Povezane vesti
'Da nisi malo mator za to?': Zbog čega volimo Lego kocke
BBC News pre 2 sata
Početak Lego imperije gotovo da je ličio na jednu od Andersenovih priča u kojoj je 1932. u selu Bilund, drvoseča Ole Kirk Kristensen počeo da pravi igračke od drveta za decu. „Da nisi malo 'mator' za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih… »
‘Da nisi malo mator za to?’: Zbog čega volimo Lego kocke
Danas pre 6 sati
„Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »
Danas pre 6 sati
„Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »
Radio 021 pre 6 sati
Početak Lego imperije gotovo da je ličio na jednu od Andersenovih priča u kojoj je 1932. u selu Bilund, drvoseča Ole Kirk Kristensen počeo da pravi igračke od drveta za decu. Dejan Vujić „Da nisi malo 'mator' za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo… »
NIN pre 6 sati
"Da nisi malo 'mator' za to?" Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo "plastično čudo" koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »
Južne vesti pre 6 sati
Dejan Vujić „Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo… »
Vesti dana »
AMSS: Blokirano 18 graničnih prelaza u Srbiji za teretni saobraćaj
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
Skupština Srbije usvojila set pravosudnih zakona koje je predložio poslanik SNS Uglješa Mrdić
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 59 povezanih
Glišić: Za zamenu stare vodovodne mreže u Srbiji potrebno pet milijardi evra
Politika pre 8 satijoš 5 povezanih
Blic: EU prvi put razmatra posebnu vizu za vozače kamiona, sutra treba da bude objavljena
Beta pre 5 satijoš 36 povezanih