Povezane vesti
Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi Centru
Beta 28.01.2026
Čuveni američki kompozitor Filip Glas otkazao je svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi centru u Vašingtonu pravdajući odluku novom upravom tog centra, koju je promenio Donald Tramp od povratka u Belu kuću. "Posle razmišljanja, odlučio sam da otkažem… »
Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru u Kenedi Centru: "Suprotne vrednosti moje simfonije i ove ustanove"
N1 Info 28.01.2026
Čuveni američki kompozitor Filip Glas otkazao je svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi centru u Vašingtonu, pravdajući odluku novom upravom tog centra, koju je promenio Donald Tramp od povratka u Belu kuću. "Posle razmišljanja, odlučio sam da… »
Premijera simfonije o Linkolnu otkazana zbog Trampa: Umetnici napuštaju Tramp-Kenedi centar
Telegraf 28.01.2026
Američki kompozitor Filip Glas povukao je svetsku premijeru svoje simfonije "Linkoln" iz Kenedi centra, navodeći da su vrednosti tog dela u suprotnosti sa vrednostima umetničke ustanove, koju je preuzeo predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald… »
Vesti dana »
Laridžani ubijen dok je bio u stanu sa sinom?! Izraelci tvrde da "nastavljaju lov", Iran objavio rukom pisanu poruku "vladara iz senke" (foto)
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Posete ministra, pretnje i studentski skupovi: Kako protiče kampanja pred lokalne izbore?
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 5 satijoš 2 povezane
Iranski mediji: Uhapšeno desetoro stranaca koji se sumnjiče za saradnju sa SAD i Izraelom
RTV pre 2 minutajoš 31 povezana