Povezane vesti

Vučić zakazao TikTok nastup: Predsednik u misiji dodvoravanja mladim biračima

Vučić zakazao TikTok nastup: Predsednik u misiji dodvoravanja mladim biračima

Luftika pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u petak po prvi put uživo nastupati na TikToku. Najavio je sam sebe, hinjeći opuštenost, ljudskost, skromnost i šaljivost, prilagođavajući se platformi bliskoj pre svega mladim biračima, onima koji preko godinu dana… »
Malo je televizija: Vučić i razna čuda na TikToku

Malo je televizija: Vučić i razna čuda na TikToku

Vreme pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u petak po prvi put uživo nastupati na TikToku. Najavio je sam sebe, hinjeći opuštenost, ljudskost, skromnost i šaljivost, prilagođavajući se platformi bliskoj pre svega mladim biračima, onima koji preko godinu dana… »
"Stručnjaci mi rekli da nisam dopadljiv": Vučić najavio da će na TikToku uživo komentarisati razna čuda (video)

"Stručnjaci mi rekli da nisam dopadljiv": Vučić najavio da će na TikToku uživo komentarisati razna čuda (video)

Pravda pre 10 sati
- Ne umem da skačem i da pravim od sebe budalu na društvenim mrežama, možda jednom ili dvaput godišnje, ne češće od toga, ništa od toga ja ne umem - ovako je Aleksandar Vučić govorio 21. novembra 2025. tokom intervjua za prorežimsku tabloidnu televiziju… »
Vučić se u petak uživo obraća putem Tiktoka

Vučić se u petak uživo obraća putem Tiktoka

Danas pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se u petak u 18 časova obratiti i razgovarati sa građanima na društvenoj mreži Tiktok. „Komentarisaćemo razna čuda (…) Hoću da razgovaram sa vama i hoću da komentarišem stvari koje su viralne“, rekao je… »

Vesti dana »