Povezane vesti
Dodik sa Netanjahuom: Ovo je bio sastanak shvatanja naše pozicije
Vesti online pre 23 dana
Sastanak sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom bio je jedan od najboljih sastanaka na kojima sam učestvovao u poslednjim decenijama, poručio je predsednik SNSD-a Milorad Dodik koji je u poseti Izraelu. “Ovo je bio sastanak punog razumevanja. Ovo… »
Dodik o sastanku s Netanjahuom: Tražio sam da nam pomognu vraćanje slova Dejtona
NIN pre 23 dana
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Izraelu gde se sastao s premijerom Benjaminom Netanjahuom da je od njega tražio pomoć za "povratak slovu Dejtona", vraćanju Vojske Republike Srpske (RS), finansija… »
Dodik o sastanku s Netanjahuom: „Tražio sam da nam pomognu vraćanje slova Dejtona“
Serbian News Media pre 23 dana
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Izraelu gde se sastao s premijerom Benjaminom Netanjahuom da je od njega tražio pomoć za „povratak slovu Dejtona“, vraćanju Vojske Republike Srpske (RS), finansija… »
Dodik o sastanku s Netanjahuom: Tražio sam da nam pomognu vraćanje slova Dejtona
Danas pre 23 dana
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Izraelu gde se sastao s premijerom Benjaminom Netanjahuom da je od njega tražio pomoć za „povratak slovu Dejtona“, vraćanju Vojske Republike Srpske (RS), finansija… »
Dodik o sastanku s Netanjahuom: Tražio sam da nam pomognu da se vratimo na slovo Dejtona
N1 Info pre 23 dana
Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Izraelu gde se sastao s premijerom Benjaminom Netanjahuom da je od njega tražio pomoć za "povratak slovu Dejtona", vraćanju Vojske Republike Srpske (RS), finansija… »
Dodik: Sastanak sa Netanjahuom jedan od najboljih u poslednjoj deceniji
RTV pre 23 dana
BANJALUKA - Predsednik SNSD Milorad Dodik je današnji sastanak sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom ocenio jednim od najboljih na kojima je učestvovao u poslednjim decenijama. "Ovo je bio sastanak punog razumevanja. Ovo je bio sastanak shvatanja… »
Dodik sa Netanijahuom: Ovo je bio sastanak shvatanja naše pozicije
Sputnik pre 23 dana
Sastanak sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom bio je jedan od najboljih sastanaka na kojima sam učestvovao u poslednjim decenijama, poručio je predsednik SNSD-a Milorad Dodik koji je u poseti Izraelu. "Ovo je bio sastanak punog razumevanja. Ovo… »
Dodik oduševljen: Sastanak sa Netanijahuom jedan od najboljih koji sam imao proteklih decenija
Večernje novosti pre 23 dana
Sastanak sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom bio je jedan od najboljih sastanaka na kojima sam učestvovao u poslednjim decenijama, poručio je predsednik SNSD-a Milorad Dodik koji je u poseti Izraelu. Foto Borislav Ždrinja "Ovo je bio sastanak… »
Vesti dana »
Bogoljub Marković posle pobede nad Partizanom pričao o prekidu, kratko o motivu protiv Zvezde: “Jok”
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Ministarstvo spoljnih poslova preporučilo građanima Srbije da napuste Iran zbog rizika od pogoršanja bezbednosne situacije
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 49 minutajoš 4 povezane