Povezane vesti
(Video) "Tužio me jer sam rekla da je balvan" Dara Bubamara na sudu sa Slobom Radanovićem, a evo što je kolege u žiriju…
Blic pre 2 dana
Bubamara tvrdi da i dalje stoji iza svega što je rekla Pevačica kaže da je imala dosta tužbi, ali da se često nije ni pojavljivala na sudu Pevačica Dara Bubamara pojavila se takođe danas na snimanju na Grandu, te je otkrila za Blic po dolasku detalje… »
"Tužio me je zato što sam rekla da je balvan" Dara ispričala sve o suđenju sa Slobom: "Stojim iza svojih reči"
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Dara Bubamara pojavila se danas na snimanju nove epizode " Zvezda Granda". Pred okupljenim novinarima progovorila je o suđenju sa kolegom Slobom Radanovićem. Dara Bubamara je objasnila da nije u pitanju spor oko pesme, već je tuži zbog toga što… »
"Tužio me jer sam rekla da je balvan" Dara Bubamara na sudu sa Slobom Radanovićem, a evo što je kolege u žiriju nazvala…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Dara Bubamara pojavila se takođe danas na snimanju na Grandu, te je otkrila za Blic po dolasku detalje suđenja sa kolegom Slobom Radanovićem. Dara je, naime, objasnila da u pitanju nije spor oko pesme, već je tuži zbog toga što ga je vređala. -… »
Vesti dana »
Bivšim ministrima Vesiću i Momiroviću ukinut pritvor, jer nema optužnice
Beta pre 3 satajoš 36 povezanih
Veći broj vozila na putevima pred vikend, zbog kiše vozačima se savetuje oprez na putu.
Euronews pre 33 minutajoš 119 povezanih
Aleksić (NPS): Uhapšeni zbog marihuane kod Kruševca među darodavcima centrale SNS-a
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih