Povezane vesti
"Skuplja sam, moje usluge su 2.000", Milica Dabović besna zbog ponude koju je dobila
Kurir pre 9 sati
Bivša košarkašica Milica Dabović podelila je na svom Instagramu poruke koje dobija u inboks, a onda je jednog dečka javno prozvala. Dok je ona pričala o vrednosti sata, on je direktno uvredio. Milica Dabović objavila je fotografiju na kojoj pozira u… »
"Skuplja sam, moje usluge su 2.000", Milica Dabović besna zbog ponude koju je dobila: "Pošto sat?"
Telegraf pre 9 sati
Bivša košarkašica Milica Dabović podelila je na svom Instagramu poruke koje dobija u inboks, a onda je jednog dečka javno prozvala. Dok je ona pričala o vrednosti sata, on je direktno uvredio. Milica Dabović objavila je fotografiju na kojoj pozira u… »
"Moje usluge su 2.000" Milica Dabović pokazala kakve poruke dobija u inboks, pobesnela zbog pitanja: "Pošto sat?"
Blic pre 9 sati
Milica Dabović je putem Instagrama podelila neprikladne poruke koje je dobila Na provokativno pitanje 'pošto sat', odgovorila je šaljivim komentarom koji je izazvao dalju diskusiju. Bivša košarkašica Milica Dabović podelila je na svom Instagramu poruke… »
Vesti dana »
Radovanovic: Region je paralisan, ugroženi su lanci snabdevanja. Srbija u riziku da dnevno izgubi 60 miliona evra
Bloomberg Adria pre 5 minutajoš 26 povezanih
Usvojene izmene pravosudnih zakona bez stručnog mišljenja: Da li će predsednik države odbiti da ih potpiše?
Mašina pre 30 minutajoš 59 povezanih
"Voda nije roba, već javno dobro": Velike investicije u vodosnabdevanje opravdanje za nova poskupljenja?
N1 Info pre 8 satijoš 5 povezanih
Nazire se kraj agonije za kamiondžije? EU konačno priznala problem boravka u Šengenu, evo šta razmatra kao rešenje
Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih