Povezane vesti

Ribar uhvatio krakena u Jadranu: "Borba je trajala 20 minuta, velika je gotovo kao i ja!"

Ribar uhvatio krakena u Jadranu: "Borba je trajala 20 minuta, velika je gotovo kao i ja!"

Telegraf pre 1 dan
Lični rekord. Podvodni ribolovac Ante Klobučar iz Splita juče je došao na svoje skrovito mesto i posrećilo mu se. Naleteo je na hobotnicu veliku gotovo kao i on sam, a visok je, kaže, 181 cm. "Borba je bila zanimljiva, 20 minuta je trajala otprilike… »
Neverovatan ulov u Jadranu: "Borba je trajala 20 minuta, pucao sam više puta..."

Neverovatan ulov u Jadranu: "Borba je trajala 20 minuta, pucao sam više puta..."

Telegraf pre 11 sati
Podvodni ribolovac Ante Klobučar iz Splita u utorak je imao nesvakidašnji ulov, prenosi Dnevnik. On je dšao je na svoje skriveno mesto na Hvaru, odnosno mesto gde se skupljaju ribe, i posrećilo mu se. Naletio je na hobotnicu veliku gotovo kao i on sam, a… »
"Borba je trajala 20 minuta, velika je skoro kao ja!" Ribar uhvatio "zver", a snimak ulova u Jadranu zabeležen kamerom (video)

"Borba je trajala 20 minuta, velika je skoro kao ja!" Ribar uhvatio "zver", a snimak ulova u Jadranu zabeležen kamerom (video)

Blic pre 12 sati
Ante Klobučar, podvodni ribolovac iz Splita, ulovio je hobotnicu visine od 181 cm. Borba sa hobotnicom trajala je 20 minuta, tokom koje je koristio pušku C4 Gladius 85. Podvodni ribolovac, Hrvat Ante Klobučar iz Splita doživeo je nedavno pravu avanturu… »

Vesti dana »