Povezane vesti
Uhodio ih, razbijao kola i pravio pakao od života! Uroš Stanić otkrio šta je sve radio svojim bivšim partnerima: U ljubavi sam…
Kurir 28.01.2026
Učesnik "Elite 9" Uroš Stanić tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrio je šta je sve radio svojim partnerama i kako im se svetio nakon raskida. Upitan koja je najgora stvar koju je uradio zbog ljubomore, Uroš je počeo da otkriva stvari koje su… »
"Momcima sam razbijao kola, ja sam psiho" Uroš Stanić priznao kako zagorčava život bivšim partnerima: "Jednog dečka sam uhodio"…
Blic 28.01.2026
Uroš Stanić je u emisiji otvoreno iznosio kontroverzne detalje svog ponašanja nakon prekida ljubavnih veza. Opisao je mnoge ekstremne akcije, uključujući praćenje partnera i izazivanje haosa. Kontroverzni učesnik "Elite" Uroš Stanić u emisiji "Amidži… »
Vesti dana »
'Trka s vremenom pre toplotnog talasa': Francuska i Španija u borbi protiv šumskih požara
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Vanredna sednica Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije – Aleksić obrazložio predlog, obratio se Macut
RTS pre 2 satajoš 97 povezanih
MUP: U Pančevu uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja oružja
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 47 povezanih