Povezane vesti
"Jurio i udarao u kola, mislila sam da ću poginuti": Naša pevačica o horor iskustvu s bivšim, i dalje su u kontaktu
Mondo 28.01.2026
Pevačica Nataša Đorđević nekada je bila jako popularna, danas se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe snima pesme. Karijeru joj je obeležio veliki skandal o kojem je Srbija mesecima brujala, a kako je ona tada tvrdila, nevenčani suprug je pokušao da… »
„Bila sam sigurna da ću poginuti“: Našu pevačicu pokušao da ubije nevenčani muž – evo šta je spasilo
Telegraf 28.01.2026
Pevačica Nataša Đorđević nekada je bila jako popularna, danas se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe snima pesme. Karijeru joj je obeležio veliki skandal o kojem je Srbija mesecima brujala, a kako je ona tada tvrdila, nevenčani suprug je pokušao da… »
Vesti dana »
Olenik posle razgovora u UKP: Interesovalo ih odakle mi informacije o "zvučnom topu"
Radio 021 pre 6 minutajoš 41 povezana
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 2 satajoš 11 povezanih
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda (video, foto)
Blic pre 3 satajoš 26 povezanih