Povezane vesti
Radovan Seratlić, reporter i voditelj TV Nove, dobitnik nagrade „Gordana Suša“
Ozon press pre 22 dana
Radovan Seratlić, novinar TV Nova, ovogodišni je dobitnik Regionalne nagrade za televizijsko novinarstvo “Gordana Suša”, koju dodeljuje NUNS u saradnji sa partnerskim udruženjima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Svečano uručenje nagrade, koja se po… »
Radovan Seratlić, reporter i voditelj TV Nove, dobitnik nagrade „Gordana Suša“
Cenzolovka pre 22 dana
Radovan Seratlić, novinar TV Nova, ovogodišni je dobitnik Regionalne nagrade za televizijsko novinarstvo “Gordana Suša”, koju dodeljuje NUNS u saradnji sa partnerskim udruženjima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Radovan Seratlić (foto: snimak ekrana… »
Radovan Seratlić, novinar TV Nova, dobitnik Regionalne nagrade za televizijsko novinarstvo „Gordana Suša“
Glas Šumadije pre 22 dana
Radovan Seratlić, novinar TV Nova, ovogodišni je dobitnik Regionalne nagrade za televizijsko novinarstvo „Gordana Suša“, koju dodeljuje NUNS u saradnji sa partnerskim udruženjima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Svečano uručenje nagrade, koja se po… »
Vesti dana »
Ja sam trenirao u jeku borbe, zahvalan sam što uopšte i mogu da sedim ovde danas: Nikola Topić progovorio o pobedi nad karcinomom i povratku košarci!
Hot sport pre 11 minutajoš 22 povezane
Avdalović posle pobede nad Partizanom: Ne treba padati u euforiju, pružićemo jak otpor Crvenoj zvezdi
Gradski portal 018 pre 11 minutajoš 19 povezanih
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 31 minutajoš 15 povezanih
Razigrani Tristan nastavio seriju - Jović se neće ni sećati ovog meča VIDEO
B92 pre 41 minutajoš 13 povezanih