Povezane vesti
Barbara Bobak prebila pijanog gosta na nastupu: "Ščepao me je za glavu i povukao, a onda krenuo da se oblizuje"
Kurir 29.01.2026
Pevačica Barbara Bobak nasrnula je na pijanog gosta na jednom privatnom veselju, koji ju je prethodno ščepao za glavu. Barbara, koja je priznala da se loži na koleginicu, morala je fizički da reaguje kako bi se odbranila od nasrtanja muškarca, koji je… »
Barbara Bobak prebila pijanog gosta: "Stariji čovek, bilo mi ga je žao, onda me ščepao i krenuo da se oblizuje"
Mondo 29.01.2026
Pevačica Barbara Bobak nasrnula je na pijanog gosta na jednom privatnom veselju, koji je prethodno ščepao za glavu. Barbara, koja je priznala da se loži na koleginicu, morala je fizički da reaguje kako bi se odbranila od nasrtanja muškarca, koji je bio… »
Vesti dana »
Vučić odgovorio Milanoviću, kaže da mu je važnije da položi cvet u Jasenovcu nego da ide na Brione
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Laka pobeda Partizana protiv Bosne za povratak na prvo mesto na tabeli ABA lige
Danas pre 9 minutajoš 1 povezana
Samo jedan mandat razlike: U Aranđelovcu SNS dobio 21 odbornika, Studenti za Aranđelovac 20
Danas pre 9 minutajoš 1 povezana
(Video) "Hteo je i drugog dečaka, bilo je malo razočarenje" Džidža o želji oca Dragana Stojkovića Bosanca, o odnosu sa njim i trenutku kada je dobila šamar
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Žena izbodena u parku u Humskoj! Pokrenuta akcija Vihor: Hitno prevezena u Urgentni
Blic pre 2 satajoš 2 povezane