Povezane vesti

Partizan u Milanu pred dobrom prilikom za treći trijumf zaredom

Partizan u Milanu pred dobrom prilikom za treći trijumf zaredom

RTS pre 7 minuta
Košarkaši Partizana od 20.30 gostuju kod Olimpije Milano u 25. kolu Evrolige. Tok utakmice možete da pratite iz časa u čas na našem portalu. Partizan slavio prošle sezone u "gradu mode" Od povratka Partizana u Evoligu su ova dva rivala odigrala sedam… »
UŽIVO Partizan u Milanu - može li do treće pobede zaredom?

UŽIVO Partizan u Milanu - može li do treće pobede zaredom?

B92 pre 7 minuta
Košarkaši Partizana gostuju Olimpiji u Milanu u 25. kolu Evrolige. Nakon dve pobede u Minhenu, nad Bajernom i Hapoelom, Partizan igra protiv Olimpije u Milanu. Utakmica počinje u 20 časova i 30 minuta i možete je pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.… »
Milano - Partizan, uživo: Crno-beli oslabljeni u Italiji traže novu šansu za pobedu

Milano - Partizan, uživo: Crno-beli oslabljeni u Italiji traže novu šansu za pobedu

Mondo pre 57 minuta
Partizan i Olimpija Milano igraće meč 25. kola Evrolige, a susret je na programu u 20.30 sati. Crno-beli su oslabljeni stigli u Italiju i posle dve vezane pobede u elitnom takmičenju. Dešavanja sa meča možete pratiti iz minuta u minut... U Partizan je… »
Obradović: Velike stvari zahtevaju pobede kod kuće, Grejem nije sa ekipom

Obradović: Velike stvari zahtevaju pobede kod kuće, Grejem nije sa ekipom

RTS pre 2 sata
Sada izgovora nema, svi očekuju velike stvari, a velike stvari zahtevaju pobede kod kuće, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović uoči utakmice protiv Dubaija u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u petak od 20 časova u… »
Katai juri tri velika dostignuća: Istorijska utakmica Zvezdinog "Magika" protiv Selte

Katai juri tri velika dostignuća: Istorijska utakmica Zvezdinog "Magika" protiv Selte

Dnevnik pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak od 21 čas dočekati ekipu Selte, u okviru osmog kola ligaške faze Lige Evrope. Na ovom meču, Aleksandar Katai biće u prilici da dođe do čak tri istorijska dostignuća. Prvi cilj koji je pred Zvezdinim Magikom jeste… »
Partizan stiže u Milano po treću uzastopnu pobedu Armani u krizi, Crno-beli u naletu

Partizan stiže u Milano po treću uzastopnu pobedu Armani u krizi, Crno-beli u naletu

Hot sport pre 4 sati
Večeras od 20.30 časova Armani dočekuje Partizan u 25. kolu Evrolige. Reč je o susretu dve ekipe sa različitim narativima u ovom trenutku. Naime, Armani želi da prekine negativan niz i da se vrati u igru za plej-in, dok Partizan dolazi po treću uzastopnu… »
Veče u kojem Katai juri tri velika dostignuća

Veče u kojem Katai juri tri velika dostignuća

B92 pre 4 sati
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai na meču protiv Selte u Ligi Evrope biće u prilici da dođe do tri istorijska dostignuća, objavio je šampion Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras od 21 čas ekipu Selte u osmom kolu LE. "Prvi cilj koji je… »
Znaju u kakvoj je formi Partizan: Milano strepi od crno-belih!

Znaju u kakvoj je formi Partizan: Milano strepi od crno-belih!

Hot sport pre 5 sati
Preti da im se produbi crni niz! Olimpija Milano dočekuje Partizan u četvrtak u 20.30 u dvorani „Alijanc klaud“, u utakmici koja za domaćina predstavlja šansu da se vrati na pobednički kolosek. Sezona punа uspona i padova donela je Milanu novu negativnu… »
Obradović: Svi očekuju velike stvari

Obradović: Svi očekuju velike stvari

Sport klub pre 4 sati
Crvena zvezda ugostiće Dubai, a biće to povratak crveno-belih u Beogradsku arenu po okončanju Evropskog prvenstva u vaterpolu koje je okončano trijumfom Srbije nad Mađarskom u finalu. Ujedno će to da bude i povratak ekipe šefa stručnog štaba Saše… »
Saša Obradović pričao o Grejemovom statusu u Zvezdi (VIDEO)

Saša Obradović pričao o Grejemovom statusu u Zvezdi (VIDEO)

Danas pre 5 sati
KK Crvena zvezda ugostiće Dubai u utakmici 25. kola Evrolige u petak od 20 časova, a trener kluba s Malog Kalemegdana Saša Obradović obratio se novinarima. Najvažnija tema je bila status Devontea Grejema. koji je došao da bude prva zvezda tima, a sada je… »
"Sada više nema izgovora! Svi očekuju velike stvari!" Saša Obradović jasan pred okršaj Zvezde i Dubaija!

"Sada više nema izgovora! Svi očekuju velike stvari!" Saša Obradović jasan pred okršaj Zvezde i Dubaija!

Kurir pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova u Beogradskoj Areni dočekuju Dubai, a Saša Obradović izneo je očekivanja uoči ovog meča. - Dobro je da smo kod kuće. I onaj put kad se vraćaš što je mnogo važno za evroligašku ekipu, kad smo imali čarter let… »
Obradović o Grejemovom statusu u Zvezdi: I ja čekam da vidim…

Obradović o Grejemovom statusu u Zvezdi: I ja čekam da vidim…

Sport klub pre 5 sati
Crvena zvezda ugostiće Dubai u utakmici 25. kola Evrolige, koja je na programu u petak od 20 časova, a trener kluba s Malog Kalemegdana Saša Obradović obratio se novinarima. Nije moglo da se ne primeti odsustvo beka Devontea Grejema na treningu otvorenom… »
Obradović čeka da mu jave za Grejema: Trener Zvezde progovorio o gorućem problemu pred Dubai

Obradović čeka da mu jave za Grejema: Trener Zvezde progovorio o gorućem problemu pred Dubai

Mondo pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Dubai u 25. kolu Evrolige, a trener crveno-belih Saša Obradović izneo je očekivanja pred meč sa rivalom protiv koga nisu uspeli nijednom da slave. Naravno, on je faktor domaćg terena je istakao u prvi plan i otkrio sjajne… »
Kalinić pred Dubai: Kontrola igre jedan na jedan je ključ

Kalinić pred Dubai: Kontrola igre jedan na jedan je ključ

Sport klub pre 5 sati
Crvena zvezda u petak od 20.00 sati u beogradskoj Areni dočekuje ekipu Dubaija u meču 25. kola Evrolige. Posle više od mesec dana košarka se vraća u najveću dvoranu u Srbiji. Raduje se Nikola Kalinić povratku u Arenu: „Biće sjajno, verujem da su se svi… »
Kalinić nasmejao novinare pred Dubai: "Da li sam se čuo sa Šestićem? Nisam..."

Kalinić nasmejao novinare pred Dubai: "Da li sam se čuo sa Šestićem? Nisam..."

B92 pre 5 sati
Košarkaš Zvezde Nikola Kalinić je izneo očekivanja pred meč protiv Dubaija u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde u meču 25. kola Evrolige dočekuju ekipu Dubaija, sa željom da nastave seriju dobrih rezultata i dodatno učvrste svoju poziciju u borbi za… »
Obradović: "Grejem nije sa ekipom"; "Očekivali su da pravim večeru..."

Obradović: "Grejem nije sa ekipom"; "Očekivali su da pravim večeru..."

B92 pre 5 sati
Trener Zvezde Saša Obradović je izneo očekivanja pred meč protiv Dubaija u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju borbu za plej-of Evrolige, a novi izazov čeka ih u petak od 20 časova, kada u meču 25. kola dočekuju ekipu Dubaija. Tim Saše… »
Izundu zna kako protiv Dubaija: "Veoma sam uzbuđen"

Izundu zna kako protiv Dubaija: "Veoma sam uzbuđen"

B92 pre 5 sati
Košarkaš Crvene zvezde Ebuka Izundu izneo je očekivanje pred duela sa Dubaijem u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 25. kola Evrolige protiv Dubaija u Beogradskoj areni od 20.00. "Veoma sam uzbuđen zbog toga. Nedostaje mi da igramo tamo… »
Zvezda i "Arena" protiv Dubaija: "Svi očekuju velike stvari, a one se moraju desiti pobedom kod kuće"

Zvezda i "Arena" protiv Dubaija: "Svi očekuju velike stvari, a one se moraju desiti pobedom kod kuće"

Sportske.net pre 5 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović kazao je da je vrlo važno da ekipa prekine seriju loših rezultata u međusobnim utakmicama protiv Dubaija. Bila bi to četvrta vezana pobeda u Evroligi za crveno-bele, a prva u istoriji protiv Dubaija u… »
Obradović: Nema izgovora, velike stvari zahtevaju pobede kod kuće

Obradović: Nema izgovora, velike stvari zahtevaju pobede kod kuće

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Sada izgovora nema, svi očekuju velike stvari, a velike stvari zahtevaju pobede kod kuće, izjavio je danas u Beogradu trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović uoči utakmice protiv Dubaija u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra… »
Nesvakidašnja situacija pred meč Zvezde i Dubaija! Evroliga povukla potez o kom se priča!

Nesvakidašnja situacija pred meč Zvezde i Dubaija! Evroliga povukla potez o kom se priča!

Kurir pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 sati u "Beogradskoj areni" igraju protiv Dubaija u meču 25. kola Evrolige. Zvezda je u fantastičnoj seriji od tri uzastopna evroligaška trijumfa i sa učinkom 14-10 zauzima desetu poziciju, dok je Dubai na učinku… »
Devonte Grejem van tima Zvezde

Devonte Grejem van tima Zvezde

Sportske.net pre 6 sati
Američki bek Devonte Grejem nije bio prisutan na današnjem treningu Crvene zvezde. Kako smo pre nekoliko dana javili, Grejem nije u planovima Saše Obradovića, a ni on nije zadovoljan minutažom. Stoga se traži najbolje moguće rešenje za sve strane. Na… »
"Partizan je u dobroj formi"

"Partizan je u dobroj formi"

B92 pre 5 sati
Košarkaši Olimpije Milano u četvrtak od 20.30 dočekuju beogradski Partizan u 25. kolu Evrolige. Crno-beli u ovaj meč ulaze posle serije od dve pobede koje su ostvarili u Minhenu. Prvo kao gosti protiv Bajerna, a onda i u ulozi domaćina u pomenutom… »
Ne znam ni ja kakav je status Grejema: Saša Obradović iskren pred medijima!

Ne znam ni ja kakav je status Grejema: Saša Obradović iskren pred medijima!

Hot sport pre 5 sati
Jasan je Saša o situaciji u klubu! Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova dočekuju Dubai u okviru 25. kola Evrolige, u meču koji se igra u Beogradskoj areni pred ogromnim interesovanjem navijača. Trener crveno-belih Saša Obradović istakao je da… »
Saša Obradović za rođendan izašao pred medije, pa se našalio: "Naučiš da im se manje raduješ, neću večeru..."

Saša Obradović za rođendan izašao pred medije, pa se našalio: "Naučiš da im se manje raduješ, neću večeru..."

Telegraf pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova igraju utakmicu 25. kola Evrolige protiv Dubaija, u meču u kojem će ekipa Saše Obradovića tražiti četvrti uzastopni trijumf u elitnom takmičenju i borbu za plasman u plej-of. Podstimo, Zvezda je pobeđivala… »
Saša Obradović otkrio status jednog od najplaćenijih košarkaša Zvezde: "Nije sa ekipom..."

Saša Obradović otkrio status jednog od najplaćenijih košarkaša Zvezde: "Nije sa ekipom..."

Telegraf pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 25. kola Evrolige protiv Dubaija, a pred ovaj duel svoje utiske jeSaša Obradovića je izneo svoje utiske. Tokom razgovora sa novinarima, Obradović je govorio i o statusu Devontea Grejema. - I dalje je status otvoren i ja… »
Nikola Kalinić nasmejao sve pred meč Zvezde u Evroligi: "Da li sam se čuo sa Šestićem? Nisam..."

Nikola Kalinić nasmejao sve pred meč Zvezde u Evroligi: "Da li sam se čuo sa Šestićem? Nisam..."

Telegraf pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Dubai u utakmici 25. kola Evorlige, gde će pokušati da nastave svoj niz pobeda. Nikola Kalinić je izneo očekivanja za srpske medije. -Radujem se, nadam se da su sklonili bazen, svi su se uželeli domaćih utakmica i mi i… »
Centar Zvezde zove Delije na meč protiv Dubaija: "Nedostaju mi i očekujem ih..."

Centar Zvezde zove Delije na meč protiv Dubaija: "Nedostaju mi i očekujem ih..."

Telegraf pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 25. kola Evrolige protiv Dubaija, a pred ovaj duel svoje utiske je izneo centar crveno-belih Evuke Izundu. Izundu je istakao da očekuje podršku navijača za ovaj meč i da se raduje povratku u Arenu. - Jako sam uzbuđen… »
"Nisam optimističan": Zvezda čeka ključne informacije pred duplo kolo Evrolige

"Nisam optimističan": Zvezda čeka ključne informacije pred duplo kolo Evrolige

Mondo pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Dubai u 25. kolu Evrolige, dok ih naredne nedelje čeka duplo kolo i duel sa Hapoelom iz Tel Aviva, takođe u Beogradu. Izraelski tim je i dalje u vrhu tabele, ali u poslednje vreme imaju određenih problema. Vasilije Micić… »
Kolektivna „bolnica“ pred sudar Olimpije i Partizana

Kolektivna „bolnica“ pred sudar Olimpije i Partizana

Sputnik pre 6 sati
Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja izjavio je u Beogradu pred utakmicu 25. kola Evrolige da crno-beli moraju da igraju timski protiv Olimpije. On je naveo da za Partizan zbog povreda neće igrati Vanja Marinković, Dvejn Vašington, Aleksej… »
Isti sudija ponovo sudi Zvezdi i Dubaiju

Isti sudija ponovo sudi Zvezdi i Dubaiju

Sportske.net pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 sati u "Beogradskoj areni" igraju protiv Dubaija u meču 25. kola Evrolige. Zvezda je u fantastičnoj seriji od tri uzastopna evroligaška trijumfa i sa učinkom 14-10 zauzima desetu poziciju, dok je Dubai na učinku… »
Ima li Partizan novog Vesu Petrovića?

Ima li Partizan novog Vesu Petrovića?

Sportske.net pre 9 sati
Partizan se probudio i u to nema dileme, na terenu stvari izgledaju drugačije, na svima je da procene da li je to zbog poteza Đoana Penjaroje koji je iz tima odstranio Džabarija Parkera, najskuplje pojačanje tima i košarkaša koji je definitivno bio i… »
Kad i gde možete gledati meč Crvena zvezda – Dubai?

Kad i gde možete gledati meč Crvena zvezda – Dubai?

Danas pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde u petak dočekuju Dubai u meču 25. kola Evrolige. Crvena zvezda je uoči novog kola u elitnom takmičenju na 10. mestu, a iza se nalaze tri tima sa učinkom 11/13 među kojima je i Dubai. Zbog toga je ovaj meč još važniji za… »
Košarkaši Partizana u borbi za svaki poen: Traže novu evroligašku pobedu protiv Olimpije

Košarkaši Partizana u borbi za svaki poen: Traže novu evroligašku pobedu protiv Olimpije

Dnevnik pre 9 sati
MILANO: Košarkaši Partizana gostovaće večeras od 20.30 časova ekipi Olimpije u Milanu u utakmici 25. kola Evrolige. U prvom ovosezonskom duelu dva kluba, koji je odigran 2. oktobra prošle godine u Beogradu, Partizan je pobedio rezultatom 80:78 u utakmici… »
Sudio Željkovu poslednju utakmicu u Partizanu, sada opet deli pravdu crno-belima

Sudio Željkovu poslednju utakmicu u Partizanu, sada opet deli pravdu crno-belima

Sportske.net pre 9 sati
Košarkaši Partizana večeras od 20.30 sati gostuju ekipi Armanija u Milanu u meču 25. kola Evrolige. Crno-beli su u prošlom "duplom kolu" Evrolige upisali obe pobede, savladali Bajern i Hapoel iz Tel Aviva u Minhenu, a priliku za novo slavlje traže u… »
Mogu li crno-beli da nastave seriju? Evo gde možete da gledate utakmicu Armani - Partizan

Mogu li crno-beli da nastave seriju? Evo gde možete da gledate utakmicu Armani - Partizan

Kurir pre 14 sati
Košarkaši Partizana osokoljeni trijumfom nad Bajernom i Hapoelom, gostuju Armaniju u 25. kolu Evrolige. Partizan je otpisan iz borbe za doigravanje, pa će i ova utakmica poslužiti za dizanje samopouzdanja pred nastavak sezone. Sa druge strane, klub iz… »

Vesti dana »