Povezane vesti

Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi Centru

Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi Centru

Beta pre 9 sati
Čuveni američki kompozitor Filip Glas otkazao je svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi centru u Vašingtonu pravdajući odluku novom upravom tog centra, koju je promenio Donald Tramp od povratka u Belu kuću. "Posle razmišljanja, odlučio sam da otkažem… »
Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru u Kenedi Centru: "Suprotne vrednosti moje simfonije i ove ustanove"

Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru u Kenedi Centru: "Suprotne vrednosti moje simfonije i ove ustanove"

N1 Info pre 8 sati
Čuveni američki kompozitor Filip Glas otkazao je svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi centru u Vašingtonu, pravdajući odluku novom upravom tog centra, koju je promenio Donald Tramp od povratka u Belu kuću. "Posle razmišljanja, odlučio sam da… »
Premijera simfonije o Linkolnu otkazana zbog Trampa: Umetnici napuštaju Tramp-Kenedi centar

Premijera simfonije o Linkolnu otkazana zbog Trampa: Umetnici napuštaju Tramp-Kenedi centar

Telegraf pre 10 sati
Američki kompozitor Filip Glas povukao je svetsku premijeru svoje simfonije "Linkoln" iz Kenedi centra, navodeći da su vrednosti tog dela u suprotnosti sa vrednostima umetničke ustanove, koju je preuzeo predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald… »

Vesti dana »