Povezane vesti

'Da nisi malo mator za to?': Zbog čega volimo Lego kocke

BBC News pre 2 sata
Početak Lego imperije gotovo da je ličio na jednu od Andersenovih priča u kojoj je 1932. u selu Bilund, drvoseča Ole Kirk Kristensen počeo da pravi igračke od drveta za decu. „Da nisi malo 'mator' za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih… »
‘Da nisi malo mator za to?’: Zbog čega volimo Lego kocke

Danas pre 6 sati
„Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »

Danas pre 6 sati
„Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »

Radio 021 pre 6 sati
Početak Lego imperije gotovo da je ličio na jednu od Andersenovih priča u kojoj je 1932. u selu Bilund, drvoseča Ole Kirk Kristensen počeo da pravi igračke od drveta za decu. Dejan Vujić „Da nisi malo 'mator' za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo… »

NIN pre 6 sati
"Da nisi malo 'mator' za to?" Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo "plastično čudo" koje je proslavilo Dansku gotovo koliko i… »

Južne vesti pre 6 sati
Dejan Vujić „Da nisi malo ‘mator’ za to?“ Koliko puta sam čuo ovo pitanje, prvo od mojih roditelja, a onda i od vlastite dece kad god bi me videli da gledam katalog lego kocki ili ulazim u prodavnicu. Ovo „plastično čudo“ koje je proslavilo Dansku gotovo… »

Vesti dana »