Povezane vesti
"Prvi put u životu sam skroz trezan", Darko Lazić tvrdi da je doneo radikalne odluke: "Obećao sam deci..."
Telegraf 29.01.2026
Pevač Darko Lazić iskreno je progovorio u emisiji " Ceca Show" o teškim događajima iz prošlosti i planovima za budućnost. Tokom razgovora, Lazić se osvrnuo na saobraćajnu nesreću koju je doživeo u Beogradu u septembru prošle godine, vraćajući se sa… »
"Prvi put U životu sam skroz trezan": Darko Lazić promenio životne navike nakon saobraćajne nesreće: "Batalio sam i volan"
Blic 28.01.2026
Darko Lazić je u emisiji „Ceca Show“ govorio o saobraćajnoj nesreći i njenom uticaju na njegov način života. Sa njim gostuje i Slađana Mandić koja je takođe pričala o privatnom životu U novoj epizodi emisije "Ceca show", regionalna zvezda Svetlana Ceca… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Srbija će ponudu za NIS dati MOL-u do kraja dana, očekujemo odgovor u ponedeljak
Forbes pre 16 minutajoš 29 povezanih
CMG: Si Đinping i Donald Tramp na sastanku u užem formatu u Džongnanhaju
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza Srbije za 15. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 21 povezana
VIDEO Jezivi prizori eksplozija u Rusiji: Stigla osveta za masakr u Kijevu
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih
Tramp: SAD su najpopularnija zemlja bilo gde na svetu i nadam se da će naši odnosi sa Kinom biti još jači
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 17 povezanih