Povezane vesti

Miki Dudić se oglasio posle ljubljenja sa Kačavendom: “Grudi su joj kao Dormeo, šta bi bilo…”

Miki Dudić se oglasio posle ljubljenja sa Kačavendom: “Grudi su joj kao Dormeo, šta bi bilo…”

Telegraf pre 2 dana
Miki Dudić progovorio je o svom odnosu sa Milenom Kačavendom nakon što se među njima desio poljubac. Kako je istakao bilo mu je veoma prijatno u njenom zagrljaju. Atmosfera u Beloj kući dovedena je do usijanja kada je voditelj Milan Milošević pročitao… »
Miki Dudić progovorio o poljupcu sa Kačavendom: "Grudi su joj kao dormeo, nije mi bilo svejedno, ne smem da zamišljam šta bi…

Miki Dudić progovorio o poljupcu sa Kačavendom: "Grudi su joj kao dormeo, nije mi bilo svejedno, ne smem da zamišljam šta bi…

Blic pre 1 dan
Milena Kačavenda se duhovito osvrnula na situaciju, negirajući nameru za ulazak u romantičnu vezu. Učesnici rijalitija, uključujući Janjuša, iznosili su svoja mišljenja o bliskosti Mikija i Milene, ističući mogućnost dubljih emocija. Miki Dudić… »
"Grudi su joj kao Dormeo jastuk" Miki Dudić progovorio o trenucima s Kačavendom: Uvek sam ja opcija B

"Grudi su joj kao Dormeo jastuk" Miki Dudić progovorio o trenucima s Kačavendom: Uvek sam ja opcija B

Kurir pre 1 dan
Nakon poljubca Mikija Dudića i Milene Kačavende koji je iznenadio kako njihove cimere tako i gledaoce, Miki je odlučio da progovori o trenucima sa Milenom, a pre njega odmah se oglasila i njegova majka Zlata Petrović, koja je preko malih ekrana videla… »

Vesti dana »