Povezane vesti
Vojin (6) iz okoline Leskovca je pravi virtuoz! Sam je naučio da svira bubnjeve, već sad ima veliku publiku
Telegraf pre 1 dan
Šestogodišnji Vojin Đokić iz sela Šarlince kod Leskovca od druge godine svira bubnjeve. Ovaj instrument naučio je da svira samostalno, a njegovi video klipovi na društvenim mrežama imaju milionske preglede. Vojin je bubnjeve dobio kada je imao dve… »
Šestogodišnji Vojin iz okoline Leskovca samouk u sviranju bubnjeva
Niške vesti pre 1 dan
Vojin je bubnjeve dobio kada je imao dve godine. Otac mu je pokazao snimak bubnjara sa jutjuba i pitao ga da li želi i on da svira bubnjeve. „I ja mu stvarno naručim bubanj sa interneta. Tad je imao nepune dve godine. Tako je počelo. Ja mu pustim muziku… »
Vesti dana »
Šta sve (do sada) znamo o zapleni 5 tona marihuane kod Kruševca: Ko je Rade Spasojević i kakve veze ima sa SNS i Gašićem
Nedeljnik pre 10 satijoš 34 povezane
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 7 minutajoš 32 povezane
"Blic Biznis" saznaje: Vozači kamiona prekidaju protest! Prevoznici iz Srbije postigli dogovor
Blic pre 57 minutajoš 120 povezanih
Tužilaštvo: Istraga protiv Vesića i Momirovića gotovo onemogućena zbog nepostupanja policije i drugih organa
Radio 021 pre 1 satjoš 40 povezanih