Povezane vesti
Potpredsednica Skupštine Srbije izabrana na funkciju u Skupštini Saveta Evrope
Radio 021 28.01.2026
Potpredsednica Narodne skupštine Dunja Simonović Bratić izabrana je na funkciju u Parlamentarnoj skupštini (PS) Saveta Evrope. Potpredsednica skupštine i članice Stalne delegacije PS Saveta Evrope postala je potpredsednica Potkomiteta za Zapadni Balkan… »
Potpredsednica Skupštine Srbije izabrana na funkciju u PS Saveta Evrope
Insajder 28.01.2026
Dunja Simonović Bratić, potpredsednica Narodne skupštine i član Stalne delegacije u Parlamentarnoj skupštini (PS) Saveta Evrope, izabrana je na sednici Komiteta za politička pitanja i demokratiju za potpredsednicu Podkomiteta za Zapadni Balkan PS Saveta… »
Elvira Kovač izabrana na dužnost u PS Saveta Evrope
Danas 28.01.2026
Potpredsednica Narodne skupštine i član Stalne delegacije u PS Saveta Evrope Elvira Kovač izabrana je za predsednicu prestižnog Komiteta za poštovanje obaveza proisteklih iz članstva država članica u PS Saveta Evrope ili Monitoring komiteta na mandat od… »
Vesti dana »
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana