Povezane vesti
Arhitekta: Ne znam zbog čega se tvrdi da će u Košutnjaku biti isečeno 14 hektara šume
Insajder pre 10 sati
Arhitekta Bojan Kovačević, koji je bio član žirija koji je nagradio plan područja posebne namene za prostor nasuprot šume Košutnjak, izjavio je da ne zna kako su aktivisti izračunali da će u procesu izgradnje u tom delu Beograda biti posečeno 14 hektara… »
Arhitekta Kovačević: Ne znam odakle aktivistima to da će kod Košutnjaka biti posečeno 14 hektara šume
N1 Info pre 10 sati
Arhitekta Bojan Kovačević, koji je bio član žirija koji je nagradio plan područja posebne namene za prostor nasuprot šume Košutnjak, izjavio je da ne zna kako su aktivisti izračunali da će u procesu izgradnje u tom delu Beograda biti posečeno 14 hektara… »
Arhitekta: Ne znam zbog čega se tvrdi da će u Košutnjaku biti isečeno 14 hektara šume
Beta pre 11 sati
Serbian News Media pre 11 sati
Radio sto plus pre 11 sati
“Ne znam kako su aktivisti sračunali tih 14 hektara i to sve obuhvatili jedinstvenom kategorijom ‘šuma’. Pa čitava priprema raspisa konkursa kao i žiriranje, zasnivala se, koliko znam a u ponečemu sam i učestvovao, na preciznom razlučivanju šta je tamo… »
Vesti dana »
Zvezda remizirala sa Seltom, igraće u plej-ofu za osminu finala Lige Evrope
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Pet tona marihuane zaplenjeno u selu kraj Kruševca: Dosad najveća zaplena u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 30. januar: Danas oblačno i hladnije, na planinama sneg
Radio sto plus pre 43 minutajoš 2 povezane
"Sve je isprskano krvlju" Stravičan napad u Beogradu: Pratio mladića, pa ga pretukao ispred tržnog centra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana