Повезане вести
Гаги Јовановић: Жељко Митровић ми је нудио филмове да баталим протесте
Правда пре 23 дана
За разлику од председника, који истиче да не чита Данас, Жељко Митровић, власник Пинка, очигледно то чини, судећи по томе да је, према речима глумца Драгана Гагија Јовановића, веома брзо реаговао на новогодишњи интервју који је… »
Драган Гаги Јовановић: Жељко Митровић ми нудио филмове да баталим протесте
Н1 Инфо пре 23 дана
Власник Пинка Жељко Митровић веома брзо је реаговао на новогодишњи интервју који је глумац Драган Гаги Јовановић дао листу Данас, и понудио му да учествује у снимању филмова и серија и батали протесте. Новогодишњи интервју са… »
Жељко Митровић звао Гагија Јовановића после интервјуа за Данас: „Нудио ми филмове да баталим протесте“
Данас пре 23 дана
За разлику од председника, који истиче да не чита Данас, Жељко Митровић, власник Пинка, очигледно то чини, судећи по томе да је, према речима глумца Драгана Гагија Јовановића, веома брзо реаговао на новогодишњи интервју који је… »
Вести дана »
Опасан обрт времена у Србији: Данас топлије са кишом, а овог датума се враћа снег - ево шта метеоролози очекују у марту
Дневник пре 6 минутајош 7 повезаних
178. вечити дерби Црвена звезда - Партизан: Меч који може да преломи сезону, ко суди и шта кажу кладионице
Мондо пре 5 минутајош 7 повезаних
На данашњи дан: Рођени Светозар Милетић и Данило Киш, умрли Младен Делић и Енди Ворхол
Радио 021 пре 11 минутајош 3 повезане
Насмејани и скромни Нвора: "МВП титула и славље? Најпре бих се наспавао"
Спортске.нет пре 7 сатијош 5 повезаних