Povezane vesti
Pevačica napustila studio kod Jovane Jeremić, sad progovorila o skandalu: "U srce me je ubolo, i ponovi bih tako"
Mondo pre 3 sata
Pevačica Nela Vidaković demonstrativno je napustila studio kod Jovane Jeremić nakon što nije mogla da otpeva svoju pesmu. Ona sada ponovo govori o tome da nije očekivala da dođe kod nekoga kao gost, pa da bude ponižena. Nela je pričala o tom danu… »
"U srce me je ubolo što ne može moja pesma" Pevačica napustila studio kod Jovane Jeremić, sad detaljisala o skandalu na Pinku…
Blic pre 4 sati
Na Božićno jutro je Nela Vidaković odlučila da napusti studio Pinka smatrajući da je ne poštuju domaćini Sukob je eskalirao zbog pesme, a sve se desilo u emisiji kod Jovane Jeremić Pevačica Nela Vidaković demonstrativno je napustila studio kod Jovane… »
„Ubola me u srce što…“ Pevačica napravila skandal na Pinku, sad otkrila kako je Jovana Jeremić uvredila
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Nela Vidaković napustila je jutarnji program kod Jovane Jeremić za praznike, jer joj ona nije dozvolila da otpeva svoju pesmu. Nakon emisije je izbio haos, a pevačica je sve obavestila na Tiktoku. Nela Vidaković pričala je o tom danu navodeći da… »
Vesti dana »
Marta Kos ponovo o Mrdićevim zakonima: Korak u nazad, Skupština Srbije da što pre izmeni te propise
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih
Najveća zaplena droge u istoriji srpske policije: Velika akcija policije u Kruševcu, vrednost robe je oko 10 miliona evra! (foto)
Kurir pre 57 minutajoš 79 povezanih
U utorak ministri Zapadnog Balkana s Evropskom komisijom o problemima kamionskih prevoznika
N1 Info pre 7 minutajoš 88 povezanih
PU Zrenjanin objavila slike osumnjičenog za prevaru i pozvala oštećene da se jave
RTV pre 32 minutajoš 23 povezane