Povezane vesti
(Video) "Mislim da nije umesno" Ognjena Amidžića pitali o tajnom venčanju njegove bivše žene Danijele Dimitrovske, evo kako je…
Blic pre 2 sata
Proslavi su prisustvovali samo bliski prijatelji i saradnici porodice. Ognjen je naglasio radost zbog odnosa svog sina Peruna prema sestri. Voditelj Ognjen Amidžić napravio je gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu povodom rođenja svog trećeg… »
Ognjen Amidžić odgovorio na pitanje o udaji bivše žene: Obratio se prisutnima: Mislim da je neumesno...
Kurir pre 3 sata
Ognjen Amidžić napravio je gala slavlje povodom rođenja trećeg deteta. On je sa svojom trećom suprugom Minom Naumović, nakon sina Peruna dobio i ćerku Lolu, međutim, u trenucima kada je Amidžić dobio treće dete, njegova bivša supruga Danijela Dimitrovska… »
„Mislim da nije umesno“ Ognjena Amidžića pitali o Danijelinom tajnom venčanju: Bio je kratak i direktan!
Telegraf pre 4 sati
Voditelj Ognjen Amidžić je sinoć organizovao gala slavlje u jednom beogradskom restoranu povodom rodjena ćerkice. On je vidno raspoložen, dao i kratku izjavu tokom slavlja, ali o bivšoj ni reč. Naime, Ognjenova reakcija na pitanje da li je čestitao… »
Ognjen Amidžić pobesneo na pitanje o Danijeli: Bivša mu se juče udala, on ni ime neće da joj čuje
Mondo pre 12 sati
Ognjen Amidžić upriličio je proslavu u jednom poznatom beogradskom restoranu povodom rođenja trečeg deteta. Podsetimo, on je u prethodnom braku sa Danijelom dobio sina, dok je sa drugom suprugom Minom, nakon drugog sina Peruna, sada dobio i ćerku Lolu… »
Vesti dana »
Predsednik Srbije: Služenje obaveznog vojnog roka 75 dana od decembra ove ili marta 2027.
Beta pre 5 minutajoš 31 povezana
Crnogorski prevoznici prekinuli blokadu graničnih prelaza nakon sastanka sa predstavnicima Vlade
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 29 povezanih
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se 'mig' Vašingtona
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Radio „teniski VAR“: Sabalenka vrištala „kao nikad“, pa bizarno kažnjena, a njen šok i pogled ka sudiji su hit
Telegraf pre 19 minutajoš 29 povezanih