Povezane vesti

Dragana Mirković objavila fotku sa ćerkom: Ovako danas izgleda Manuela, izrasla je u pravu lepoticu (foto)

Dragana Mirković objavila fotku sa ćerkom: Ovako danas izgleda Manuela, izrasla je u pravu lepoticu (foto)

Mondo pre 22 sata
Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković, već godinama uspešno izbegava javna eksponiranja, zbog čega se o njenom privatnom životu veoma malo zna. Upravo zato svaki trenutak koji pevačica podeli, a koji je vezan za naslednicu, izazove veliku pažnju… »
Krila se od javnosti, a ovako danas izgleda Manuela: Dragana sa naslednicom u pozorištu, evo kako uživaju

Krila se od javnosti, a ovako danas izgleda Manuela: Dragana sa naslednicom u pozorištu, evo kako uživaju

Telegraf pre 23 sata
Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković godinama unazad ne pojavljuje se u javnosti niti voli medijska eksponiranja. O njenom privatnom životu malo se zna, a Dragana tek nekad podeli neku sliku sa svojom mezimicom ako su na putovanju ili u izlasku… »
(Foto) Ovako danas izgleda ćerka Dragane Mirković: Manuela odvela pevačicu na posebno mesto, sve dokumentovala: Ona je moj…

(Foto) Ovako danas izgleda ćerka Dragane Mirković: Manuela odvela pevačicu na posebno mesto, sve dokumentovala: Ona je moj…

Kurir pre 1 dan
Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković ne voli javna eksponiranja pa se o njenom životu malo zna. Zato svako oglašavanje vezano za nju privuče mnogo pažnje. Dragana Mirković ovoga puta otkrila je da je sa naslednicom otišla u pozorište, a za ovakvo… »
Ovako danas izgleda ćerka Dragane Mirković: Pevačica sa njom otišla u pozorište, sve dokumentovala: "Ona je moj život"

Ovako danas izgleda ćerka Dragane Mirković: Pevačica sa njom otišla u pozorište, sve dokumentovala: "Ona je moj život"

Blic pre 1 dan
Manuela, ćerka Dragane, retko se pojavljuje u javnosti i nema nalog na društvenim mrežama. Pevačica je izjavila da njena deca ne teže luksuznom životnom stilu niti brendiranim stvarima. Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković ne voli javna eksponiranja… »
Dragana Mirković izašla sa ćerkom: Komentari pljušte, Manuela je preslikana majka

Dragana Mirković izašla sa ćerkom: Komentari pljušte, Manuela je preslikana majka

Svet & Skandal pre 1 dan
Dragana Mirković ovih dana bila je na putovanju sa sinom Markom, snajom Melani i unukom Ksenijom, a nakon povratka posvetila je vreme i svojoj ćerki Manueli, pa su majka i ćerka odlučila da ulepšaju sebi veče odlaskom u pozorište. Njih dve su gledali… »

Vesti dana »