Povezane vesti

Koalicija „Niš, moj grad“ o anteni u Panteleju: Profit ne sme biti iznad prava građana na bezbedno okruženje

Koalicija „Niš, moj grad“ o anteni u Panteleju: Profit ne sme biti iznad prava građana na bezbedno okruženje

Južne vesti pre 22 dana
Netransparentno postavljanje antene za mobilnu telefoniju u Vršačkoj ulici u Panteleju, kritikovali su iz koalicije Niš, moj grad ističući da je pravo građana na informisanost i bezbedno okruženje iznad profita. Zbog toga što smatraju da stanari nisu… »
“Niš, moj grad”: Ko je dozvolio postavljanje antene u srcu opštine Pantelej?

“Niš, moj grad”: Ko je dozvolio postavljanje antene u srcu opštine Pantelej?

Naissus info pre 22 dana
„Niš moj grad“, opoziciona koalicija 17 udruženja i grupa građana, pruža punu podršku građanima naselja Pantelej koji su se prethodnih dana okupljali u Vršačkoj ulici kako bi izrazili protest zbog postavljanja antene za mobilnu telefoniju u neposrednoj… »
Milan Radulović (Niš, moj grad): Ko je dozvolio postavljanje antene u srcu naselja Pantelej?

Milan Radulović (Niš, moj grad): Ko je dozvolio postavljanje antene u srcu naselja Pantelej?

Jug press pre 22 dana
NIŠ „Niš moj grad“, opoziciona koalicija 17 udruženja i grupa građana, pruža punu podršku građanima naselja Pantelej koji su se prethodnih dana okupljali u Vršačkoj ulici kako bi izrazili protest zbog postavljanja antene za mobilnu telefoniju u… »

Vesti dana »