Povezane vesti

Oglasila se supruga Brusa Vilisa: Nikada nije otkrio od čega stvarno boluje” (FOTO)

Oglasila se supruga Brusa Vilisa: Nikada nije otkrio od čega stvarno boluje” (FOTO)

Vesti online pre 22 sata
Ema Heming otkrila je da zvezda filmova “Umri muški”, njen suprug Brus Vilis, nikada nije saznao od čega boluje. “Naučite da se prilagodite”. Brus Vilis “nikada nije otkrio od čega stvarno boluje”. Upravo to je saopštila njegova supruga Ema Heming Vilis… »
Supruga Brusa Vilisa otkrila potresnu istinu o njegovom zdravlju: "On ne zna..."

Supruga Brusa Vilisa otkrila potresnu istinu o njegovom zdravlju: "On ne zna..."

Kurir pre 21 sat
Ema Heming Vilis podelila je potresno i intimno svedočanstvo o zdravstvenom stanju svog supruga Brusa Vilisa u razgovoru sa Kameron Rodžers u njenom podkastu “Conversations with Cam”. Supruga slavnog glumca otvoreno je govorila o tome kako se on danas… »
„Brus nikada nije shvatio da ima demenciju“, Vilisova supruga: I dalje je vrlo pokretan, srećna sam što ne zna za bolest, evo…

„Brus nikada nije shvatio da ima demenciju“, Vilisova supruga: I dalje je vrlo pokretan, srećna sam što ne zna za bolest, evo…

Dnevnik pre 24 sata
LOS ANĐELES: Američki glumac Brus Vilis nije svestan dijagnoze frontotemporalne demencije, rekla je njegova supruga Ema Heming Vilis. Mislim da oni misle da je ovo njihov normalan život. Postoji pojam, neurološko stanje koje je povezano sa FTD i drugim… »
Brus Vilis ne zna da ima demenciju, i dalje prepoznaje svoju porodicu

Brus Vilis ne zna da ima demenciju, i dalje prepoznaje svoju porodicu

Euronews pre 24 sata
Američki glumac Brus Vilis nije svestan dijagnoze frontotemporalne demencije, rekla je njegova supruga Ema Heming Vilis. "Mislim da oni misle da je ovo njihov normalan život. Postoji pojam, neurološko stanje koje je povezano sa FTD i drugim vrstama… »
Brus Vilis ne zna da ima demenciju, i dalje prepoznaje porodicu

Brus Vilis ne zna da ima demenciju, i dalje prepoznaje porodicu

Politika pre 23 sata
„Kada bi se porodica okupila, on bi jednostavno počeo da se povlači, izgledao je distancirano, vrlo hladno a obično je vrlo topao i nežan”– objasnila je Ema Heming Vilis. LOS ANĐELES – Američki glumac Brus Vilis nije svestan dijagnoze frontotemporalne… »
Brus Vilis ne zna da ima demenciju: I dalje prepoznaje svoju porodicu

Brus Vilis ne zna da ima demenciju: I dalje prepoznaje svoju porodicu

Večernje novosti pre 24 sata
AMERIČKI glumac Brus Vilis nije svestan dijagnoze frontotemporalne demencije, rekla je njegova supruga Ema Heming Vilis. Foto: Instagram/rumerwillis -Mislim da oni misle da je ovo njihov normalan život. Postoji pojam, neurološko stanje koje je povezano… »
Oglasila se supruga Brusa Vilisa: "Nažalost, nije uspeo da.." FOTO

Oglasila se supruga Brusa Vilisa: "Nažalost, nije uspeo da.." FOTO

B92 pre 1 dan
Ema Heming otkrila je da zvezda filmova "Umri muški", njen suprug Brus Vilis, nikada nije saznao od čega boluje. Brus Vilis "nikada nije otkrio od čega stvarno boluje". Upravo to je saopštila njegova supruga Ema Heming Vilis, u razgovoru sa Kameronom… »

Vesti dana »