Povezane vesti
Pevačica napustila studio kod Jovane Jeremić, sad progovorila o skandalu: "U srce me je ubolo, i ponovi bih tako"
Mondo pre 24 dana
Pevačica Nela Vidaković demonstrativno je napustila studio kod Jovane Jeremić nakon što nije mogla da otpeva svoju pesmu. Ona sada ponovo govori o tome da nije očekivala da dođe kod nekoga kao gost, pa da bude ponižena. Nela je pričala o tom danu… »
"U srce me je ubolo što ne može moja pesma" Pevačica napustila studio kod Jovane Jeremić, sad detaljisala o skandalu na Pinku…
Blic pre 24 dana
Na Božićno jutro je Nela Vidaković odlučila da napusti studio Pinka smatrajući da je ne poštuju domaćini Sukob je eskalirao zbog pesme, a sve se desilo u emisiji kod Jovane Jeremić Pevačica Nela Vidaković demonstrativno je napustila studio kod Jovane… »
„Ubola me u srce što…“ Pevačica napravila skandal na Pinku, sad otkrila kako je Jovana Jeremić uvredila
Telegraf pre 24 dana
Pevačica Nela Vidaković napustila je jutarnji program kod Jovane Jeremić za praznike, jer joj ona nije dozvolila da otpeva svoju pesmu. Nakon emisije je izbio haos, a pevačica je sve obavestila na Tiktoku. Nela Vidaković pričala je o tom danu navodeći da… »
Vesti dana »
RHMZ je upravo objavio novu prognozu i posle nje, svi jedva čekamo ponedeljak (foto)
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Vitkof se nada susretu na najvišem nivou za tri nedelje; Orban i Fico prete Kijevu obustavom snabdevanja strujom
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana
Počinje Vaskršnji post – veruje se da je dobro započeti velike poslove
RTS pre 52 minutajoš 1 povezana
(Foto, video) Vođa najkrvavijeg kartela je ubijen, a rat bukti! Ulice spaljene, broje se mrtvi, okrutni vojnici vrše teror: Nižu se pretnje likvidacijom, zemlja tone u ponor
Blic pre 47 minutajoš 3 povezane
Impresivni Nikola Jokić, umalo tripl-dabl za poluvreme, ali ovaj poraz nisu smeli da dopuste!
Sportske.net pre 6 satijoš 5 povezanih