Povezane vesti

(Video) "Mislim da nije umesno" Ognjena Amidžića pitali o tajnom venčanju njegove bivše žene Danijele Dimitrovske, evo kako je…

(Video) "Mislim da nije umesno" Ognjena Amidžića pitali o tajnom venčanju njegove bivše žene Danijele Dimitrovske, evo kako je…

Blic pre 2 sata
Proslavi su prisustvovali samo bliski prijatelji i saradnici porodice. Ognjen je naglasio radost zbog odnosa svog sina Peruna prema sestri. Voditelj Ognjen Amidžić napravio je gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu povodom rođenja svog trećeg… »
Ognjen Amidžić odgovorio na pitanje o udaji bivše žene: Obratio se prisutnima: Mislim da je neumesno...

Ognjen Amidžić odgovorio na pitanje o udaji bivše žene: Obratio se prisutnima: Mislim da je neumesno...

Kurir pre 3 sata
Ognjen Amidžić napravio je gala slavlje povodom rođenja trećeg deteta. On je sa svojom trećom suprugom Minom Naumović, nakon sina Peruna dobio i ćerku Lolu, međutim, u trenucima kada je Amidžić dobio treće dete, njegova bivša supruga Danijela Dimitrovska… »
„Mislim da nije umesno“ Ognjena Amidžića pitali o Danijelinom tajnom venčanju: Bio je kratak i direktan!

„Mislim da nije umesno“ Ognjena Amidžića pitali o Danijelinom tajnom venčanju: Bio je kratak i direktan!

Telegraf pre 4 sati
Voditelj Ognjen Amidžić je sinoć organizovao gala slavlje u jednom beogradskom restoranu povodom rodjena ćerkice. On je vidno raspoložen, dao i kratku izjavu tokom slavlja, ali o bivšoj ni reč. Naime, Ognjenova reakcija na pitanje da li je čestitao… »
Ognjen Amidžić pobesneo na pitanje o Danijeli: Bivša mu se juče udala, on ni ime neće da joj čuje

Ognjen Amidžić pobesneo na pitanje o Danijeli: Bivša mu se juče udala, on ni ime neće da joj čuje

Mondo pre 12 sati
Ognjen Amidžić upriličio je proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu povodom rođenja trečeg deteta. Podsetimo, on je u prethodnom braku sa Danijelom dobio sina, dok je sa drugom suprugom Minom, nakon drugog sina Peruna, sada dobio i ćerku Lolu… »

Vesti dana »