Povezane vesti
Uhodio ih, razbijao kola i pravio pakao od života! Uroš Stanić otkrio šta je sve radio svojim bivšim partnerima: U ljubavi sam…
Kurir 28.01.2026
Učesnik "Elite 9" Uroš Stanić tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrio je šta je sve radio svojim partnerama i kako im se svetio nakon raskida. Upitan koja je najgora stvar koju je uradio zbog ljubomore, Uroš je počeo da otkriva stvari koje su… »
"Momcima sam razbijao kola, ja sam psiho" Uroš Stanić priznao kako zagorčava život bivšim partnerima: "Jednog dečka sam uhodio"…
Blic 28.01.2026
Uroš Stanić je u emisiji otvoreno iznosio kontroverzne detalje svog ponašanja nakon prekida ljubavnih veza. Opisao je mnoge ekstremne akcije, uključujući praćenje partnera i izazivanje haosa. Kontroverzni učesnik "Elite" Uroš Stanić u emisiji "Amidži… »
Vesti dana »
Netanjahu: Sa Trampom imam odličan odnos, ali postoje razlike kao u svakoj porodici
Politika pre 1 satjoš 58 povezanih
Novak Đoković oborio još jedan rekord na Vimbldonu: Savladao Safijulina i postao igrač sa najviše pobeda u istoriji čuvenog turnira
Nedeljnik pre 1 satjoš 36 povezanih
Loznica u žalosti: Ovo su osamnaestogodišnjaci Marko i Bogdan koji su jutros stradali u Banji Koviljači, vozili sa probnom vozačkom dozvolom.
Dnevnik pre 4 satijoš 33 povezane
Rusija predlaže prekid vatre radi predaje tela ukrajinskih vojnika u Kostjantinovki
Insajder pre 3 satajoš 34 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 7 satijoš 31 povezana