Povezane vesti

Goran Marković: Blistava studentska pobuna, iracionalan strah starih ljudi da to učine

Goran Marković: Blistava studentska pobuna, iracionalan strah starih ljudi da to učine

Beta pre 7 sati
Reditelj Goran Marković rekao je da je studentska pobuna "nekako najblistaviji deo njegovog života u društvenom smislu", navodeći da je "odjednom shvatio da postoji nešto što ljudi osećaju". "Zašto? Zato što su i (Slobodan) Miloševoć i (Aleksandar) Vučić… »

Serbian News Media pre 7 sati
„Zašto? Zato što su i (Slobodan) Miloševoć i (Aleksandar) Vučić sistematski radili na deljenju ljudi na prijatelje i neprijatelje, na naše i vaše, na oni i mi. Ljudi su krenuli jedni drugima. Nisam video godinama da se ljudi toliko grle. To je toliko… »

Radio sto plus pre 6 sati
“Zašto? Zato što su i (Slobodan) Miloševoć i (Aleksandar) Vučić sistematski radili na deljenju ljudi na prijatelje i neprijatelje, na naše i vaše, na oni i mi. Ljudi su krenuli jedni drugima. Nisam video godinama da se ljudi toliko grle. To je toliko… »
Goran Marković: Nije mi jasno zašto se stari ljudi plaše pobune

Goran Marković: Nije mi jasno zašto se stari ljudi plaše pobune

N1 Info pre 9 sati
Reditelj Goran Marković rekao je da je studentska pobuna "nekako najblistaviji deo njegovog života u društvenom smislu", navodeći da je "odjednom shvatio da postoji nešto što ljudi osećaju". "Zašto? Zato što su i (Slobodan) Milošević i (Aleksandar) Vučić… »
Goran Marković: Blistava studentska pobuna, nisam godinama video da se ljudi toliko grle

Goran Marković: Blistava studentska pobuna, nisam godinama video da se ljudi toliko grle

Danas pre 9 sati
Reditelj Goran Marković rekao je da je studentska pobuna „nekako najblistaviji deo njegovog života u društvenom smislu“, navodeći da je „odjednom shvatio da postoji nešto što ljudi osećaju“. „Zašto? Zato što su i (Slobodan) Milošević i (Aleksandar) Vučić… »

Vesti dana »