Povezane vesti
Gagi Jovanović: Željko Mitrović mi je nudio filmove da batalim proteste
Pravda 29.01.2026
Za razliku od predsednika, koji ističe da ne čita Danas, Željko Mitrović, vlasnik Pinka, očigledno to čini, sudeći po tome da je, prema rečima glumca Dragana Gagija Jovanovića, veoma brzo reagovao na novogodišnji intervju koji je dao našem listu… »
Dragan Gagi Jovanović: Željko Mitrović mi nudio filmove da batalim proteste
N1 Info 29.01.2026
Vlasnik Pinka Željko Mitrović veoma brzo je reagovao na novogodišnji intervju koji je glumac Dragan Gagi Jovanović dao listu Danas, i ponudio mu da učestvuje u snimanju filmova i serija i batali proteste. Novogodišnji intervju sa Draganom Gagijem… »
Željko Mitrović zvao Gagija Jovanovića posle intervjua za Danas: „Nudio mi filmove da batalim proteste“
Danas 29.01.2026
Za razliku od predsednika, koji ističe da ne čita Danas, Željko Mitrović, vlasnik Pinka, očigledno to čini, sudeći po tome da je, prema rečima glumca Dragana Gagija Jovanovića, veoma brzo reagovao na novogodišnji intervju koji je dao našem listu… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Usaglašenje ugovora za gradnju gasne elektrane kod Niša krajem maja
Jugmedia pre 22 minutajoš 17 povezanih
Oblačno i hladnije uz kišu: Na jugu Srbije obilnije padavine i moguća grmljavina
Glas Zaječara pre 2 satajoš 20 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Preokret, pregovori Irana i Amerike sutra, Tramp dolazi u Pakistan?! Rojters od izvora iz Islamabada saznaje da "stvari napreduju" (foto, video)
Kurir pre 7 minutajoš 13 povezanih
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Beta pre 13 minutajoš 9 povezanih