Povezane vesti

Uhodio ih, razbijao kola i pravio pakao od života! Uroš Stanić otkrio šta je sve radio svojim bivšim partnerima: U ljubavi sam…

Uhodio ih, razbijao kola i pravio pakao od života! Uroš Stanić otkrio šta je sve radio svojim bivšim partnerima: U ljubavi sam…

Kurir pre 13 sati
Učesnik "Elite 9" Uroš Stanić tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrio je šta je sve radio svojim partnerama i kako im se svetio nakon raskida. Upitan koja je najgora stvar koju je uradio zbog ljubomore, Uroš je počeo da otkriva stvari koje su… »
"Momcima sam razbijao kola, ja sam psiho" Uroš Stanić priznao kako zagorčava život bivšim partnerima: "Jednog dečka sam uhodio"…

"Momcima sam razbijao kola, ja sam psiho" Uroš Stanić priznao kako zagorčava život bivšim partnerima: "Jednog dečka sam uhodio"…

Blic pre 16 sati
Uroš Stanić je u emisiji otvoreno iznosio kontroverzne detalje svog ponašanja nakon prekida ljubavnih veza. Opisao je mnoge ekstremne akcije, uključujući praćenje partnera i izazivanje haosa. Kontroverzni učesnik "Elite" Uroš Stanić u emisiji "Amidži… »

Vesti dana »