Povezane vesti

"Treća trudnoća mi je donela nešto novo" Pevačeva supruga povukla se sa društvenih mreža, ovako provodi dane u drugom stanju…

"Treća trudnoća mi je donela nešto novo" Pevačeva supruga povukla se sa društvenih mreža, ovako provodi dane u drugom stanju…

Kurir pre 7 sati
Supruga pevača Dada Polumente, influenserka Ivona Polumenta, oglasila se na Instagramu i objasnila zašto više nije toliko aktivna na društvenim mrežama. Ona uživa u trećoj trudnoći koju provodi u miru. Inače, posle dve devojčice, Ivona i Dado će dobiti… »
„Sigurna sam da se to dešava, jer…“ Žena Dada Polumente se oglasila trudna, s ovim se susrela!

„Sigurna sam da se to dešava, jer…“ Žena Dada Polumente se oglasila trudna, s ovim se susrela!

Telegraf pre 12 sati
Influenserka Ivona Polumenta, žena pevača Dada Polumente, uskoro će na svet doneti treće dete - dečaka. Ona se povukla sa mreža, a sada se oglasila i otkrila zbog čega. Ivona je istakla da, iako zarađuje od društvenih mreža, trenutno želi da živi… »
Povukla se sa mreža i otkrila sa čime se susrela u trudnoći: Žena Dada Polumente o drugom stanju: "Sigurna sam da se to dešava…

Povukla se sa mreža i otkrila sa čime se susrela u trudnoći: Žena Dada Polumente o drugom stanju: "Sigurna sam da se to dešava…

Blic pre 13 sati
Istakla je da se trenutno oseća drugačije nego tokom prethodnih trudnoća Nedavno su istakli zahvalnost za blagoslove u porodici Influenserka Ivona Polumenta, žena pevača Dada Polumente, uskoro će na svet doneti treće dete - dečaka. Ona se povukla sa… »

Vesti dana »