Povezane vesti
Vučić zakazao TikTok nastup: Predsednik u misiji dodvoravanja mladim biračima
Luftika 29.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u petak po prvi put uživo nastupati na TikToku. Najavio je sam sebe, hinjeći opuštenost, ljudskost, skromnost i šaljivost, prilagođavajući se platformi bliskoj pre svega mladim biračima, onima koji preko godinu dana… »
Malo je televizija: Vučić i razna čuda na TikToku
Vreme 29.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u petak po prvi put uživo nastupati na TikToku. Najavio je sam sebe, hinjeći opuštenost, ljudskost, skromnost i šaljivost, prilagođavajući se platformi bliskoj pre svega mladim biračima, onima koji preko godinu dana… »
"Stručnjaci mi rekli da nisam dopadljiv": Vučić najavio da će na TikToku uživo komentarisati razna čuda (video)
Pravda 29.01.2026
- Ne umem da skačem i da pravim od sebe budalu na društvenim mrežama, možda jednom ili dvaput godišnje, ne češće od toga, ništa od toga ja ne umem - ovako je Aleksandar Vučić govorio 21. novembra 2025. tokom intervjua za prorežimsku tabloidnu televiziju… »
Vučić se u petak uživo obraća putem Tiktoka
Danas 28.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se u petak u 18 časova obratiti i razgovarati sa građanima na društvenoj mreži Tiktok. „Komentarisaćemo razna čuda (…) Hoću da razgovaram sa vama i hoću da komentarišem stvari koje su viralne“, rekao je… »
Vesti dana »
Presuda roditeljima dečaka koji je počinio masovni zločin u Ribnikaru: Otac osuđen na 14,5 godina zatvora, majka na 2 godine i 11 meseci
Nedeljnik pre 1 danjoš 144 povezane
Ko je Manzambi koji je srušio BiH? Proslavlja golove kao "Goku", sa 17 otišao u Bundesligu, sad ga želi Real
Telegraf pre 1 danjoš 31 povezana
Predsedništvo Srbije: Kineski predsednik napisao Vučiću da je spreman za redovnu komunikaciju
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 17 satijoš 3 povezane
Novosadsko tužilaštvo: Još dve osobe uhapšene zbog nabavljanja lažnih identiteta kriminalcima
Radio 021 pre 1 danjoš 54 povezane