Povezane vesti
Tvrdila da je bila intimna sa Miletom Kitićem, a sada ponovo šokirala! Atina Ferari iznela nove tvrdnje: Duplo su luđi
Kurir 29.01.2026
Starleta Atina Ferari proteklih meseci šokira javnost svojim tvrdnjama o odnosima sa poznatim pevačima. Ona je tako iznosila skandalozne tvrdnje o romansi sa Acom Lukasom, a potom je rekla i da je bila intimna sa Miletom Kitićem. Međutim, sada je otkrila… »
"Dobro sam plaćena za to" Starleta rekla da je bila sa Miletom Kitićem i da je loš ljubavnik, a sada poručuje: "Oni koji mi…
Blic 29.01.2026
Ona je nedavno govorila o odnosu sa oženjenim folkerom Ove izjave izazvale su burne reakcije i raspravu u javnosti Starleta Atina Ferari proteklih meseci šokira javnost svojim tvrdnjama o odnosima sa poznatim pevačima. Ona je tako iznosila skandalozne… »
"Dobro sam plaćena za to," starleta bila sa ovim pevačem, pa tvrdila da je loš ljubavnik: "Ja mlada, on nikakav."
Telegraf 29.01.2026
Starleta Atina Ferari proteklih meseci šokira javnost svojim tvrdnjama o odnosima sa poznatim pevačima. Ferarijeva je iznosila skandalozne izjave o romansi sa pojedinim pevačima a sada je otkrila da je bila intimna sa Miletom Kitićem. Ipak, ako je… »
Vesti dana »
Kos: Komisija je obnovila svoje preporuke Savetu da se otvori Klaster 3 u pregovorima sa Srbijom
N1 Info pre 39 minutajoš 28 povezanih
Dobrodošlica sa zadrškom: Zašto je Zelenski ostao zaglavljen na marginama samita NATO-a u Ankari
Sputnik pre 1 satjoš 42 povezane
Le Pen osuđena za proneveru, nosiće nanogicu i moći će da se kandiduje za predsednicu Francuske
Serbian News Media pre 1 satjoš 54 povezane
Švajcarska bez jednog od najvažnijih igrača protiv Kolumbije u borbi za četvrtfinale Svetskog prvenstva
Nova pre 24 minutajoš 49 povezanih
BLOG UŽIVO: Skupština završila rad, nastavak zasedanja sutra u 10 časova
Insajder pre 3 satajoš 38 povezanih