Povezane vesti
"Prvi put u životu sam skroz trezan", Darko Lazić tvrdi da je doneo radikalne odluke: "Obećao sam deci..."
Telegraf 29.01.2026
Pevač Darko Lazić iskreno je progovorio u emisiji " Ceca Show" o teškim događajima iz prošlosti i planovima za budućnost. Tokom razgovora, Lazić se osvrnuo na saobraćajnu nesreću koju je doživeo u Beogradu u septembru prošle godine, vraćajući se sa… »
"Prvi put U životu sam skroz trezan": Darko Lazić promenio životne navike nakon saobraćajne nesreće: "Batalio sam i volan"
Blic 28.01.2026
Darko Lazić je u emisiji „Ceca Show“ govorio o saobraćajnoj nesreći i njenom uticaju na njegov način života. Sa njim gostuje i Slađana Mandić koja je takođe pričala o privatnom životu U novoj epizodi emisije "Ceca show", regionalna zvezda Svetlana Ceca… »
Vesti dana »
Počeo Beogradski marš u organizaciji zborova – šetnja gradom duga 39 kilometara
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
IRGC: Američka „skloništa“ u UAE legitimne mete posle napada na ostrvo Harg
Nedeljnik pre 29 minutajoš 36 povezanih
Sorensen sa Kurtijem u Prištini: Zakon o strancima i vozilima na KiM počinje sa primenom u ponedeljak
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
U ovim delovima Srbije danas će padati kiša: Na snazi meteoalarm zbog opasne pojave, stiže Baba Marta
Mondo pre 34 minutajoš 23 povezane
Jasikevičus poslao moćnu poruku iz Beograda: "Nadam se da ćemo igrati u ovakvoj atmosferi"
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih