Povezane vesti
Goran Marković: Blistava studentska pobuna, iracionalan strah starih ljudi da to učine
Beta 29.01.2026
Reditelj Goran Marković rekao je da je studentska pobuna "nekako najblistaviji deo njegovog života u društvenom smislu", navodeći da je "odjednom shvatio da postoji nešto što ljudi osećaju". "Zašto? Zato što su i (Slobodan) Miloševoć i (Aleksandar) Vučić… »
Goran Marković: Blistava studentska pobuna, iracionalan strah starih ljudi da to učine
Serbian News Media 29.01.2026
„Zašto? Zato što su i (Slobodan) Miloševoć i (Aleksandar) Vučić sistematski radili na deljenju ljudi na prijatelje i neprijatelje, na naše i vaše, na oni i mi. Ljudi su krenuli jedni drugima. Nisam video godinama da se ljudi toliko grle. To je toliko… »
Radio sto plus 29.01.2026
“Zašto? Zato što su i (Slobodan) Miloševoć i (Aleksandar) Vučić sistematski radili na deljenju ljudi na prijatelje i neprijatelje, na naše i vaše, na oni i mi. Ljudi su krenuli jedni drugima. Nisam video godinama da se ljudi toliko grle. To je toliko… »
Goran Marković: Nije mi jasno zašto se stari ljudi plaše pobune
N1 Info 29.01.2026
Reditelj Goran Marković rekao je da je studentska pobuna "nekako najblistaviji deo njegovog života u društvenom smislu", navodeći da je "odjednom shvatio da postoji nešto što ljudi osećaju". "Zašto? Zato što su i (Slobodan) Milošević i (Aleksandar) Vučić… »
Goran Marković: Blistava studentska pobuna, nisam godinama video da se ljudi toliko grle
Danas 29.01.2026
Reditelj Goran Marković rekao je da je studentska pobuna „nekako najblistaviji deo njegovog života u društvenom smislu“, navodeći da je „odjednom shvatio da postoji nešto što ljudi osećaju“. „Zašto? Zato što su i (Slobodan) Milošević i (Aleksandar) Vučić… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici nastavljaju sa blokadom puteva, u toku sastanak poljoprivrednika u Čačku
Mašina pre 5 satijoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Zlatku Kokanoviću sud odredio pritvor od 30 dana, razlog "uznemirenje javnosti": Poljoprivrednici blokiraju puteve, 17 lokacija u blokadi od 24 sata
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Ako imate zlato u kući, ovo je važna vest za vas. Cena premašila pola miliona dinara po unci, analitičari najavljuju dugoročni rast.
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih