Повезане вести

Вучић заказао ТикТок наступ: Председник у мисији додворавања младим бирачима

Вучић заказао ТикТок наступ: Председник у мисији додворавања младим бирачима

Луфтика 29.01.2026
Председник Србије Александар Вучић ће у петак по први пут уживо наступати на ТикТоку. Најавио је сам себе, хињећи опуштеност, људскост, скромност и шаљивост, прилагођавајући се платформи блиској пре свега младим бирачима… »
Мало је телевизија: Вучић и разна чуда на ТикТоку

Мало је телевизија: Вучић и разна чуда на ТикТоку

Време 29.01.2026
Председник Србије Александар Вучић ће у петак по први пут уживо наступати на ТикТоку. Најавио је сам себе, хињећи опуштеност, људскост, скромност и шаљивост, прилагођавајући се платформи блиској пре свега младим бирачима… »
"Стручњаци ми рекли да нисам допадљив": Вучић најавио да ће на ТикТоку уживо коментарисати разна чуда (видео)

"Стручњаци ми рекли да нисам допадљив": Вучић најавио да ће на ТикТоку уживо коментарисати разна чуда (видео)

Правда 29.01.2026
- Не умем да скачем и да правим од себе будалу на друштвеним мрежама, можда једном или двапут годишње, не чешће од тога, ништа од тога ја не умем - овако је Александар Вучић говорио 21. новембра 2025. током интервјуа за… »
Вучић се у петак уживо обраћа путем Тиктока

Вучић се у петак уживо обраћа путем Тиктока

Данас 28.01.2026
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће се у петак у 18 часова обратити и разговарати са грађанима на друштвеној мрежи Тикток. „Коментарисаћемо разна чуда (…) Хоћу да разговарам са вама и хоћу да коментаришем ствари… »

Вести дана »