Povezane vesti
Vozačka dozvola danas košta (pre)više Veliki problem za polaznike auto-škola predstavlja dodatno čekanje na polaganje ispita…
Dnevnik pre 1 dan
"Prethodnih meseci upisala sam obuku u auto-školi u Beogradu. U novembru sam položila teorijski test, a onda sam krenula i na praktični deo - vožnju. Iako su instruktori na lošem glasu i uglavnom se na njih žale, po tom pitanju nemam loše iskustvo i… »
"Koštalo me 200.000 još da plaćam dodatno?!" Polaznici auto-škola u ogromnom problemu zbog ovoga, instruktorka vožnje sve…
Blic pre 1 dan
Sagovornica objašnjava da se čekanje ne može ubrzati jer zavisi od administrativnog sistema Situacija nije specifična samo za Beograd, slične probleme imaju kandidati širom Srbije "Prethodnih meseci upisala sam obuku u auto-školi u Beogradu. U novembru… »
Vesti dana »
Stanković diplomatski o poništenim golovima, emotivno o povratku: "Umalo nisam umro"
Sportske.net pre 2 satajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 30. januar: Danas oblačno i hladnije, na planinama sneg
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Pet tona marihuane zaplenjeno u selu kraj Kruševca: Dosad najveća zaplena u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Sve je isprskano krvlju" Stravičan napad u Beogradu: Pratio mladića, pa ga pretukao ispred tržnog centra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana