Povezane vesti
Žika Šarenica se vraća na male ekrane: Otišao u penziju, pa shvatio da ne može bez televizije
Mondo pre 1 sat
Voditelj Živorad Žika Nikolić godinama je bio zaštitno lice emisije Žikina šarenica. Nakon rada na RTS-u, Žika je prešao na TV Pink, a potom se povukao u penziju. Ipak, sada je sve iznenadio odlukom da se ponovo vrati na male ekrane. Žika Nikolić će… »
Žika šarenica otkrio kolika mu je penzija Voditelj otvoreno o mesečnim primanjima: "Danas imam jer nisam bio alav"
Blic pre 2 sata
Žika Nikolić se vraća na male ekrane i ponovo pokreće "Žikinu šarenicu". Otkrio je da je njegova penzija značajan rezultat pravilnog finansijskog planiranja. Voditelj Žika Nikolić vraća se na male ekrane i ponovo vodi čuvenu emisiju "Žikina šarenica"… »
Žika Šarenica je rođen sa po 6 prstiju na rukama: "Roditelji su mi rekli da je to zato što imam malo..."
Telegraf pre 3 sata
Žika Nikolić je generacijama jedno od najprepoznatljivih TV lica, a iako u penziji i sa punih 75 godina, prema najavi Prve televizije on se uskoro vraća na male ekrane. Vodiće svoju čuvenu "Žikinu šarenicu", a tačan početak emitovanja tokom proteklog… »
Žika Šarenica šokirao priznanjem kolika mu je penzija: Tajni dogovor sa Tijanićem uticao na platu na RTS-u
Mondo pre 4 sati
Žika Nikolić u martu puni 76 godina, a sada se vraća poslu i to na televiziji! Iako je u penziji, poznati voditelj prihvatio je ponudu sa Prve, pa će uskoro ponovo voditi čuvenu emisiju "Žikina Šarenica". "A što ne bih smeo da otkrijem kolika je moja… »
"Penzija mi je 1.300€ jer nisam bio alav" Ovako je Šarenica pričao o primanjima i tajnom dogovoru s Tijanićem
Telegraf pre 6 sati
Žika Nikolić u martu puni 76 godina, a sada se vraća poslu i to na televiziji! Iako je u penziji, poznati voditelj prihvatio je ponudu sa Prve, pa će uskoro ponovo voditi čuvenu emisiju "Žikina Šarenica". Ovaj penzioner je prilikom jednog gostovanja… »
"Žikina šarenica" ponovo kreće sa emitovanjem. Voditelj otišao u penziju i ima ogromna primanja, a sada se vraća na male…
Blic pre 14 sati
Nikolić je tokom radnog veka ulagao u penzioni fond, što mu je obezbedilo visok prihod u penziji On je nedavno otkrio kako provodi penzionerske dane Voditelj Živorad Žika Nikolić godinama je vodio emisiju "Žikina šarenica" koja je postala njegova lična… »
Vesti dana »
Sreća pogledala Đokovića: Muzeti mu predao, sa Sinerom za finale Australijan opena
BBC News pre 22 minutajoš 109 povezanih
Crnogorski MUP rekao ne: Neće dozvoliti produženje blokada kamiondžija, protest na njihovoj granici se završava tačno u ovo vreme
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana
Zbog ove pojave, upaljen prvi stepen upozorenja! RHMZ objavio detaljnu vremensku prognozu: "Moguća šteta na imovini i problemi u saobraćaju"
Blic pre 2 minutajoš 24 povezane
Sindikat: Plate nastavnika i nakon povećanja ispod republičkog proseka
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih