…
Kurir pre 4 sati
Nikoli Kačareviću, mužu starlete Tamare Đurić, pritvor u kom je od novembra 2022, danas je zamenjen kućnim pritvorom s elektonskom nanogicom i jemstvom od preko pola miliona evra. Kačarević, međutim, neće biti pušten danas, već tek kada bude upisana… »
Vračarci izlaze iz pritvora ako daju "papren" novac! Majka ubijenog Šarca u strahu zbog izlaska ovog čoveka
Telegraf pre 5 sati
Majka ubijenog u strahu. Na današnjem suđenju vračarskoj grupi petorici okrivljenih saopšteno je da će biti pušteni iz pritvora, a njih trojica moraće da uplate "papren" novac kao jemstvo! Naime, sudija se izjasnila povodom predloga za ukidanje pritvora… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 6 minutajoš 54 povezane
Stefan Janjić (SRCE): Vujić ministar nepravde, a SRCE će dovesti sveštenika da osvešta prostorije gde su dolazili sa provokatorima iz Informera
Glas Šumadije pre 56 minutajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 30 povezanih