Povezane vesti
Ne može da bude MVP: Denver odložio odluku o Jokiću
Sport klub pre 6 sati
Sada je i definitivno jasno da Nikola Jokić neće biti MVP NBA za sezonu 2025/26. “Insajder” Šems Čaranija je u javnost izneo informacije o tome kako Denver Nagetsi rukovode povratkom svog centra. Jokić se oporavlja od povrede kolena koju je doživeo 30… »
Amerikanci javljaju: Jokićeva pauza se produžava
RTS pre 6 sati
Srpski košarkaš i as Denver nagetsa Nikola Jokić još uvek nije spreman da se vrati na teren, a oporavak od povrede kolena produžiće njegovu pauzu najmanje za još sedam dana, preneo je NBA insajder Šams Čaranija. Kako je javio najbolje obavešteni novinar… »
Jokić ostaje bez MVP nagrade? Povreda i dalje koči srpskog košarkaša da se vrati u trku!
Hot sport pre 6 sati
Jokić fokusiran na tim, ne na nagrade! Nikola Jokić je ove sezone praktično ostao bez šanse za MVP nagradu, iako je još matematički u trci. Prema informacijama NBA insajdera Šamsa Čarnije, srpski centar će biti pregledan tek za otprilike nedelju dana… »
Definitivno loše vesti: Nikola Jokić ostaje bez MVP titule, Denver ne žuri da ga vrati na teren, evo kako teče oporavak našeg…
Dnevnik pre 7 sati
Jedan od najboljih košarkaša današnjice Nikola Jokić ostaje bez MVP titule pošto Denver Nagetsi neće žuriti sa njegovim povratkom na teren. Ovu informaciju preneo je dobro obavešteni novinar ESPN-a Šams čaranija, koji je naveo: - Kažu mi da će Denver… »
Šok iz Denvera: Loše vesti, Nikola Jokić otpisan!
Kurir pre 6 sati
Denver Nagetsi neće žuriti sa povratkom Nikole Jokića na parket, što ujedno znači da će najbolji košarkaš sveta ispsti iz trke za MVP nagradu ove sezone. Ovu informaciju preneo je dobro obavešteni novinar ESPN-a Šams čaranija, koji je naveo: - Kažu mi da… »
Šok! Nikola Jokić i definitivno ostaje bez MVP titule, ovo su novi detalji oporavka Srbina
Telegraf pre 7 sati
Jedan od najboljih košarkaša današnjice Nikola Jokić ostaje bz MVP titule pošto Denver Nagetsi neće žuriti sa njegovim povratkom na teren. Ovu informaciju preneo je dobro obavešteni novinar ESPN-a Šams čaranija, koji je naveo: - Kažu mi da će Denver… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
Moneke: "Pisalo je da me je zapratio 'djokernole', nisam mogao da verujem..."
B92 pre 1 satjoš 1 povezana
To je to, upravo stigla potvrda iz Ukrajine! Oglasio se šef diplomatije: "Zelenski je spreman!"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana