Povezane vesti
"Tetovirao sam imena svih bivših devojaka" Filip Đukić je sa ovom vatrenom crnkom bio u vezi, a razlog raskida začudio je mnoge…
Blic pre 24 dana
Filip je pomenuo i portret koji je davnih naslikao na koži Diskusija o raskidu sa Paulom bila je kasnije i tema na društvenim mrežama Filip Đukić, poznat po učešću u rijaliti programima, ponovo je u centru pažnje zbog svojih postupaka u "Eliti 9". Naime… »
"Tetovirao sam imena svih bivših devojaka, a od Paule imam portret" Filip Đukić progovorio o bivšoj verenici: Nismo se…
Kurir pre 24 dana
Filip Đukić u Eliti 9 uživa u prisustvu atraktivnih devojaka, a njegova zadnja ozbiljna veza bila je sa bivšom učesnicom Zadruge, Paulom Hublin. Iako su svi već čuli crkvena zvona, ljubavni par se razišao i prekinuo svaki kontakt. Đukić je u emisiji… »
Vesti dana »
U Beogradu završen protest sudija, tužilaca i advokata koji se protive novim pravosudnim zakonima
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Slovačka spremna da prekine izvoz struje Ukrajini i ne učestvuje u zajmu EU ako ne dobije naftu Novo
REUC pre 4 satijoš 32 povezane
Nova ekonomija: Prebacivanje medija United grupe u novu firmu sprovedeno bez saglasnosti manjinskih akcionara
Nova pre 27 minutajoš 9 povezanih
Vučić tvrdi da Srbija neće imati probleme u snabdevanju naftom i naftnim derivatima
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane