Povezane vesti
Nil Jang pruža podršku Grenlandu… besplatnim pristupom svojoj muzičkoj arhivi
BizLife pre 3 sata
Kanadsko-američka rok zvezda Nil Jang ponudio je stanovnicima Grenlanda godinu dana besplatnog pristupa svojoj arhivi, u nadi da će to „ublažiti deo neopravdanog stresa i pretnji“ koje, kako navodi, dobijaju od administracije Donalda Trampa. Predsednik… »
Nil Jang nudi utehu Grenlanđanima: 'Zanemarite Trampa, slušajte moju muziku besplatno'
BBC News pre 4 sati
Muzičar je rekao da se nada da će njegova ponuda „olakšati deo neopravdanog stresa i pretnji" kojima su Grenlanđani izloženi zbog želje predsednika SAD da preuzme dansku teritoriju. Kanadsko-američka rok zvezda Nil Jang ponudio je Grenlanđanima besplatni… »
Nil Jang nudi utehu Grenlanđanima: 'Zanemarite Trampa, slušajte moju muziku besplatno'
NIN pre 3 sata
Kanadsko-američka rok zvezda Nil Jang ponudio je Grenlanđanima besplatni pristup njegovoj muzičkoj arhivi na godinu dana. Muzičar se nada da će tako "olakšati deo neopravdanog stresa i pretnji" koje stižu od američkog predsednika Donalda Trampa i… »
Radio 021 pre 3 sata
Muzičar je rekao da se nada da će njegova ponuda „olakšati deo neopravdanog stresa i pretnji" kojima su Grenlanđani izloženi zbog želje predsednika SAD da preuzme dansku teritoriju. Reuters Kanadsko-američka rok zvezda Nil Jang ponudio je Grenlanđanima… »
Nil Jang nudi utehu Grenlanđanima: ‘Zanemarite Trampa, slušajte moju muziku besplatno’
Južne vesti pre 4 sati
Reuters Kanadsko-američka rok zvezda Nil Jang ponudio je Grenlanđanima besplatni pristup njegovoj muzičkoj arhivi na godinu dana. Muzičar se nada da će tako „olakšati deo neopravdanog stresa i pretnji“ koje stižu od američkog predsednika Donalda Trampa i… »
Nil Jang nudi utehu Grenlanđanima: ‘Zanemarite Trampa, slušajte moju muziku besplatno’
Danas pre 3 sata
Kanadsko-američka rok zvezda Nil Jang ponudio je Grenlanđanima besplatni pristup njegovoj muzičkoj arhivi na godinu dana. Muzičar se nada da će tako „olakšati deo neopravdanog stresa i pretnji“ koje stižu od američkog predsednika Donalda Trampa i… »
Nil Jang nudi besplatan pristup arhivi stanovnicima Grenlanda
Telegraf pre 8 sati
Čuveni kanadsko-američki rok muzičar Nil Jang odlučio je da pruži nesvakidašnju podršku stanovnicima Grenlanda. On im nudi godinu dana besplatnog pristupa svojoj kompletnoj digitalnoj arhivi, nadajući se da će ovaj gest pomoći u ublažavanju, kako kaže… »
Vesti dana »
AMSS: Blokirano 18 graničnih prelaza u Srbiji za teretni saobraćaj
Serbian News Media pre 44 minutajoš 36 povezanih
Nemar koji nas košta više od pet milijardi evra: Srbija godišnje izgubi celo Zlatarsko jezero pijaće vode
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Blic: EU prvi put razmatra posebnu vizu za vozače kamiona, sutra treba da bude objavljena
Beta pre 4 satijoš 36 povezanih