Povezane vesti
Koalicija „Niš, moj grad“ o anteni u Panteleju: Profit ne sme biti iznad prava građana na bezbedno okruženje
Južne vesti pre 22 dana
Netransparentno postavljanje antene za mobilnu telefoniju u Vršačkoj ulici u Panteleju, kritikovali su iz koalicije Niš, moj grad ističući da je pravo građana na informisanost i bezbedno okruženje iznad profita. Zbog toga što smatraju da stanari nisu… »
“Niš, moj grad”: Ko je dozvolio postavljanje antene u srcu opštine Pantelej?
Naissus info pre 22 dana
„Niš moj grad“, opoziciona koalicija 17 udruženja i grupa građana, pruža punu podršku građanima naselja Pantelej koji su se prethodnih dana okupljali u Vršačkoj ulici kako bi izrazili protest zbog postavljanja antene za mobilnu telefoniju u neposrednoj… »
Milan Radulović (Niš, moj grad): Ko je dozvolio postavljanje antene u srcu naselja Pantelej?
Jug press pre 22 dana
NIŠ „Niš moj grad“, opoziciona koalicija 17 udruženja i grupa građana, pruža punu podršku građanima naselja Pantelej koji su se prethodnih dana okupljali u Vršačkoj ulici kako bi izrazili protest zbog postavljanja antene za mobilnu telefoniju u… »
Vesti dana »
(VIDEO) Zvezda napravila krupan korak ka osmini finala Lige Evrope: Crveno-beli savladali Lil u Francuskoj
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih
Bivši britanski princ Endru pušten iz policije posle višečasovnog ispitivanja
Danas pre 59 minutajoš 3 povezane
Alkaraz posle preokreta pobedio Hačanova za plasman u polufinale turnira u Dohi
Danas pre 29 minutajoš 3 povezane
"Obamina izjava o vanzemaljcima je otkrivanje poverljivih informacija": Tramp besan na prethodnika
Telegraf pre 53 minutajoš 3 povezane