Povezane vesti
I to se desilo: Kadirov kod Putina FOTO/VIDEO
B92 pre 22 dana
Čečenski lider Ramzan Kadirov prisustovao je današnjem sastanku ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika UAE Mohameda bin Zajeda al Nahjana u Moskvi. Dvojica lidera su se sastali u Kremlju radi razgovora o višestranoj saradnji Rusije i UAE… »
Prvi snimak Kadirova nakon vesti o smeni vođe Čečenije: Putin mu našao zamenu, a on ima rešenje za Ukrajinu
Mondo pre 22 dana
Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je danas da ne veruje u mirovne pregovore sa Ukrajinom o kraju rata koji za manje od mesec dana ulazi u petu godinu, prenosi ruska " Gazeta". Deluje da se oporavio od problema sa bubrezima zbog kojih je dugo… »
"Ja sam protiv pregovora sa ukrajincima" Kadirov izneo svoje viđenje kako konflikt treba da se završi (video)
Kurir pre 23 dana
Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da su pregovori sa Ukrajinom o rešavanju konflikta bez perspektive. Njegove reči prenosi ruska agencija TASS. "Smatram da rat treba dovesti do kraja. Pregovori posle svega što je učinjeno – ja sam protiv“, rekao… »
Kadirov se protivi pregovorima o Ukrajini, poziva na okončanje rata
RTV pre 23 dana
MOSKVA - Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je danas da se protivi nastavku pregovora o mirnom rešenju sukoba u Ukrajini, ističući da "rat mora da bude okončan". "Verujem da (rat) mora da bude završen. Pregovori nakon svega što je urađeno... Ja sam… »
Kadirov se protivi pregovorima o Ukrajini, poziva na okončanje rata
Politika pre 23 dana
"Verujem da rat mora da bude završen. Pregovori nakon svega što je urađeno... Ja sam protiv pregovora" Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je danas da se protivi nastavku pregovora o mirnom rešenju sukoba u Ukrajini, ističući da "rat mora da bude… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: "Marš za pravosuđe" - kolona stigla do TOK-a, tamo su ih dočekali zaposleni u tom tužilaštvu
Insajder pre 34 minutajoš 29 povezanih
Fico dao Zelenskom rok za obnovu "Družbe": U suprotnom prekidamo isporuku struje
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Hladno i oblačno vreme u Srbiji sa slabim snegom i kišom, najava toplijeg i sunčanog vremena od nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih
Produženje licence OFAC-a omogućava nesmetan rad NIS i JANAF do 20. marta 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane
Sedmi protest u Sarajevu zbog tramvajske nesreće: gađani traže odgovornost i pravdu
Insajder pre 9 minutajoš 12 povezanih