Povezane vesti
Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi Centru
Beta 28.01.2026
Čuveni američki kompozitor Filip Glas otkazao je svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi centru u Vašingtonu pravdajući odluku novom upravom tog centra, koju je promenio Donald Tramp od povratka u Belu kuću. "Posle razmišljanja, odlučio sam da otkažem… »
Kompozitor Filip Glas otkazao svetsku premijeru u Kenedi Centru: "Suprotne vrednosti moje simfonije i ove ustanove"
N1 Info 28.01.2026
Čuveni američki kompozitor Filip Glas otkazao je svetsku premijeru svoje simfonije u Kenedi centru u Vašingtonu, pravdajući odluku novom upravom tog centra, koju je promenio Donald Tramp od povratka u Belu kuću. "Posle razmišljanja, odlučio sam da… »
Premijera simfonije o Linkolnu otkazana zbog Trampa: Umetnici napuštaju Tramp-Kenedi centar
Telegraf 28.01.2026
Američki kompozitor Filip Glas povukao je svetsku premijeru svoje simfonije "Linkoln" iz Kenedi centra, navodeći da su vrednosti tog dela u suprotnosti sa vrednostima umetničke ustanove, koju je preuzeo predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald… »
Vesti dana »
Vojni analitičar: Istina o korišćenju soničnog oružja 15. marta otkriće se nakon promene vlasti
Radio sto plus pre 24 satajoš 54 povezane
Alvarezova poruka sa Mundijala koju je Barsa jedva čekala!
Sportske.net pre 38 minutajoš 61 povezana