Povezane vesti
"Godinu dana me finansira" Mina Kostić priznala da joj je Kasper slao pare iz Amerike, otkrila detalje veze pre upoznavanja!
Kurir pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić otkrila je nove detalje veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom sa kojim je, dok on nije nedavno došao u Srbiju, održavala ljubav preko žice godinu dana. Pevačica je sada nakon što su se nedavno upoznali, a potom i verili, rekla da je on… »
"Godinu dana me finansira" Mina Kostić otkrila da joj je Kasper slao pare iz Amerike i pre nego što su se upoznali
Blic pre 1 dan
Kasper je zaprosio Minu tokom javnog programa, što je privuklo veliku pažnju medija i publike Polemiše se o vrednosti vereničkog prstena, ali Mina izjavljuje da je cena ne zanima Pevačica Mina Kostić otkrila je nove detalje odnosa sa Manetom Ćurivojom… »
"On me finansira godinu dana!" Mina i Kasper sve priznali, otkrili da li će naplatiti izveštavanje sa svadbe.
Telegraf pre 1 dan
"Imamo se*s 4-5 puta dnevno" Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper gostovali su u podkastu kod Bokija 13, prošle noći. Otkrili su brojne detalje iz svog odnosa, a pevačica je priznala i da je Kasper finansira. - On mene finansira. I dok sam bila u bolnici… »
"Da sam muško i ja bih pisala Nataši Bekvalac" Boki 13 potkačio pevačicu zbog Kaspera, ovo je njena hit reakcija
Kurir pre 2 dana
Mina Kostić i Kasper gotovo su nerazdvojni, a zajednička gostovanja u emisijama postala su redovna pojava. Ljubavni par je gostovao kod Bokija 13 i govorio o svom odnosu, ljubavi ali i lošim komentarima. Mina se prisetila bivšeg partnera Igora, a Boki je… »
Vesti dana »
Vučić: Pravosudni zakoni doneti u skladu sa Ustavom, nedostajala javna rasprava
Insajder pre 49 minutajoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Služenje obaveznog vojnog roka 75 dana od decembra ove ili marta 2027.
Beta pre 5 minutajoš 31 povezana
Crnogorske kamiondžije prekinule blokadu: U Srbiji još traju, evo šta se čeka
Kurir pre 39 minutajoš 29 povezanih
Američka Carlyle grupa kupuje imovinu u inostranstvu ruskog Lukoila
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih
Ukrajinka se okrenula i izašla sa terena - nije ni pogledala Sabalenku! Navijačima jasno poručila: Neće biti rukovanja!
Kurir pre 39 minutajoš 29 povezanih