Povezane vesti
"Prvi put u životu sam skroz trezan", Darko Lazić tvrdi da je doneo radikalne odluke: "Obećao sam deci..."
Telegraf pre 8 sati
Pevač Darko Lazić iskreno je progovorio u emisiji " Ceca Show" o teškim događajima iz prošlosti i planovima za budućnost. Tokom razgovora, Lazić se osvrnuo na saobraćajnu nesreću koju je doživeo u Beogradu u septembru prošle godine, vraćajući se sa… »
"Prvi put U životu sam skroz trezan": Darko Lazić promenio životne navike nakon saobraćajne nesreće: "Batalio sam i volan"
Blic pre 11 sati
Darko Lazić je u emisiji „Ceca Show“ govorio o saobraćajnoj nesreći i njenom uticaju na njegov način života. Sa njim gostuje i Slađana Mandić koja je takođe pričala o privatnom životu U novoj epizodi emisije "Ceca show", regionalna zvezda Svetlana Ceca… »
Vesti dana »
Aleksandra Krunić u finalu Australijan opena u konkurenciji dublova - posle Pariza nova prilika za trofej
RTS pre 1 satjoš 23 povezane
STIŽE NOVI LEDENI TALAS! Ristić najavljuje naglu promenu: Evo kakvo nas vreme očekuje u narednim danima
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Lukoil pristao da proda svoju imovinu u inostranstvu kompaniji Karlajl Grup
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Udruženja transportera Balkana nastavila blokadu graničnih prelaza, danas očekuju rešenje EU
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
AMSS: Povoljniji uslovi vožnje, zbog protesta vozača kamiona blokirani prelazi za teretna vozila
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih