Povezane vesti
I to se desilo: Kadirov kod Putina FOTO/VIDEO
B92 pre 8 sati
Čečenski lider Ramzan Kadirov prisustovao je današnjem sastanku ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika UAE Mohameda bin Zajeda al Nahjana u Moskvi. Dvojica lidera su se sastali u Kremlju radi razgovora o višestranoj saradnji Rusije i UAE… »
Prvi snimak Kadirova nakon vesti o smeni vođe Čečenije: Putin mu našao zamenu, a on ima rešenje za Ukrajinu
Mondo pre 10 sati
Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je danas da ne veruje u mirovne pregovore sa Ukrajinom o kraju rata koji za manje od mesec dana ulazi u petu godinu, prenosi ruska " Gazeta". Deluje da se oporavio od problema sa bubrezima zbog kojih je dugo… »
"Ja sam protiv pregovora sa ukrajincima" Kadirov izneo svoje viđenje kako konflikt treba da se završi (video)
Kurir pre 11 sati
Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da su pregovori sa Ukrajinom o rešavanju konflikta bez perspektive. Njegove reči prenosi ruska agencija TASS. "Smatram da rat treba dovesti do kraja. Pregovori posle svega što je učinjeno – ja sam protiv“, rekao… »
Kadirov se protivi pregovorima o Ukrajini, poziva na okončanje rata
RTV pre 12 sati
MOSKVA - Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je danas da se protivi nastavku pregovora o mirnom rešenju sukoba u Ukrajini, ističući da "rat mora da bude okončan". "Verujem da (rat) mora da bude završen. Pregovori nakon svega što je urađeno... Ja sam… »
Kadirov se protivi pregovorima o Ukrajini, poziva na okončanje rata
Politika pre 12 sati
"Verujem da rat mora da bude završen. Pregovori nakon svega što je urađeno... Ja sam protiv pregovora" Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je danas da se protivi nastavku pregovora o mirnom rešenju sukoba u Ukrajini, ističući da "rat mora da bude… »
Vesti dana »
Zvezda protiv PAOK-a ili Lila u plej-ofu za osminu finala Lige Evrope
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 30. januar: Danas oblačno i hladnije, na planinama sneg
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
(Foto, video) pogledajte kako su otac I sin naslagali pet tona marihuane: Nove fotografije istorijske zaplene droge: Pronađene i 4 automatske puške, zolja, municija
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Sve je isprskano krvlju" Stravičan napad u Beogradu: Pratio mladića, pa ga pretukao ispred tržnog centra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana