Povezane vesti

'Da li smo teniseri ili životinje iz zoološkog vrta': Žalbe zbog kamera na Australijan openu

'Da li smo teniseri ili životinje iz zoološkog vrta': Žalbe zbog kamera na Australijan openu

BBC News pre 2 sata
Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da su kamere koje snimaju šta se dešava iz kulisa Australijan opena narušavaju privatnost sportista. Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da igrače na Australijan openu, preko kamera koje… »
‘Da li smo teniseri ili životinje iz zoološkog vrta’: Žalbe zbog kamera na Australijan openu

‘Da li smo teniseri ili životinje iz zoološkog vrta’: Žalbe zbog kamera na Australijan openu

Danas pre 2 sata
Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da igrače na Australijan openu, preko kamera koje snimaju dešavanja iza kulisa, prate „kao životinje u zoološkom vrtu“. Amerikanka Koko Gof snimljena je 27. januara kako lomi reket u hodniku igračkog… »

Danas pre 2 sata
Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da igrače na Australijan openu, preko kamera koje snimaju dešavanja iza kulisa, prate „kao životinje u zoološkom vrtu“. Amerikanka Koko Gof snimljena je 27. januara kako lomi reket u hodniku igračkog… »

NIN pre 2 sata
Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da igrače na Australijan openu, preko kamera koje snimaju dešavanja iza kulisa, prate "kao životinje u zoološkom vrtu". Amerikanka Koko Gof snimljena je 27. januara kako lomi reket u hodniku igračkog… »

Radio 021 pre 2 sata
Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da su kamere koje snimaju šta se dešava iz kulisa Australijan opena narušavaju privatnost sportista. Reuters Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da igrače na Australijan openu, preko… »

Južne vesti pre 2 sata
Reuters Šestostruka grend slem šampionka Iga Švjontek kaže da igrače na Australijan openu, preko kamera koje snimaju dešavanja iza kulisa, prate „kao životinje u zoološkom vrtu“. Amerikanka Koko Gof snimljena je 27. januara kako lomi reket u hodniku… »
Novak zagrmeo - "Šta je sledeće? Snimaćete me dok se tuširam?!" Srbin digao glas zbog snimka koji kruži društvenim mrežama!…

Novak zagrmeo - "Šta je sledeće? Snimaćete me dok se tuširam?!" Srbin digao glas zbog snimka koji kruži društvenim mrežama!…

Kurir pre 6 sati
Najbolji teniser sveta Novak Đoković stao je u odbranu koleginice Koko Gof, koja je snimljena kako lomi svoj reket nakon poraza od Ukrajinke Svitoline. Kako ne bi poslala ružnu sliku u svet, Amerikanka nije to učinila na terenu, već je otišla u hodnik i… »
Novak Đoković digao glas: "Šta je sledeće, snimaćete me dok se tuširam?"

Novak Đoković digao glas: "Šta je sledeće, snimaćete me dok se tuširam?"

Mondo pre 8 sati
Mnogo je tema na ovogodišnjem Australijan openu, a jedna od njih je i privatnost tenisera i teniserki koja kao da ne postoji. Ne snimaju ih samo dok su na terenu, nego svuda po hodnicima i u drugim prostorijama velikog kompleksa u Melburnu, tako da je i… »
Novak: Verovatno su na redu kamere dok se tuširamo

Novak: Verovatno su na redu kamere dok se tuširamo

Sport klub pre 8 sati
Novak Đoković prošao je u polufinale Australijan opena posle predaje Lorenca Muzetija, a usledio je osvrt 38-godišnje legende masovnog turnira u Melburnu, koji je osvajao u 10 navrata, na emocije kolega. „Video sam šta se desilo sa Koko (Gof) posle meča… »
„Da li smo mi igrači ili životinje koje snimaju i dok vrše nuždu“

„Da li smo mi igrači ili životinje koje snimaju i dok vrše nuždu“

Sport klub pre 12 sati
Oštre kritike iznela je Iga Švjontek na račun organizatora i snimanja onoga što rade učesnici Australian opena čak i van terena. Povod su slične reči koje je dan ranije iznela i Koko Gof. A one su druga i treća teniserka sveta. Amerikanku su kamere… »

Vesti dana »