Povezane vesti
"Godinu dana me finansira" Mina Kostić priznala da joj je Kasper slao pare iz Amerike, otkrila detalje veze pre upoznavanja!
Kurir 27.01.2026
Pevačica Mina Kostić otkrila je nove detalje veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom sa kojim je, dok on nije nedavno došao u Srbiju, održavala ljubav preko žice godinu dana. Pevačica je sada nakon što su se nedavno upoznali, a potom i verili, rekla da je on… »
"Godinu dana me finansira" Mina Kostić otkrila da joj je Kasper slao pare iz Amerike i pre nego što su se upoznali
Blic 27.01.2026
Kasper je zaprosio Minu tokom javnog programa, što je privuklo veliku pažnju medija i publike Polemiše se o vrednosti vereničkog prstena, ali Mina izjavljuje da je cena ne zanima Pevačica Mina Kostić otkrila je nove detalje odnosa sa Manetom Ćurivojom… »
"On me finansira godinu dana!" Mina i Kasper sve priznali, otkrili da li će naplatiti izveštavanje sa svadbe.
Telegraf 27.01.2026
"Imamo se*s 4-5 puta dnevno" Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper gostovali su u podkastu kod Bokija 13, prošle noći. Otkrili su brojne detalje iz svog odnosa, a pevačica je priznala i da je Kasper finansira. - On mene finansira. I dok sam bila u bolnici… »
"Da sam muško i ja bih pisala Nataši Bekvalac" Boki 13 potkačio pevačicu zbog Kaspera, ovo je njena hit reakcija
Kurir 27.01.2026
Mina Kostić i Kasper gotovo su nerazdvojni, a zajednička gostovanja u emisijama postala su redovna pojava. Ljubavni par je gostovao kod Bokija 13 i govorio o svom odnosu, ljubavi ali i lošim komentarima. Mina se prisetila bivšeg partnera Igora, a Boki je… »
Vesti dana »
Sneg se vraća u Srbiju: Prognoza RHMZ za ovu nedelju će mnoge "preseći"
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Delegacija Venecijanske komisije danas i sutra u radnoj poseti Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih
Dodela Oskara 2026: ‘Jedna bitka za drugom’ najbolji film
Bloomberg Adria pre 53 minutajoš 57 povezanih
Gvinet Paltrou bez gaćica na dodelu Oskara? Došla sa novim licem nakon 11 godina pa potrčala, umalo sve "ispalo"
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih