Povezane vesti
Tvrdila da je bila intimna sa Miletom Kitićem, a sada ponovo šokirala! Atina Ferari iznela nove tvrdnje: Duplo su luđi
Kurir 29.01.2026
Starleta Atina Ferari proteklih meseci šokira javnost svojim tvrdnjama o odnosima sa poznatim pevačima. Ona je tako iznosila skandalozne tvrdnje o romansi sa Acom Lukasom, a potom je rekla i da je bila intimna sa Miletom Kitićem. Međutim, sada je otkrila… »
"Dobro sam plaćena za to" Starleta rekla da je bila sa Miletom Kitićem i da je loš ljubavnik, a sada poručuje: "Oni koji mi…
Blic 29.01.2026
Ona je nedavno govorila o odnosu sa oženjenim folkerom Ove izjave izazvale su burne reakcije i raspravu u javnosti Starleta Atina Ferari proteklih meseci šokira javnost svojim tvrdnjama o odnosima sa poznatim pevačima. Ona je tako iznosila skandalozne… »
"Dobro sam plaćena za to," starleta bila sa ovim pevačem, pa tvrdila da je loš ljubavnik: "Ja mlada, on nikakav."
Telegraf 29.01.2026
Starleta Atina Ferari proteklih meseci šokira javnost svojim tvrdnjama o odnosima sa poznatim pevačima. Ferarijeva je iznosila skandalozne izjave o romansi sa pojedinim pevačima a sada je otkrila da je bila intimna sa Miletom Kitićem. Ipak, ako je… »
Vesti dana »
Tramp: Postigli smo dogovor oko glavnih tačaka; Teheran negira razgovore sa SAD
Euronews pre 1 satjoš 57 povezanih
Bivši premijer Izraela upozorava: "Sukob s Iranom mogao bi veoma loše da se završi po Ameriku, nisu dobili rat poslednjih 60 godina" (video)
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih
Studenti organizuju skup podrške uhapšenim kolegama u Novom Pazaru, jedan od pritvorenih student Pravnog fakulteta u Kragujevcu
Glas Šumadije pre 1 satjoš 27 povezanih
Teška nesreća na aerodromu u Njujorku: Avion udario u vatrogasno vozilo, poginuli pilot i kopilot
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih