Povezane vesti
Feliks poslušao Mitrovića i izabrao Vošu: "Znam gde sam došao"
Sportske.net pre 1 dan
Vando Baifas Feliks je prvo zimsko pojačanje Vojvodine. Mladi krilni napadač iz Portugalije u Novi Sad stiže sa jasnom željom – da se dokaže, napreduje i pomogne ekipi u nastavku sezone. Feliks je za sajt kluba rekao da je pre dolaska razgovarao sa… »
Vojvodina se pojačala pred nastavak sezone: "Lale" dovele fudbalera iz portugalske lige
Večernje novosti pre 1 dan
Novi fudbaler Vojvodine Vando Feliks izneo je očekivanja pred nastupe u novom klubu. FOTO: FSS Feliks je u Vojvodinu stigao iz Vitorije Gimaraeš na pozajmicu do kraja sezone. On je priznao da je pre dolaska u Novi Sad razgovarao sa bivšim saigračem iz… »
Vojvodina predstavila novo pojačanje
B92 pre 1 dan
Novi fudbaler Vojvodine Vando Feliks je izneo utiske posle dolaska u klub. Feliks je u Vojvodinu stigao iz Vitorije Gimaraeš na pozajmicu do kraja sezone. On je priznao da je pre dolaska u Novi Sad razgovarao sa bivšim saigračem iz Vitorije, Matijom… »
Feliks: Došao sam u klub sa velikom tradicijom, želim da dam maksimum za Vojvodinu
RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Došao sam u klub sa velikom tradicijom, želim da dam maksimum za Vojvodinu, izjavio je danas novi fudbaler Vojvodine Vando Feliks. Feliks je u Vojvodinu stigao iz Vitorije Gimaraeš, na pozajmicu do kraja sezone. On je priznao da je pre dolaska… »
Vesti dana »
Policija zaplenila pet tona marihuane, automatske puške, zolju i municiju u selu kod Kruševca
N1 Info pre 27 minutajoš 55 povezanih
Vučić: Pravosudni zakoni doneti u skladu sa Ustavom, nedostajala široka javna rasprava
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih
Ministri Zapadnog Balkana u utorak razgovaraju s Evropskom komisijom o problemima prevoznika
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane
Svi su se pitali ko je misteriozna plavuša na Marakani: Dobila je ogroman aplauz navijača
Kurir pre 27 minutajoš 30 povezanih