Povezane vesti

"Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić!" Pevač šokirao priznanjem: Bio sam u zatvoru...

"Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić!" Pevač šokirao priznanjem: Bio sam u zatvoru...

Kurir pre 7 sati
Pevač Bata Zdravković otkrio je da je u mladosti proveo godinu dana u zatvoru, ali i kako je na njegovu porodicu uticalo povezivanje sa Jovanom Pajić. Zdravković je decenijama je prisutan na muzičkoj sceni, a najveću popularnost stekao je hitom "Kako… »
„Bio sam godinu dana u zatvoru“: Proslavio se čuvenim folk hitom, pa nestao – Bata Zdravković progovorio o odnosu sa Jovanom…

„Bio sam godinu dana u zatvoru“: Proslavio se čuvenim folk hitom, pa nestao – Bata Zdravković progovorio o odnosu sa Jovanom…

Nova pre 10 sati
Folker Bata Zdravković poslednjih godina nije aktivan na javnoj sceni, te publika nema često priliku da ga vidi. Pevač se proslavio hitom “Kako starim sve te više volim“, početkom dvehiljaditih bio je jedan od najpopularnijih Grandovih izvođača, a… »
"Bio sam u zatvoru" Velika ispovest Bate Zdravkovića o problemima i porodici: "Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom…

"Bio sam u zatvoru" Velika ispovest Bate Zdravkovića o problemima i porodici: "Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom…

Blic pre 11 sati
Bata je istakao da je ponosan na način na koji je gradio karijeru Govorio je o učešću na Farmi i kontrolisanju svojih reakcija Pevač Bata Zdravković decenija je prisutan na muzičkoj sceni, a svoju popularnost stekao je pesmom “Kako starim sve te više… »
"Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić": Na Farmi ga spajali s pevačicom, sad priznao da je bio u zatvoru

"Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić": Na Farmi ga spajali s pevačicom, sad priznao da je bio u zatvoru

Mondo pre 11 sati
Pevač Bata Zdravković decenijama je prisutan na muzičkoj sceni, a svoju popularnost stekao je pesmom “Kako starim sve te više volim“. Sada je, nakon poduže medijske pauze, pričao o počecima, danima u zatvoru, ali i želji da se povuče iz javnosti… »
"Godinu dana sam bio u zatvoru", naš pevač priznao: "Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić"

"Godinu dana sam bio u zatvoru", naš pevač priznao: "Ćerka je plakala zbog mog odnosa sa Jovanom Pajić"

Telegraf pre 11 sati
Pevač Bata Zdravković decenijama je prisutan na muzičkoj sceni, a najveću popularnost stekao je hitom "Kako starim sve te više volim". Ipak, u poslednjih nekoliko godina publika ga retko viđa u javnosti, a pevač je sada odlučio da iskreno progovori o… »

Vesti dana »