Povezane vesti

"Tetovirao sam imena svih bivših devojaka" Filip Đukić je sa ovom vatrenom crnkom bio u vezi, a razlog raskida začudio je mnoge…

"Tetovirao sam imena svih bivših devojaka" Filip Đukić je sa ovom vatrenom crnkom bio u vezi, a razlog raskida začudio je mnoge…

Blic pre 1 dan
Filip je pomenuo i portret koji je davnih naslikao na koži Diskusija o raskidu sa Paulom bila je kasnije i tema na društvenim mrežama Filip Đukić, poznat po učešću u rijaliti programima, ponovo je u centru pažnje zbog svojih postupaka u "Eliti 9". Naime… »
"Tetovirao sam imena svih bivših devojaka, a od Paule imam portret" Filip Đukić progovorio o bivšoj verenici: Nismo se…

"Tetovirao sam imena svih bivših devojaka, a od Paule imam portret" Filip Đukić progovorio o bivšoj verenici: Nismo se…

Kurir pre 1 dan
Filip Đukić u Eliti 9 uživa u prisustvu atraktivnih devojaka, a njegova zadnja ozbiljna veza bila je sa bivšom učesnicom Zadruge, Paulom Hublin. Iako su svi već čuli crkvena zvona, ljubavni par se razišao i prekinuo svaki kontakt. Đukić je u emisiji… »

Vesti dana »