Povezane vesti

"Godinu dana me finansira" Mina Kostić priznala da joj je Kasper slao pare iz Amerike, otkrila detalje veze pre upoznavanja!

"Godinu dana me finansira" Mina Kostić priznala da joj je Kasper slao pare iz Amerike, otkrila detalje veze pre upoznavanja!

Kurir pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić otkrila je nove detalje veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom sa kojim je, dok on nije nedavno došao u Srbiju, održavala ljubav preko žice godinu dana. Pevačica je sada nakon što su se nedavno upoznali, a potom i verili, rekla da je on… »
"Godinu dana me finansira" Mina Kostić otkrila da joj je Kasper slao pare iz Amerike i pre nego što su se upoznali

"Godinu dana me finansira" Mina Kostić otkrila da joj je Kasper slao pare iz Amerike i pre nego što su se upoznali

Blic pre 1 dan
Kasper je zaprosio Minu tokom javnog programa, što je privuklo veliku pažnju medija i publike Polemiše se o vrednosti vereničkog prstena, ali Mina izjavljuje da je cena ne zanima Pevačica Mina Kostić otkrila je nove detalje odnosa sa Manetom Ćurivojom… »
"On me finansira godinu dana!" Mina i Kasper sve priznali, otkrili da li će naplatiti izveštavanje sa svadbe.

"On me finansira godinu dana!" Mina i Kasper sve priznali, otkrili da li će naplatiti izveštavanje sa svadbe.

Telegraf pre 1 dan
"Imamo se*s 4-5 puta dnevno" Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper gostovali su u podkastu kod Bokija 13, prošle noći. Otkrili su brojne detalje iz svog odnosa, a pevačica je priznala i da je Kasper finansira. - On mene finansira. I dok sam bila u bolnici… »
"Da sam muško i ja bih pisala Nataši Bekvalac" Boki 13 potkačio pevačicu zbog Kaspera, ovo je njena hit reakcija

"Da sam muško i ja bih pisala Nataši Bekvalac" Boki 13 potkačio pevačicu zbog Kaspera, ovo je njena hit reakcija

Kurir pre 2 dana
Mina Kostić i Kasper gotovo su nerazdvojni, a zajednička gostovanja u emisijama postala su redovna pojava. Ljubavni par je gostovao kod Bokija 13 i govorio o svom odnosu, ljubavi ali i lošim komentarima. Mina se prisetila bivšeg partnera Igora, a Boki je… »

Vesti dana »