Povezane vesti
"Sreća da sam snimila, niko mi ne bi verovao" Rastina devojka doživela šok na Tajlandu: Sunčala se na terasi, a kad je videla…
Blic pre 28 dana
Marija je doživela susret sa nepoznatom životinjom dok je boravila na terasi. Situaciju je zabeležila kamerom i podelila na društvenim mrežama. Reper Stefan Đurić Rasta i njegova izabranica Marija Balaban već neko vreme borave na egzotičnom Tajlandu, gde… »
"Sreća pa sam snimila" Rastina devojka doživela šok na Tajlandu, načisto se prestravila: "Odjednom šuška..."
Telegraf pre 28 dana
Stefan Đurić Rasta već neko vreme boravi na Tajlandu, a društvo mu između ostalog pravi devojka Marija Balaban. Par uživa u čarima ove destinacije, muzičar je svakodnevno posvećen i boksu, vreme su posvetili i snimanju noviteta iz njegove kuhinje, a… »
Vesti dana »
"Mi, tvoji prijatelji, čekamo te sa osmehom" Gašić uputio podršku Ivici Dačiću: "Tvoj vedar duh je jači od svega"
Blic pre 3 minutajoš 5 povezanih
Penjaroja: Ponosan sam na svoje igrače, ali nisam zadovoljan, jer u ovom trenutku želimo da dobijamo ovakve utakmice
Danas pre 28 minutajoš 3 povezane
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
„Situacija je teška, ali verujemo u lekare i verujemo u njega“: Vučić posetio Dačića u bolnici
Danas pre 1 satjoš 1 povezana