Povezane vesti

"Gaće su bile tu" Kačavenda i Anđelo otkrili sve o njihovom odnosu: "Mazala si mi kremu po nogama", otkrili detalje vrelih…

"Gaće su bile tu" Kačavenda i Anđelo otkrili sve o njihovom odnosu: "Mazala si mi kremu po nogama", otkrili detalje vrelih…

Blic pre 23 sata
Milena tvrdi da je Anđelo slao kompromitujuće poruke. Objavljeni su u javnosti fragmenti njihovih razgovora. Milena Kačavenda je danas u "Eliti" postavila pitanje Anđelu Rankoviću, a od njega je želela da čuje da li ga je zvala nakon poruka, pošto je on… »

Kurir pre 22 sata
Učesnica " Elite 9" Milena Kačavenda je postavila pitanje Anđelu Rankoviću, a od njega je želela da čuje da li ga je zvala nakon poruka, pošto je on rekao da je to učinila 120 puta. Milena je, takođe, pitala i da li za to ima dokaze. - Zvala si me svaki… »
"Navaljivala si", Milena Kačavenda i Anđelo progovorili o njihovom odnosu: "Mazala si mi kremu po nogama"

"Navaljivala si", Milena Kačavenda i Anđelo progovorili o njihovom odnosu: "Mazala si mi kremu po nogama"

Telegraf pre 22 sata
Milena Kačavenda je danas u "Eliti 9" direktno upitala Anđela Rankovića da li ga je stvarno zvala nakon poruka, nakon što je on tvrdio da je to učinila 120 puta, i pitala ga da li ima dokaze za svoje tvrdnje. - Zvala si me svaki dan, minimum jednom ili… »

Vesti dana »