Povezane vesti
Lamont Ročester novo pojačanje Radničkog iz Niša
Naissus info 29.01.2026
Lamont Ročester novi je igrač Fudbalskog kluba Radnički. Reč je o igraču koji primarno pokriva poziciju levog beka, ali može da igra i kao štoper. Do sada je igrao za Čikago Fajer u MLS ligi, zatim i u Meksiku za Dorados i Tihuanu. „Imam dobro iskustvo… »
Lamont Ročester pojačao Radnički
Gradski portal 018 29.01.2026
Lamont Ročester novi je igrač Fudbalskog kluba Radnički. Reč je o igraču koji primarno pokriva poziciju levog beka, ali može da igra i kao štoper. Do sada je igrao za Čikago Fajer u MLS ligi, zatim i u Meksiku za Dorados i Tihuanu. „Imam dobro iskustvo… »
Lamont Ročester pojačao Radnički
Glas juga 29.01.2026
„Imam dobro iskustvo iza sebe. Nadam se dobroj sezoni kako bih pomogao timu da se podigne na tabeli, da uspešno završimo ostatak sezone i donesem pozitivnu energiju i rezultate ekipi. Ekipa trenutno izgleda veoma dobro na treninzima, vlada veliki… »
Vesti dana »
Poslanici nakon pauze nastavili raspravu o amandmanima na pravosudne zakone
Beta pre 48 minutajoš 32 povezane
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih
Radić kaže da je pozvan u Vojnu policiju radi veštačenja računara oduzetih tokom pretresa
Vranje news pre 3 satajoš 25 povezanih
Šesnaest godina od kraha Srbije protiv Australije: Promašaji, Antićev bes i Mundijal koji još boli
RTS pre 8 minutajoš 34 povezane
Novosađani, biće još toplije: Narednih dana porast temperature, za vikend do 37 stepeni
Radio 021 pre 3 satajoš 31 povezana