Povezane vesti
'Da nisi malo mator za to?': Zbog čega volimo Lego kocke
BBC News 28.01.2026
Početak Lego imperije gotovo da je ličio na jednu od Andersenovih priča u kojoj je 1932. u selu Bilund, drvoseča Ole Kirk Kristensen počeo da pravi igračke od drveta za decu. „Da nisi malo 'mator' za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih… »
‘Da nisi malo mator za to?’: Zbog čega volimo Lego kocke
Danas 28.01.2026
„Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »
Danas 28.01.2026
„Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »
Radio 021 28.01.2026
Početak Lego imperije gotovo da je ličio na jednu od Andersenovih priča u kojoj je 1932. u selu Bilund, drvoseča Ole Kirk Kristensen počeo da pravi igračke od drveta za decu. Dejan Vujić „Da nisi malo 'mator' za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo… »
NIN 28.01.2026
"Da nisi malo 'mator' za to?" Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo "plastično čudo" koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »
Južne vesti 28.01.2026
Dejan Vujić „Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo… »
Vesti dana »
(BLOG) Orban izgubio izbore i čestitao pobedu Mađaru: Tisa osvojila dvotrećinsku većinu
N1 Info pre 24 satajoš 245 povezanih
Ovo je tabela Evrolige nakon pobede Hapoela, Zvezdi samo teoretske šanse za top 6, ovakva je situacija.
Telegraf pre 24 satajoš 44 povezane
IRGC poručio Trampu: Ormuski moreuz pod našom kontrolom, svaki pokušaj prolaska kršenje primirja
Večernje novosti pre 3 satajoš 43 povezane
IRGC: Ormuz pod našom kontrolom; Tramp: Blokiraćemo sve brodove koji žele da uđu u moreuz
RTS pre 24 satajoš 58 povezanih
Američki CENTCOM najavio da će od sutra blokirati Ormuški moreuz
Euronews pre 35 minutajoš 66 povezanih