Povezane vesti
"Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić!" Pevač šokirao priznanjem: Bio sam u zatvoru...
Kurir pre 22 dana
Pevač Bata Zdravković otkrio je da je u mladosti proveo godinu dana u zatvoru, ali i kako je na njegovu porodicu uticalo povezivanje sa Jovanom Pajić. Zdravković je decenijama je prisutan na muzičkoj sceni, a najveću popularnost stekao je hitom "Kako… »
"Bio sam u zatvoru" Velika ispovest Bate Zdravkovića o problemima i porodici: "Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom…
Blic pre 22 dana
Bata je istakao da je ponosan na način na koji je gradio karijeru Govorio je o učešću na Farmi i kontrolisanju svojih reakcija Pevač Bata Zdravković decenija je prisutan na muzičkoj sceni, a svoju popularnost stekao je pesmom “Kako starim sve te više… »
"Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić": Na Farmi ga spajali s pevačicom, sad priznao da je bio u zatvoru
Mondo pre 22 dana
Pevač Bata Zdravković decenijama je prisutan na muzičkoj sceni, a svoju popularnost stekao je pesmom “Kako starim sve te više volim“. Sada je, nakon poduže medijske pauze, pričao o počecima, danima u zatvoru, ali i želji da se povuče iz javnosti… »
"Godinu dana sam bio u zatvoru", naš pevač priznao: "Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić"
Telegraf pre 22 dana
Pevač Bata Zdravković decenijama je prisutan na muzičkoj sceni, a najveću popularnost stekao je hitom "Kako starim sve te više volim". Ipak, u poslednjih nekoliko godina publika ga retko viđa u javnosti, a pevač je sada odlučio da iskreno progovori o… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 19. februar: Rođen Kopernik, umrli Andre Žid i Knut Hamsun, povukao se Kastro...
N1 Info pre 15 minutajoš 2 povezane
Danas oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 17 stepeni.
Glas Zapadne Srbije pre 10 minutajoš 4 povezane
Iz Srbije u BiH hteo da prenese pet miliona! Otvorili mu auto na granici, pa videli gepek pun keša i lažna dokumenta
Blic pre 8 satijoš 1 povezana