Povezane vesti
Gagi Jovanović: Željko Mitrović mi je nudio filmove da batalim proteste
Pravda pre 3 sata
Za razliku od predsednika, koji ističe da ne čita Danas, Željko Mitrović, vlasnik Pinka, očigledno to čini, sudeći po tome da je, prema rečima glumca Dragana Gagija Jovanovića, veoma brzo reagovao na novogodišnji intervju koji je dao našem listu… »
Dragan Gagi Jovanović: Željko Mitrović mi nudio filmove da batalim proteste
N1 Info pre 6 sati
Vlasnik Pinka Željko Mitrović veoma brzo je reagovao na novogodišnji intervju koji je glumac Dragan Gagi Jovanović dao listu Danas, i ponudio mu da učestvuje u snimanju filmova i serija i batali proteste. Novogodišnji intervju sa Draganom Gagijem… »
Željko Mitrović zvao Gagija Jovanovića posle intervjua za Danas: „Nudio mi filmove da batalim proteste“
Danas pre 7 sati
Za razliku od predsednika, koji ističe da ne čita Danas, Željko Mitrović, vlasnik Pinka, očigledno to čini, sudeći po tome da je, prema rečima glumca Dragana Gagija Jovanovića, veoma brzo reagovao na novogodišnji intervju koji je dao našem listu… »
Vesti dana »
Španski list: Srpske vlasti na udaru kritika da urušavaju nezavisnost pravosuđa
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih
Kragujevačka policija u kući pronašla dva kilograma amfetamina i ručnu bombu, uhapšena jedna osoba
N1 Info pre 1 satjoš 79 povezanih
U utorak ministri Zapadnog Balkana s Evropskom komisijom o problemima kamionskih prevoznika
Serbian News Media pre 37 minutajoš 88 povezanih
Uhapšen jer se predstavljao kao policajac i agent BIA: policija poziva građane da se jave ako su prevareni Saopštenje policije
Volim Zrenjanin pre 17 minutajoš 23 povezane