Povezane vesti

Đoković: Ovo večeras je bio lud nastup

Đoković: Ovo večeras je bio lud nastup

Novi magazin pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da smatra da je današnji meč polufinala Otvorenog prvenstva Australije protiv Janika Sinera bio veoma kvalitetan i da ga je Italijan svojom igrom gurao do "krajnjih granica". "Kvalitet tenisa je bio izuzetno visok… »
Novak Đoković u finalu Australijan opena: Protiv Alkaraza za titulu i nove rekorde

Novak Đoković u finalu Australijan opena: Protiv Alkaraza za titulu i nove rekorde

Nedeljnik pre 22 dana
Novak Đoković savladao je Janika Sinera i plasirao se u finale Australijan Opena. Đoković je pobedio Sinera sa 3:2, po setovima, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. U finalu, u nedelju, sastaće se protiv Karlosa Alkaraza koji je ranije danas pobedio Nemca… »
Poznato je kad se igra meč na kom će se ispisati teniska istorija

Poznato je kad se igra meč na kom će se ispisati teniska istorija

Sportske.net pre 22 dana
Neverovatan polufinalalni dan Australijan opena je iza nas. Srpski teniser i najbolji na svetu svih vremena Novak Đoković plasirao se u veliko finale nakon što je šokirao branioca titule Janika Sinera i pobedio ga sa 3:2 u setovima posle četiri sata i 12… »
Tenis svetske klase - Đokovića u finalu čeka Alkaraz

Tenis svetske klase - Đokovića u finalu čeka Alkaraz

Dojče vele pre 22 dana
Bio je to uzbudljiv duel u kojem je Novak Đoković savladao branioca titule Janika Sinera. Na kraju je odlučujuća bila Novakova mentalna snaga. Srbin je dobio polufinale Australijan opena protiv favorizovanog Italijana sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4 i 6:4. Đoković… »
Prve reči Đokovića nakon epske pobede: Nerealno, „lud“ meč, nadam se da mi je ostalo „goriva“ za Alkaraza

Prve reči Đokovića nakon epske pobede: Nerealno, „lud“ meč, nadam se da mi je ostalo „goriva“ za Alkaraza

Dnevnik pre 22 dana
Novak Đoković igraće u finalu Australijan opena. U epskom duelu pobedio je branioca titule Janika Sinera u pet setova. – Ostao sam bez reči – rekao je Novak odmah nakon pobede. – Nerealno mi je ovo, iskreno. Nekako me je podsetilo na finale sa Rafaelom… »
Svet priča o suzama Novaka Đokovića nakon pobede decenije protiv Sinera, majstore i zaslužio si!

Svet priča o suzama Novaka Đokovića nakon pobede decenije protiv Sinera, majstore i zaslužio si!

Telegraf pre 22 dana
Nestvarno, neverovatno, magično! Srpski teniser Novak Đoković srušio je Janika Sinera posle preokreta 3-2 u polufinalu Australijan opena i plasirao se u veliko finale, 11. u Melburnu u karijeri. Niko u svetu nije verovao da je nešto ovako moguće, da… »
"Jedan od najtežih mečeva ikada u karijeri": Alkaraz otkrio stanje povrede i da li će gledati Sinera i Novaka

"Jedan od najtežih mečeva ikada u karijeri": Alkaraz otkrio stanje povrede i da li će gledati Sinera i Novaka

Telegraf pre 22 dana
Prvi teniser sveta - Karlos Alkaraz, plasirao se u finale Australijan opena posle pobede nad Aleksanderom Zverevom u pet setova, a tamo će igrati sa boljim iz duela Novak Đoković - Janik Siner. Otkrio je da je za njega ovo jedan od najtežih mečeva koje… »
Nole pokazao Sineru ko je najbolji svih vremena

Nole pokazao Sineru ko je najbolji svih vremena

Vreme pre 21 dana
Najbolji teniser ikada, Novak Đoković, savladao je Janika Sinera u polufinalu Australijan opena rezultatom 3:2 u setovima i plasirao se u svoje 11. finale u Australiji i ukupno 38. na grend slemovima. Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Janika Sinera… »
Zla izjava Matsa Vilandera: Tvrdi da nije Novak pobedio, nego je Siner izgubio

Zla izjava Matsa Vilandera: Tvrdi da nije Novak pobedio, nego je Siner izgubio

Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković uspeo je u 39. godini da uradi što niko nije. Plasirao se u finale Australijan opena i boriće se za 25. grend slem i to posle veličanstvene pobede nad Janikom Sinerom - dvostrukim uzastopnim osvajačem ovog turnira. Đoković je… »
Kapiten Srbije i Luka Dončić se oglasili zbog Novaka – Del Potro čestitao uživo u programu /video/

Kapiten Srbije i Luka Dončić se oglasili zbog Novaka – Del Potro čestitao uživo u programu /video/

Sputnik pre 21 dana
Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena, sa svih strana stižu čestitke zbog pobede protiv Janika Sinera. Među prvima su se oglasili Dušan Ristić, trenutni kapiten košarkaške reprezentacije Srbije kao i slovenački as Luka Dončić, dok se uživo… »
Ovo morate da pročitate! Jedna od najvećih živih sportskih legendi nahvalila Novaka kao niko do sada.

Ovo morate da pročitate! Jedna od najvećih živih sportskih legendi nahvalila Novaka kao niko do sada.

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u finale Austrlijan Opena pošto je, posle velike borbe savladao Janika Sinera sa 3:2. Svetski mediji izvestziloi su o ogromnom uspehu srpskog tenisera, a brojne javne ličnosti, kao i sportske… »
Najpoznatiji hejter uzalud čekao Novaka Đokovića: "Ne mogu da ga vidim, ali čujem neke oštre reči iz sobice"

Najpoznatiji hejter uzalud čekao Novaka Đokovića: "Ne mogu da ga vidim, ali čujem neke oštre reči iz sobice"

Mondo pre 21 dana
Poznati američki teniski novinar Ben Rotenberg žalio se posle pobede Novaka Đokovića protiv Janika Sinera na organizaciju Australijan opena. Čekao je dolazak Srbina u salu za konferencije do duboko u noć (meč završen posle dva časa ujutru), ali se Novak… »
"Đoković nije samo najveći teniser ikada, već i sportista"

"Đoković nije samo najveći teniser ikada, već i sportista"

B92 pre 21 dana
Bivša šampionka Vimbldona Marion Bartoli poprilično ceni Novaka Đokovića. Francuskinja je kratko prokomentarisala veliki Novakov trijumf u polufinalu Australijan opena. Đoković je posle preokreta i velike drame u pet setova, eliminisao Janika Sinera… »
Marej oduševljen Novakom: "Imao je srce... neverovatno, neverovatno..."

Marej oduševljen Novakom: "Imao je srce... neverovatno, neverovatno..."

Telegraf pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je u spektakularnom polufinalu savladao branioca titule, Italijana Janika Sinera, rezultatom 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4) i u nedelju će se protiv Karlosa Alkaraza boriti za 11… »
Đoković: Pojavilo se mnogo "stručnjaka" koji su želeli da me penzionišu, želim da im se zahvalim

Đoković: Pojavilo se mnogo "stručnjaka" koji su želeli da me penzionišu, želim da im se zahvalim

Radio 021 pre 21 dana
Nakon plasmana u finale Australijan opena, Novak Đoković je rekao da nikada nije prestao da veruje u sebe. Đoković je protiv Janika Sinera slavio sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4, nakon četiri sata i devet minuta igre. "Nikada nisam prestao da verujem u sebe… »
Pobedio u polufinalu na prevaru, sada se pravda: Nisam znao za to pravilo, nisam kriv!

Pobedio u polufinalu na prevaru, sada se pravda: Nisam znao za to pravilo, nisam kriv!

Hot sport pre 21 dana
Naivan se pravi ne više tako mladi Karlitos! Karlos Alkaraz priznao je posle epske pobede nad Sašom Zverevim u polufinalu Australijan opena da u trećem setu uopšte nije znao šta se dešava sa njegovim telom. Španac je slavio posle pet i po sati tenisa… »
Kladionice „pale“ na Noletu: Ovo je kvota za finale

Kladionice „pale“ na Noletu: Ovo je kvota za finale

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković nema poraz u finalima Australijan opena, deset puta je igrao i isto toliko puta podizao trofej... Srpski teniser će u nedelju ujutro (9:30) po srednjoevropskom vremenu započeti odlučujući duel protiv Karlosa Alkaraza, a Španac je, smatraju… »
Nole sebe vratio na broj 3, a Karlosu učvrstio broj 1

Nole sebe vratio na broj 3, a Karlosu učvrstio broj 1

Sport klub pre 21 dana
Trijumf Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena imaće nekoliko važnih posledica na svetsku listu narednog ponedeljka. Prvo i najvažnije, on se vraća na treće mesto ATP rejtinga, prvi put od avgusta 2024. Đoković je u junu 2024, posle Rolan Garosa… »
(VIDEO) Novakov agent nije mogao da sakrije suze

(VIDEO) Novakov agent nije mogao da sakrije suze

Sport klub pre 21 dana
Novakov agent, Karlos Gomes Erera, emotivno je doživeo pobedu u epskom duelu sa Janikom Sinerom. On je i prošle godine bio na Australijan Openu, kada je Novakov trener bio Endi Marej. Ovoga puta svedočio je čudesnom trijumfu Đokovića kome nisu davali… »
Noć u kojoj je kralj zabranio krunisanje naslednika

Noć u kojoj je kralj zabranio krunisanje naslednika

B92 pre 21 dana
Novak Đoković nije samo pobedio Janika Sinera u polufinalu Australijan opena - on je pobedio sumnju, vreme i pet uzastopnih poraza koji su pretili da postanu sudbina. Postoje trenuci u sportu kada statistika postane nebitna. Možemo pričati o 16 spasenih… »
Ivana Španović poslala zanimljivu poruku Novaku Đokoviću: "Naša omiljena nijansa zelene je uvek bila..."

Ivana Španović poslala zanimljivu poruku Novaku Đokoviću: "Naša omiljena nijansa zelene je uvek bila..."

Telegraf pre 21 dana
Najbolji srpski teniser i igrač današnjice, Novak Đoković danas je napravio neverovatan preokret protiv Janika Sinera u pet setova (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4) i tako se plasirao u veliko finale Australijan opena. Čestitke najboljem teniseru na planeti ne… »
Đoković: Nisam prestao da verujem u sebe, neki eksperti su hteli da me penzionišu

Đoković: Nisam prestao da verujem u sebe, neki eksperti su hteli da me penzionišu

RTS pre 21 dana
Novak Đoković je na konferenciji za medije posle plasmana u finale Australijan opena rekao da mu je pao kamen sa srca i da je pobeda u meču protiv Sinera uspeh kao da je osvojio grend slem. Novak Đoković je u antologijskom polufinalu Australijan opena od… »
Đokovićev „viner“: Mnogi su hteli da me penzionišu

Đokovićev „viner“: Mnogi su hteli da me penzionišu

Sputnik pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u finale Australijan opena da su mnogi eksperti hteli da ga penzionišu, ali da nije prestajao da veruje u sebe. Đoković je u polufinalu turnira u Melburnu pobedio Janika Sinera rezultatom… »
Đoković bez treninga ide na Alkarasa

Đoković bez treninga ide na Alkarasa

Vesti online pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije poslije velikog trijumfa i plasmana u finale Australijan opena. Đoković je u polifinalu posle više od četiri sata tenisa nadigrao Janika Sinera (3:2) i tako postao najstariji igrač koji će… »
Cela Srbija oduševljena Đokovićem: Crvena zvezda pobeđuje u Evroligi, ali Novak je opet glavna tema!

Cela Srbija oduševljena Đokovićem: Crvena zvezda pobeđuje u Evroligi, ali Novak je opet glavna tema!

Hot sport pre 21 dana
Oglasio se čuveni Vlade! U najavi utakmice Crvene zvezde Meridianbet protiv Dubaija, legendarni trener Vlade Đurović osvrnuo se na istorijski preokret koji je danas ostvario Novak Đoković u polufinalu Australijan opena. Komentarišući četvorosatnu borbu i… »
Siner posle poraza: Ovo mnogo boli, Đoković je najveći

Siner posle poraza: Ovo mnogo boli, Đoković je najveći

Vesti online pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner govorio je na pres konferenciji posle poraza u polufinalu Australijan opena. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković slavio je u epskom mreču nakon pet odigranih setova i više od četiri sata borbe. – Ovo mnogo boli… »
Siner priznao ono što svi znaju: Novak je najveći već godinama unazad!

Siner priznao ono što svi znaju: Novak je najveći već godinama unazad!

Sputnik pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner rekao je posle eliminacije u polufinalu Australijan opena da nije iznenađen igrom Novaka Đokovića za kog je istakao da je najveći teniser već mnogo godina unazad. Đoković je u polufinalu prvog grend slema sezone… »
Suze o kojima bruji planeta: Čuveni Čarli zaplakao posle istorijske pobede Đokovića

Suze o kojima bruji planeta: Čuveni Čarli zaplakao posle istorijske pobede Đokovića

Kurir pre 21 dana
Pobeda Novaka Đokovića nad Janikom Sinerom na Australijan openu primljena je veoma emotivnog u taboru najboljeg tenisera svih vremena. Đoković je savladao Sinera u epskom polufinalu i u nedelju će pokušati da se domogne 25. grend slem titule. Po… »
Ozmo: Mislio sam da Novak više ne može ničim da me iznenadi!

Ozmo: Mislio sam da Novak više ne može ničim da me iznenadi!

Sport klub pre 21 dana
Naš kolega Saša Ozmo deveti put je na Australijan Openu, ispratio je gomilu neverovatnih mečeva, ali podvig Novaka Đokovića protiv Janika Sinera mogao bi da nadmaši sve što je video! Novaku gotovo da nisu davali šanse protiv Italijana, kvota na njegovu… »
"Kako se ponašaš, majke ti?": O svađi Jelene i Novaka pričalo se godinama, tada su svi čuli šta je izgovorila

"Kako se ponašaš, majke ti?": O svađi Jelene i Novaka pričalo se godinama, tada su svi čuli šta je izgovorila

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković još jednom je potvrdio svoj status najboljeg tenisera sveta. Nakon impresivne igre, savladao je Janika Sinera i obezbedio plasman u finale Australijan opena, što je još jedan u nizu njegovih velikih uspeha. Najveća podrška Novaku uvek je… »
Hoće li se istorija ponoviti? Novak kao Siner na Vimbldonu prošle godine

Hoće li se istorija ponoviti? Novak kao Siner na Vimbldonu prošle godine

Sportske.net pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković danas se plasirao u svoje 11. finale Australijan opena. Đoković je u polufinalu u spektakularnom meču posle pet setova savladao branioca titule Janika Sinera, a pre toga Srbin je dve runde prošao nakon što su… »
Nadmoćna izdržljivost Novaka Đokovića: Bustovao snagu uz dve jeftine namirnice, imamo ih u svakom marketu

Nadmoćna izdržljivost Novaka Đokovića: Bustovao snagu uz dve jeftine namirnice, imamo ih u svakom marketu

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji svih vremena, savladao je danas Janika Sinera i izborio plasman u finale Australijan Opena! Srpski as nastavlja da pomera granice u svetskom tenisu, a nedavno je ušao u istoriju osvajanjem rekordnog 24. grend… »
Alkaras odgovorio na optužbe Zvereva: "Nisam znao"

Alkaras odgovorio na optužbe Zvereva: "Nisam znao"

B92 pre 21 dana
Kontroverzna situacija dogodila se tokom polufinalnog meča Australijan opena između Karlosa Alkarasa i Saše Zvereva. Španac je, naime, vodio sa 2:0 u setovima i imao 5:4 u trećem, kada je osetio bolove zbog kojih je zatražio medicinski tajm-aut. Zverev… »
Ovako svetski mediji pišu o pobedi Novaka protiv Sinera: "Nole je večan, a Siner čovek, legenda, veličanstven"

Ovako svetski mediji pišu o pobedi Novaka protiv Sinera: "Nole je večan, a Siner čovek, legenda, veličanstven"

Telegraf pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je u spektakularnom polufinalu savladao branioca titule, Italijana Janika Sinera, rezultatom 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4) i u nedelju će se protiv Karlosa Alkaraza boriti za 11… »
Vlade Đurović komentarisao Partizan: "Svaka čast ovom Penjaroji, imali su loše suđenje"

Vlade Đurović komentarisao Partizan: "Svaka čast ovom Penjaroji, imali su loše suđenje"

Telegraf pre 21 dana
Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpije Milano posle drame u 25. kolu Evrolige (85:79), čime su prekinuli mini-niz pobeda u elitnom takmičenju koji su ostvarili u prošlom duplom kolu. Učinak Partizana u Milanu komentarisao je i čuveni trener, a… »
Vlade Đurović sa oduševljenjem o Novaku Đokoviću: "Skočio sam danas, mogao sam da udarim glavom o plafon"

Vlade Đurović sa oduševljenjem o Novaku Đokoviću: "Skočio sam danas, mogao sam da udarim glavom o plafon"

Telegraf pre 21 dana
Neverovatnu pobedu upisao je danas Novak Đoković u polufinalu Australijan opena nad Janikom Sinerom (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4), čime je posle preokreta i četiri i po sata epskog tenisa. U finalu će se sastati sa Karlosom Alkarazom u nedelju od 09.00… »
Novak: "Eksperti hteli da me penzionišu, pao mi je kamen sa srca!"

Novak: "Eksperti hteli da me penzionišu, pao mi je kamen sa srca!"

Sportske.net pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u finale Australijan opena da su mnogi eksperti hteli da ga penzionišu, ali da nije prestajao da veruje u sebe. Đoković je u polufinalu turnira u Melburnu pobedio Janika Sinera sa 3:2 (3:6… »
Srbi, nema spavanja, noćas Srpkinja ide napada trofej Australijan opena!

Srbi, nema spavanja, noćas Srpkinja ide napada trofej Australijan opena!

Sportske.net pre 21 dana
Srbija je danas dobila finalistu u muškoj konkurenciji na Australijan openu. Čudesni Novak Đoković ponovo je pokazao zašto je najveći teniser ikada i posle pet setova u dramatičnom polufinalu savladao Italijana Janika Sinera. Novak će za svoju 11. titulu… »
Novak: Eksperti me poslali u penziju, hvala im na tome!

Vesti online pre 21 dana
Malo pre tri sata ujutro, pojavio se Novak Đoković u jednom od brojnih hodnika Rod Lejver arene na improvizovanoj konferenciji za medije. Jedno osećanje bilo je upadljivo – ponos na ostvarenu veliku pobedu. Siner je propustio svih osam brejk lopti u… »
"Kralj" Miloš Biković se obratio Novaku Đokoviću nakon pobede: Poručio mu samo ovo

"Kralj" Miloš Biković se obratio Novaku Đokoviću nakon pobede: Poručio mu samo ovo

Blic pre 21 dana
Brojne javne ličnosti čestitale su Novaku na pobedi Za plasman u finale, Novak Đoković je zaradio 1,5 miliona dolara Nakon što se Novak Đoković plasirao u finale Australijan opena, čestitke su krenule da stižu sa svih strana. Na mrežama se oglasio i… »
Da li je Janik Siner zaista igrao dopingovan? Skandal koji je uzdrmao svet, Italijanu više niko ništa ne veruje! Novak mu je u…

Da li je Janik Siner zaista igrao dopingovan? Skandal koji je uzdrmao svet, Italijanu više niko ništa ne veruje! Novak mu je u…

Kurir pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner doživeo je težak šamar od Novaka Đokovića porazom u polufinalu Australijan opena (3:2). čime je ostao bez šanse za odbranom trofeja u Melburnu koji je osvajao u prethodne dve sezone, Baš nakon te pobede u januaru 2025… »
Novak sa legendarnim teniserom na španskom: "Ti si prorok, nemoj mi reći ishod finala!"

Novak sa legendarnim teniserom na španskom: "Ti si prorok, nemoj mi reći ishod finala!"

Sportske.net pre 21 dana
Novak Đoković se plasirao u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u polufinalu u Melburnu pobedio drugog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle pet setova, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Nakon neverovatnog meča u Melburnu, najbolji teniser svih… »
"Hermano, como estas, hermano?": Đokoviću se javio čovek zbog kojeg je plakao na kraju sveta

"Hermano, como estas, hermano?": Đokoviću se javio čovek zbog kojeg je plakao na kraju sveta

Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pobedio je Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, a dok je njihov maratonski meč dug pet setova trajao na društvenim mrežama bilo je izuzetno zanimljivo. Jedan od najvećih navijača Novaka Đokovića bio je… »
Jedinstvena kvota 11: Meč Đoković – Siner se bogato isplatio igračima Meridiana (foto)

Jedinstvena kvota 11: Meč Đoković – Siner se bogato isplatio igračima Meridiana (foto)

Kurir pre 21 dana
Još jedna velika pobeda. Još jedno veliko finale. Još jedan doktorski rad maestralnog Novaka Đokovića! Najbolji teniser na svetu ponovo je pokazao zašto su godine samo broj i objasnio da kada je on u pitanju – epitet najbolji nikada nije nešto što se… »
„Vanzemaljac!“ Noletova maestralna pobeda digla adrenalin i poznatima u Srbiji: Pevači, glumci, voditelji, političari; svi van…

„Vanzemaljac!“ Noletova maestralna pobeda digla adrenalin i poznatima u Srbiji: Pevači, glumci, voditelji, političari; svi van…

Dnevnik pre 21 dana
Čeda, Milica, ali i Ana Sević nisu mogli da sakriju emocije nakon teške borbe Đokovića protiv Sinera i maestralnog plasmana u finale Australijan opena. Novak Đoković obezbedio je plasman u finale Australijan opena nakon maestralne pobede nad Janikom… »
Biković se obratio Novaku Đokoviću nakon pobede: Glumac nije mogao da izdrži, evo šta mu je poručio

Biković se obratio Novaku Đokoviću nakon pobede: Glumac nije mogao da izdrži, evo šta mu je poručio

Mondo pre 21 dana
Nakon što se Novak Đoković plasirao u finale Australijan opena, čestitke su počele da pristižu sa svih strana, a među prvima se oglasio i poznati glumac Miloš Biković. Biković je na društvenim mrežama snimak Novakovog meča, pokazujući oduševljenje… »
Dok se Novak krstio, Dončić je bio oduševljen prizorom: Luka na nogama u hotelskoj sobi slavio pobedu

Dok se Novak krstio, Dončić je bio oduševljen prizorom: Luka na nogama u hotelskoj sobi slavio pobedu

Mondo pre 21 dana
Slovenački NBA as Luka Dončić (26) gledao je meč Novaka Đokovića protiv Janika Sinera i pobedu za sva vremena. Dok je Srbin slavio jedan od najvećih trijumfa u karijeri, košarkaš Los Anđeles Lejkersa u hotelskoj sobi je pratio TV prenos duela i "okačio"… »
"Ne bih se ja usudio da je tako nazovem": Đoković u Melburnu zapušio usta još jednoj legendi tenisa

"Ne bih se ja usudio da je tako nazovem": Đoković u Melburnu zapušio usta još jednoj legendi tenisa

Mondo pre 21 dana
Finale Australijan opena u muškoj konkurenciji 2026. godine igraće Karlos Alkaraz i Novak Đoković, koji je napravio veliko iznenađenje i u Melburnu savladao Janika Sinera. Impresivna pobeda srpskog tenisera je sportska vest dana širom planete, a… »
„Ako neko bude pitao Novaka za penziju treba da dobije otkaz“

„Ako neko bude pitao Novaka za penziju treba da dobije otkaz“

Sport klub pre 21 dana
Endi Rodik je u svom podkastu govorio o velikoj pobedi Novaka Đokovića protiv Janika Sinera u polufinalu Asutralijan opena. Nakon što je u svojoj emisiji pre nekoliko dana kritikovao novinara koji je tek onako usput pomenuo da je Novak osvojio 24 grend… »
Ko se to javio Novaku u prenosu? "Grande Novak, que felicidad" VIDEO

Ko se to javio Novaku u prenosu? "Grande Novak, que felicidad" VIDEO

B92 pre 21 dana
Novak Đoković je imao specijalan video poziv iz Argentine u trenutku dok je davao izjavu posle pobede nad Janikom Sinerom u polufinalu Australijan Opena. Argentinska novinarka je iznenadila Novaka - pružila mu je telefon na čijem se ekranu "ukazao" niko… »
Eksperti su hteli da me penzionišu: Đoković otvorio dušu nakon plasmana u finale Australijan opena

Eksperti su hteli da me penzionišu: Đoković otvorio dušu nakon plasmana u finale Australijan opena

Večernje novosti pre 21 dana
SAVLADAO je Novak Đoković Janika Sinera 3:2 u setovima (3:6, 6:3, 4:6, 6:3, 6:3). Nakon antologijskog meča na Australijan openu Đoković je izašao pred novinare. FOTO: Tanjug/AP Nešto posle tri časa iza ponoći govorio je Đoković na konferenciji za medije… »
Čuveni glumac iz Holivuda se javio zbog Novaka Đokovića: Imao je samo jednu poruku za njega

Čuveni glumac iz Holivuda se javio zbog Novaka Đokovića: Imao je samo jednu poruku za njega

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, naš Novak Đoković napravio je ogromnu senzaciju i uspeo je da se plasira u finale Australijan opena. On je slavio protiv Janika Sinera, čime smo već dobili i najveći rezultat ove godine, iako je tek počela. Novak Đoković je… »
Novak Đoković: Mnogo ljudi sumnja u mene, odjednom se pojavilo mnogo „stručnjaka“ koji su želeli da me penzionišu

Novak Đoković: Mnogo ljudi sumnja u mene, odjednom se pojavilo mnogo „stručnjaka“ koji su želeli da me penzionišu

Danas pre 21 dana
Malo pre tri sata ujutru, pojavio se Novak Đoković u jednom od brojnih hodnika Rod Lejver arene na improvizovanoj konferenciji za medije. Jedno osećanje bilo je upadljivo – ponos na ostvarenu veliku pobedu. Siner je propustio svih osam brejk lopti u… »
Neuništivi Đoković u finalu Australijan opena za 25. grend slem titulu u karijeri

Neuništivi Đoković u finalu Australijan opena za 25. grend slem titulu u karijeri

BBC News pre 21 dana
U polufinalu turnira u Melburnu, Đoković je posle velike borbe i pet setova pobedio Italijana Janika Sinera 3:2 u setovima. Još jedan. Još jedan korak ostao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću do trofeja na Australijan openu i apsolutnog rekorda - 25… »
Nikad emotivniji Novak nakon epskog plasmana u finale Australijan opena! Đoković otvorio dušu i pričao o svemu na konferenciji…

Nikad emotivniji Novak nakon epskog plasmana u finale Australijan opena! Đoković otvorio dušu i pričao o svemu na konferenciji…

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković je u polufinalu Australijan opena savladao Janika Sinera sa 3:2, po setovima 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Srbin će tako u nedelju od 09.30 po našem vremenu ukrstiti rekete sa Špancem Karlosom Alkarazom. * Pratitie uživo konferenciju Novaka iz… »
"Vanzemaljac, Bog neka te čuva, ljudino" Stižu reakcije poznatih zbog pobede Novaka Đokovića: Voditeljka mu se obratila…

"Vanzemaljac, Bog neka te čuva, ljudino" Stižu reakcije poznatih zbog pobede Novaka Đokovića: Voditeljka mu se obratila…

Blic pre 21 dana
Brojne javne ličnosti, uključujući pevače, voditelje i manekene, izrazile su svoj ponos na njegov uspeh. Za plasman u finale Novak je zaradio značajnu novčanu nagradu od 1,5 miliona dolara. Novak Đoković je u finalu Australijan opena, posle pobede Janika… »
"Kako se ponašaš, majke ti?" Tada su svi videli svađu Novaka i Jelene Đoković: "Dugo smo glumili, trudila sam se da se…

"Kako se ponašaš, majke ti?" Tada su svi videli svađu Novaka i Jelene Đoković: "Dugo smo glumili, trudila sam se da se…

Blic pre 21 dana
Jelena Đoković je u razgovoru naglasila vrednost iskrene veze između nje i Novaka, ističući njihovu autentičnost i međusobnu podršku Novak je podelio obroke koje preferira pred mečeve, ističući njihovu važnost za njegovu fizičku spremnost Novak Đoković… »

Sport klub pre 21 dana
Malo pre tri sata ujutru, pojavio se Novak Đoković u jednom od brojnih hodnika Rod Lejver arene na improvizovanoj konferenciji za medije. Jedno osećanje bilo je upadljivo – ponos na ostvarenu veliku pobedu. Siner je propustio svih osam brejk lopti u… »
"Niko neće ni prići Đokoviću još mnogo godina": Janik Siner svima objasnio kako stoje stvari

"Niko neće ni prići Đokoviću još mnogo godina": Janik Siner svima objasnio kako stoje stvari

Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igraće finale Australijan opena, jer je u polufinalu bio bolji od Janika Sinera! Italijanski teniser nikada nije krio da mu je srpski sportista jedan od uzora, da je odrastao gledajući njegove partije i da… »
"Novak? Ma, ne mogu to da zamislim uopšte": Vilander pred kamerama sve priznao, ništa drugo nismo očekivali

"Novak? Ma, ne mogu to da zamislim uopšte": Vilander pred kamerama sve priznao, ništa drugo nismo očekivali

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković pokazao je zašto se srce šampiona nikada ne potcenjuje. Iznenadio je Janika Sinera u polufinalu Australijan opena i zakazao okršaj sa Karlosom Alkarzaom - 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Mats Vilander je posle prve, veoma loše izjave, pokušao da… »
"Novače, silo! Nije pametno kladiti se protiv tebe": Hrvatski mediji skidaju kapu, pominju i Srbe u Australiji

"Novače, silo! Nije pametno kladiti se protiv tebe": Hrvatski mediji skidaju kapu, pominju i Srbe u Australiji

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković ostvario je čudesnu pobedu protiv Janika Sinera u polufinalu Australijan opena i ta vest odjeknula je širom sveta. Podrazumeva se, najviše u Srbiji u regionu. Hrvatski mediji pišu o toj pobedi kao o trijumfu "dvojice mučenika" u polufinalu… »
"Da li me iznenadio? Ljudi, Novak ima 24 slema": Siner držao najkraću konferenciju ikada i priznao da ga boli

"Da li me iznenadio? Ljudi, Novak ima 24 slema": Siner držao najkraću konferenciju ikada i priznao da ga boli

Mondo pre 21 dana
Janik Siner bio je veliki favorit i mnogi su videli da će u finalu Australijan opena da igra protiv Karlosa Alkaraza. Tako nije mislio Novak Đoković koji je posle više od četiri sata borbe napravio preokret - 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Posle meča je… »
"Direktore, hoću procenat i nema pregovora": Đoković ugledao glavnog čoveka na tribinama i odmah mu se obratio

"Direktore, hoću procenat i nema pregovora": Đoković ugledao glavnog čoveka na tribinama i odmah mu se obratio

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković govorio je pun emocija posle pobede protiv Janika Sinera u polufinalu Australijan open. Dok je njegov bliski saradnik Karlos Gomes Erera plakao u "boksu", Nole je teško nalazio reči. "Bože... Gde da počnem?", zapitao se on, zamišljen u… »
Siner: "Mnogo boli ovaj poraz, Novak nije iznenađenje jer je najveći!"

Siner: "Mnogo boli ovaj poraz, Novak nije iznenađenje jer je najveći!"

Sportske.net pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u polufinalu u Melburnu pobedio drugog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle pet setova, rezultatom 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Đoković je savladao… »
Novak zapalio društvene mreže: Njegove reči odzvanjaju širom planete - evo šta je napisao posle plasmana u 11. finale AO

Novak zapalio društvene mreže: Njegove reči odzvanjaju širom planete - evo šta je napisao posle plasmana u 11. finale AO

Kurir pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u polufinalu u Melburnu pobedio drugog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle pet setova, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. "Veoma teško... ali ne i nemoguće", napisao… »
Svetski mediji u superlativu o Đokovićevom podvigu: Siner se poklonio večnom Novaku

Svetski mediji u superlativu o Đokovićevom podvigu: Siner se poklonio večnom Novaku

Euronews pre 21 dana
Možda i mimo očekivanja, barem prema prognozama kladionica, Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pobedivši čoveka koji je ga u poslednje dve godine dobijao na gotovo svim relevantnim turnirima. Ipak, ovaj put u Melburnu, sreća se više… »
Veoma vam je teško? Novak ima poruku za vas!

Veoma vam je teško? Novak ima poruku za vas!

Sportske.net pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u polufinalu u Melburnu pobedio drugog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle pet setova, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Đoković je Sinera, branioca titule na… »
Alakaraz o tajm-autu: Nisam mislio da je grč u pitanju

Alakaraz o tajm-autu: Nisam mislio da je grč u pitanju

Sport klub pre 21 dana
Jedan od najkotroverznijih momenata meča polufinala Australijen Opena između Karlosa Alkaraza i Saše Zvereva je bio kada je Španac tražio tajm-aut zbog grčeva. Nemac se jako bunio kod Marijane Veljović, a Karlos je objasnio o čemu se radilo. „Štitite… »
Đoković otkrio plan za subotu, jednu stvar sigurno neće uraditi

Đoković otkrio plan za subotu, jednu stvar sigurno neće uraditi

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković je u subotu rano ujutro po lokalnom vremenu napustio kompleks u Melburnu. Najbolji teniser u istoriji u polufinalu Australijan opena p obedio je Janika Sinera u pet setova, a obaveze na poslu nastavio je druženjem sa novinarima. Nole nije… »
Novak poslao jasnu poruku: "Nešto ste rekli?"

Novak poslao jasnu poruku: "Nešto ste rekli?"

Euronews pre 21 dana
Bio je otpisan, rekli su da je bivši, da više ne može da se suprotstavi mlađima. Najčešće, njegovo ime se u poslednjih godinu dana pominjalo u hipotetičkim scenarijima svetova u kojima Janik Siner i Karlos Alkaraz trenutno igraju recimo rukomet. E pa… »
Šokantna odluka Đokovića pred finale Australijan opena! Đoković planira da odustane od...

Šokantna odluka Đokovića pred finale Australijan opena! Đoković planira da odustane od...

Kurir pre 21 dana
Pobedom u polufinalu nad Janikom Sinerom sa 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4), srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena. Nole će u borbi za trofej u Melburnu igrati protiv Karlosa Alkaraza u nedelju od 09.30 po našem vremenu. Posle… »
Janik Siner utučen nakon poraza: Ovaj grend slem mi je bio važan, čestitke Novaku - najveći je

Janik Siner utučen nakon poraza: Ovaj grend slem mi je bio važan, čestitke Novaku - najveći je

Euronews pre 21 dana
Janik Siner nije uspeo da pronađe prava rešenja protiv Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena, gde je nakon još jednog maratonskog meča u Melburnu, poražen u pet setova. Italijanski teniser na taj način prekinuo je seriju pobeda koje je nanizao u… »

Mondo pre 21 dana
Još jedna velika pobeda. Još jedno veliko finale. Još jedan doktorski rad maestralnog Novaka Đokovića! Najbolji teniser na svetu ponovo je pokazao zašto su godine samo broj i objasnio da kada je on u pitanju – epitet najbolji nikada nije nešto što se… »
Del Potro se javio Novaku usred TV prenosa: Pogledajte reakciju Novaka Đokovića! Ovakve emocije se dugo pamte

Del Potro se javio Novaku usred TV prenosa: Pogledajte reakciju Novaka Đokovića! Ovakve emocije se dugo pamte

Kurir pre 21 dana
Neverovatni Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u svoje 11. finale na Australijan openu. U meču punom preokreta 39-godišnji Srbin je savladao 15 godina mlađeg Janika Sinera, dvostrukog uzastopnog osvajača ovog grend slema u meču… »
"Novak je večan, a Siner od krvi i mesa": Gazeta delo Sport videla kako ga je Đoković upleo u svoju mrežu

"Novak je večan, a Siner od krvi i mesa": Gazeta delo Sport videla kako ga je Đoković upleo u svoju mrežu

Mondo pre 21 dana
Italijanski mediji sa žalošću pišu o porazu svog tenisera Janika Sinera od Novaka Đokovića. " Gazeta Delo Sport" u izveštaju sa polufinala Australijan opena navodi da se Siner "poklonio večnom Đokoviću", koji ide u finale protiv Alkaraza. "Nole je večan… »
Kad Đoković igra finale Australijan opena? Cela Srbija će gledati meč za 25. grend slem titulu

Kad Đoković igra finale Australijan opena? Cela Srbija će gledati meč za 25. grend slem titulu

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković će se boriti za trofej na Australijan openu! Nakon što je savladao Janika Sinera u pet izuzetno zanimljivih setova, srpski teniser je zakazao finalni okršaj sa Karlosom Alkarazom, koji je sličan posao obavio protiv Saše Zvereva. Srpski i… »
Pred finale Australijan opena: Nole vodi u međusobnim duelima protiv Alkaraza

Pred finale Australijan opena: Nole vodi u međusobnim duelima protiv Alkaraza

Euronews pre 21 dana
Novak Đoković je stigao do 11. finala Australijan opena pobedivši Janika Sinera u epskoj borbi 3:2 i u finalu u nedelju od 9.30 po našem vremenu igra protiv Karlosa Alkaraza. Pobedio je Novak Italijana peti put u 11 međusobnih susreta, prvi put posle… »
Finale AO između Novaka i Alkaraza u idealnom terminu

Finale AO između Novaka i Alkaraza u idealnom terminu

Euronews pre 21 dana
Posle prave epske borbe, Novak Đoković obezbedio je plasman u finale Australijan opena, gde će se u nedelju boriti protiv Karlosa Alakraza za 25. grend slem titulu. Najbolji srpski teniser odigrao je neverovatan meč protiv Janika Sinera. Bio je Novak… »
Poznati u Srbiji van sebe zbog Novakove pobede: Pevačica ne skriva emocije, voditeljka u delirijumu (foto)

Poznati u Srbiji van sebe zbog Novakove pobede: Pevačica ne skriva emocije, voditeljka u delirijumu (foto)

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković obezbedio je plasman u finale Australijan opena nakon maestralne pobede nad Janikom Sinerom u polufinalu, a odmah posle tog trijumfa usledila je lavina reakcija poznatih ličnosti koje ne kriju oduševljenje njegovom igrom i uspehom. Čim je… »
"Mnogi eksperti su me slali u penziju": Đoković brutalno odgovorio kritičarima, da zapamte

"Mnogi eksperti su me slali u penziju": Đoković brutalno odgovorio kritičarima, da zapamte

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković je šokirao ceo svet kada je u polufinalu Australijan opena srušio aktuelnog šampiona i drugog igrača sveta Janika Sinera - 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Posle meča je došao na konferenciju za medije, što je bilo oko tri ujutru po lokalnom… »
Reči velikog rivala: Volim te Nole, još jedna

Reči velikog rivala: Volim te Nole, još jedna

Sport klub pre 21 dana
Velika pobeda Novaka Đokovića u polufinalu Australijan Opena nad Janikom Sinerom očekivano odjeknula je širom teniskog sveta. Moćnu poruku poslao je Huan Martin del Potro. Nekadašnji broj tri i šampion US Opena i srebrni sa Olimpijskih igara veoma se… »
Jedinstvena kvota 11: Meć Đoković - Siner se bogato isplatio igračima Meridiana FOTO

Jedinstvena kvota 11: Meć Đoković - Siner se bogato isplatio igračima Meridiana FOTO

B92 pre 21 dana
Siner: "Ovo mnogo boli - Đoković je najveći"

Siner: "Ovo mnogo boli - Đoković je najveći"

B92 pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner oglasio se nakon poraza u polufinalu Australijan opena. Najbolji srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena nakon maratonskog meča i pobede nad Italijanom Janikom Sinerom sa 3:2 – po setovima je… »
Đoković bez treninga na Alkarasa?

Đoković bez treninga na Alkarasa?

B92 pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije posle velikog uspeha i plasmana u finale Australijan opena. Đoković je u polifinalu posle više od četiri sata tenisa nadigrao Janika Sinera (3:2) i tako postao najstariji igrač koji će se… »
Svetski mediji se poklonili Novaku: "Nerđajući čelik, GOAT, beskonačan..."

Svetski mediji se poklonili Novaku: "Nerđajući čelik, GOAT, beskonačan..."

B92 pre 21 dana
Najveći svetski i evropski mediji ponovo su tražili adekvatne reči i opise da uzvise Novaka Đokovića posle epske pobede nad Sinerom u polufinalu Australijan Opena. "Siner se klanja večnom Đokoviću: Nole trijumfovao u petom setu i plasirao se u finale gde… »
Đoković: "Nisu verovali u mene, hteli su da me penzionišu"

Đoković: "Nisu verovali u mene, hteli su da me penzionišu"

B92 pre 21 dana
Novak Đoković, srpski teniser, oglasio se na konferenciji za medije. Najbolji srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena nakon maratonskog meča i pobede nad Italijanom Janikom Sinerom sa 3:2 – po setovima je bilo 3:6, 6:3, 4:6… »
Novak se oglasio moćnim rečima posle pobede nad Sinerom i plasmana u finale AO: "Vrlo teško, ali..."

Novak se oglasio moćnim rečima posle pobede nad Sinerom i plasmana u finale AO: "Vrlo teško, ali..."

Telegraf pre 21 dana
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena, pošto je u polufinalu, posle više od četiri sata tenisa, savladao Janika Sinera sa 3:2 u setovima! Đoković je tako zakazao okršaj za pehar protiv Karlosa Alkaraza, koji je na… »
Oglasila se Jelena Đoković, posle čuda koje je napravio Novak protiv Sinera, njena reakcija obilazi svet

Oglasila se Jelena Đoković, posle čuda koje je napravio Novak protiv Sinera, njena reakcija obilazi svet

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena, posle nestvarne partije i preokreta nad Janikom Sinerom - 3:2. Ne pamtimo skoro dve godine unazad da je Srbin ovako igrao, a reakciju je imala Jelena Đoković, njegova… »
Đoković davao intervju za TV, a onda je dobio video-poziv Del Potra: Nikad emotivnije uključenje Novaka uživo!

Đoković davao intervju za TV, a onda je dobio video-poziv Del Potra: Nikad emotivnije uključenje Novaka uživo!

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, ponovo je pokazao zašto je najveći ikad! Odigrao je jednu od najboljih partija svih vremena, dva puta se vraćao iz minusa u setovima, da bi u trećem preživeo neverovatan pritisak osam brejk lopti i na kraju… »
Bogdan Bogdanović se oglasio posle Novakove pobede nad Sinerom: Bilo je dovoljno da napiše samo dve reči

Bogdan Bogdanović se oglasio posle Novakove pobede nad Sinerom: Bilo je dovoljno da napiše samo dve reči

Telegraf pre 21 dana
Cela Srbija i dalje slavi veliki, neverovatan, istorijski trijumf Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena, gde je posle preokreta uspeo da savlada Janika Sinera i tako se domogne borbe za trofej u nedelju - 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4)… »
Huan Martin del Potro se javio posle legendarne Novakove pobede nad Sinerom: Rečima će oduševiti celu Srbiju

Huan Martin del Potro se javio posle legendarne Novakove pobede nad Sinerom: Rečima će oduševiti celu Srbiju

Telegraf pre 21 dana
To nije čudo, to je Novak Đoković. Najbolji teniser današnjice stigao je do neverovatne, epske pobede nad Janikom Sinerom ranije danas u polufinalu Australijan opena u pet setova posle preokreta - 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4). Meč je potrajao čak četiri… »
Posle Noletove maestralne pobede, oglasio se Biković: Glumac čestitao našem asu kratkom i moćnom porukom

Posle Noletove maestralne pobede, oglasio se Biković: Glumac čestitao našem asu kratkom i moćnom porukom

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković ide u finale Australijan opena, posle maestralne pobede Janika Sinera u polufinalu. Australijanci su mogli uživo da prate meč u kasnim satima po tamošnjem vremenu dok je publika kraj malih ekrana iz čitavog sveta takođe sa jednakom… »
Rolan Garos se zvanično oglasio zbog Novaka Đokovića: "Dame i gospodo..."

Rolan Garos se zvanično oglasio zbog Novaka Đokovića: "Dame i gospodo..."

Telegraf pre 21 dana
Neverovatno! Luka Dončić ostao budan od dva do sedam ujutru da bi gledao pobedu Đokovića nad Sinerom

Neverovatno! Luka Dončić ostao budan od dva do sedam ujutru da bi gledao pobedu Đokovića nad Sinerom

Telegraf pre 21 dana
Nema ko na svetu nije ispratio danas barem delić legendarnog polufinala Australijan opena u kojem je Novak Đoković uspeo da pobedi Janika Sinera posle dramatičnih pet setova i velikog preokreta - 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4)! I dok je za ljude u Srbiji… »
Novak Đoković u finalu Australijan opena

Insajder pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pobedom protiv Janika Sinera. Đoković se plasirao u finale Australijan opena nakon što je u polufinalnom meču posle pet setova bio bolji od Janika Sinera (3:6, 6:3, 4:6, 6:4… »
Đoković u finalu Australijan opena: "Jedno od najlepših večeri koje sam doživeo u Australiji"

Đoković u finalu Australijan opena: "Jedno od najlepših večeri koje sam doživeo u Australiji"

NIN pre 21 dana
Siner nakon poraza od Đokovića: Nije me iznenadio jer on je najveći igrač tokom mnogo godina

Siner nakon poraza od Đokovića: Nije me iznenadio jer on je najveći igrač tokom mnogo godina

Danas pre 21 dana
Italijan Janik Siner nije uspeo da se plasira u finale Australijan opena pošto je u polufinalu doživeo poraz od srpskog tenisera Novaka Đokovića. Italijan tako neće biti u prilici da brani titulu osvojenu pre tačno godinu dana u Melburnu. – Mnogo boli… »
Đoković nakon trijumfa nad Sinerom: Ovo mi je jedno od najlepših večeri koje sam doživeo u Australiji

Đoković nakon trijumfa nad Sinerom: Ovo mi je jedno od najlepših večeri koje sam doživeo u Australiji

Newsmax Balkans pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković, osvajač deset titula na Australijan openu, izjavio je nakon plasmana u 11. finale u Melburnu da mu je ovo jedno od najlepših večeri koje je doživeo u Australiji. Đoković je u fenomenalnom polufinalu pobedio Janika Sinera… »
Ipak je još uvek on taj koga će morati da jure - Đoković posle pet setova pobedio Sinera u polufinalu Australijan opena

Ipak je još uvek on taj koga će morati da jure - Đoković posle pet setova pobedio Sinera u polufinalu Australijan opena

RTS pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Italijana Janika Sinera rezultatom 3:2, po setovima, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4, u polufinalu Australijan opena. Rekao je nespretnom novinaru u Melburnu posle plasmana u polufinale da se ne oseća kao da juri… »
Đoković: Nerealan osećaj, Siner je neverovatan – tera rivala do krajnjih granica

Đoković: Nerealan osećaj, Siner je neverovatan – tera rivala do krajnjih granica

RTS pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković izjavio je posle plasmana u finale Australijan opena da je meč protiv Sinera bio neverovatan i da mu je drago što je uspeo da podigne nivo igre ponovo testira granice svoje izdržljivosti. Đoković je posle… »
Nešto ste rekli?

Nešto ste rekli?

Sportske.net pre 21 dana
Najveći teniser i najbolji srpski sportista svih vremena plasirao se u finale Australijan opena. Đoković je posle više od četiri sata bespoštedne borbe u "Rod Lejver areni" nakon pet setova savladao 14 godina mlađeg Italijana Janika Sinera, koji ga je… »
Siner: Novak je igrao sa posebnom motivacijom, ovo mi je lekcija

Siner: Novak je igrao sa posebnom motivacijom, ovo mi je lekcija

RTS pre 21 dana
Italijanski teniser Janik Siner rekao je posle eliminacije u polufinalu Australijan opena da nije iznenađen igrom Novaka Đokovića za kog je istakao da je najveći teniser već mnogo godina unazad. Đoković je u polufinalu prvog grend slema sezone pobedio… »
Nije me iznenadio, samo je najveći: Janik Siner svestan da je kralj i dalje živ!

Nije me iznenadio, samo je najveći: Janik Siner svestan da je kralj i dalje živ!

Hot sport pre 21 dana
Evo šta je poručio! Novak Đoković plasirao se u finale Australijan Opena nakon spektakularne pobede nad Janikom Sinerom u meču koji je trajao nešto više od četiri časa i obilovao preokretima. Srpski as slavio je rezultatom 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4, iako… »
Toliko su moćne i ima ih u svakom marketu! Ove dve jeftine namirnice daju Novaku Đokoviću nadljudsku energiju: Evo šta…

Toliko su moćne i ima ih u svakom marketu! Ove dve jeftine namirnice daju Novaku Đokoviću nadljudsku energiju: Evo šta…

Blic pre 21 dana
Đoković je nedavno osvojio prestižnu nagradu na "Globe Soccer Awards". Supruga Jelena Đoković izrazila veliki ponos. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, pobedio je danas protivnika Janika Sinera i uspeo da se plasira u finale Australijan opena… »
Đokovićev odgovor kritičarima: Nešto ste rekli?

Đokovićev odgovor kritičarima: Nešto ste rekli?

Vesti online pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković plasirao se u 11. finale Australijan opena čime je pokazao da je i sa 38 godina i dalje u samom vrhu svetskog tenisa, i da još nije vreme za penziju. Bilo je prethodnih dana raznih komentara na Novakov račun… »
Prve reči Novaka Đokovića nakon rušenja Janika Sinera: Ovo je moja ivica, njegov nivo je nestvaran, nerealan osećaj!

Prve reči Novaka Đokovića nakon rušenja Janika Sinera: Ovo je moja ivica, njegov nivo je nestvaran, nerealan osećaj!

Hot sport pre 21 dana
Evo šta je poručio! Novak Đoković je savladao Janika Sinera u pet setova, gde je Italijan dva puta vodio, nakon nešto više od četiri sata igre i tako zakazao finale sa Karlosom Alkarazom u finalu Australijan Opena. Rezultat po setovima 3:6, 6:3, 4:6… »
Jači si juče bre, Novak Đoković je teniski bog: Janik Siner dva puta vodio pa pokošen u areni najvećeg svih vremena!

Jači si juče bre, Novak Đoković je teniski bog: Janik Siner dva puta vodio pa pokošen u areni najvećeg svih vremena!

Hot sport pre 21 dana
Kakav meč, ovo će se prepričavati godinama! Novak Đoković je savladao Janika Sinera u pet setova, gde je Italijan dva puta vodio, nakon nešto više od četiri sata igre i tako zakazao finale sa Karlosom Alkarazom u finalu Australijan Opena. Rezultat po… »
Nesalomivi Novak posle epske drame srušio Sinera – za finale Australijan opena!

Nesalomivi Novak posle epske drame srušio Sinera – za finale Australijan opena!

Sputnik pre 21 dana
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u finale Australijan opena posle neverovatne pobede protiv Janika Sinera, drugog tenisera sveta, rezultatom 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Za titulu će se Novak boriti sa Špancem Karlosom Alkarasom… »
Nešto se rekli?! Novak je tu i dalje je najbolji: Jasna poruka svima koji potcenjuju i šikaniraju tenisko božanstvo!

Nešto se rekli?! Novak je tu i dalje je najbolji: Jasna poruka svima koji potcenjuju i šikaniraju tenisko božanstvo!

Hot sport pre 21 dana
Sasvim jasno! Novak Đoković je savladao Janika Sinera u pet setova, gde je Italijan dva puta vodio, nakon nešto više od četiri sata igre i tako zakazao finale sa Karlosom Alkarazom u finalu Australijan Opena. Rezultat po setovima 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4… »
A neki kažu “propali teniser”: Poruka koju je Đoković napisao na kameri nakon pobede obišla planetu

A neki kažu “propali teniser”: Poruka koju je Đoković napisao na kameri nakon pobede obišla planetu

City magazine pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u 11. finale Australijan opena posle epske pobede nad Janikom Sinerom, iako mu je pre početka meča nalepljen ponižavajući status potpunog autsajdera – 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Napeti meč između Đokovića i Sinera pratio je ceo… »
Đoković pobedio Sinera i plasirao se u finale Australijan opena

Radio sto plus pre 21 dana
Đoković je Sinera, branioca titule na Australijan openu, pobedio za četiri sata i 12 minuta, i tako prekinuo niz od pet uzastopnih poraza u duelima protiv italijanskog tenisera na ATP turu. Siner je dominatno počeo meč. Nakon lakog osvajanja prvog gema… »
Novakov trener i prijatelj plakao na terenu: Pogledao je Đokovića i nije mogao da izdrži

Novakov trener i prijatelj plakao na terenu: Pogledao je Đokovića i nije mogao da izdrži

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković šokirao je ceo svet kada je u polufinalu pobedio Janika Sinera posle više od četiri sata borbe - 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Još jednom je svima pokazao zašto ne smete da potcenite čoveka koji ima 24 grend slem pehara i koji je najbolji svih… »
"Novače, dođi ovamo, hoću da te grlim i mazim": Barbara ostavila i Đokovića bez reči

"Novače, dođi ovamo, hoću da te grlim i mazim": Barbara ostavila i Đokovića bez reči

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković srušio je Janika Sinera i prošao u finale Australijan opena - 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Biće to 38. put da se bori za pehar na nekom od četiri najveća turnira što zvuči neverovatno. Posle meča je došao da priča sa Barbarom Šet i tamo je… »
Antologijska pobeda Novaka Đokovića nad Janikom Sinerom u polufinalu Australijan opena

Antologijska pobeda Novaka Đokovića nad Janikom Sinerom u polufinalu Australijan opena

Danas pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković je u polufinalu Australijan opena slavio protiv Italijana Janika Sinera sa 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4). Sada uključujući i ovaj meč Novak i Janik su igrali 11 puta i Italijan vodi sa 6:5. Siner je već u drugom gemu duela… »
Novak Đoković otkrio koji su mu omiljeni srpski filmovi: Zbog jedne replike koju je izgovorio svi prasnuli u smeh, a evo koji…

Novak Đoković otkrio koji su mu omiljeni srpski filmovi: Zbog jedne replike koju je izgovorio svi prasnuli u smeh, a evo koji…

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je u polufinalnom meču, posle velike borbe u pet setova, bio bolji od Janika Sinera. Nakon meča sa Lorencom Muzetijem, svetska teniska legenda upitana je na druženju sa novinarima koja mu slavna… »
Siner: Nije me Novak iznenadio – najveći je!

Siner: Nije me Novak iznenadio – najveći je!

Sport klub pre 21 dana
Drugi teniser sveta Janik Siner priznao je da je poraz od Novaka Đokovića bolan, ali da se nada da će mu poslužiti kao lekcija. Siner je propustio svih osam brejk lopti u petom setu i Novak je slavio sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4 za četiri sata i devet… »
Novak Đoković igraće svoje 11. finale Australijan Opena! Siner nije više vladar Melburna!

Novak Đoković igraće svoje 11. finale Australijan Opena! Siner nije više vladar Melburna!

Euronews pre 21 dana
Novak Đoković ima 38 godina i fizički ne može da se trka sa mlađim rivalima, kao sa 14 leta kasnije rođenim Janikom Sinerom, ali toliko radi na svom telu i toliko još grize za trofeje da je uspeo da, već u polufinalu, skine Italijana sa trona Australijan… »
Siner posle epskog meča sa Novakom Đoković je najveći teniser već mnogo godina unazad. Mogu da ovo uzmem kao lekciju.

Siner posle epskog meča sa Novakom Đoković je najveći teniser već mnogo godina unazad. Mogu da ovo uzmem kao lekciju.

Dnevnik pre 21 dana
MELBURN: Italijanski teniser Janik Siner rekao je posle eliminacije u polufinalu Australijan opena da nije iznenađen igrom Novaka Đokovića za kog je istakao da je najveći teniser već mnogo godina unazad. Đoković je u polufinalu prvog grend slema sezone… »

Novi magazin pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u polufinalu u Melburnu pobedio drugog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle pet setova, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Đoković je Sinera, branioca titule na… »
Đoković: Kvalitet tenisa je bio izuzetno visok, Siner me je gurao do krajnjih granica

Đoković: Kvalitet tenisa je bio izuzetno visok, Siner me je gurao do krajnjih granica

“Kvalitet tenisa je bio izuzetno visok i uvek je tako intenzivno kad igram protiv njega. Izgubio sam pet uzastopnih mečeva protiv njega, imao je moj broj telefona pa sam se trudio da ga poremetim. Imam veliko poštovanje prema njemu, izuzetan je teniser i… »
Novak emotivan nakon plasmana u finale AO: Nadam se da mi je ostalo energije za Alkaraza

Novak emotivan nakon plasmana u finale AO: Nadam se da mi je ostalo energije za Alkaraza

Euronews pre 21 dana
Posle još jednog maratonskog meča u polufinalu Australijan opena, najbolji srpski teniser Novak Đoković obezbedio je plasman u samu završnicu turnira, gde će se u nedelju protiv Karlosa Alkaraza boriti za svoj 11. grend slem u Melburnu. Srpski teniser… »
Ceo svet gledao kako Novak Đoković ostaje bez teksta: Nije znao šta da kaže kad je Sinera poslao kući

Ceo svet gledao kako Novak Đoković ostaje bez teksta: Nije znao šta da kaže kad je Sinera poslao kući

Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković savladao je Janika Sinera nakon nestvarnih pet setova u polufinalu Australijan opena. Koliko god to čudno zvučalo - ovo je bila jedna od najvećih pobeda Đokovićeve karijere. Kada su ga mnogi otpisali, savladao… »
Đoković napisao 3 reči i sve je postalo jasno: Oni koji ga mrze nek nauče ćirilicu

Đoković napisao 3 reči i sve je postalo jasno: Oni koji ga mrze nek nauče ćirilicu

Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igraće finale Australijan opena protiv Karlosa Alkaraza, jer je u spektakularnom polufinalu nakon pet setova teške borbe eliminisao Janika Sinera. Pobeda protiv italijanskog tenisera mnogo je značila Novaku… »
Aleksandra pred veliko finale: Sve će ovo proći, želim da uživam

Aleksandra pred veliko finale: Sve će ovo proći, želim da uživam

Sport klub pre 21 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić kaže da joj je važno da bude srećna na terenu i da je ona – za razliku od svoje partnerke Ane Daniline – nervoznija u ranim nego u kasnijim fazama turnira. Protivnice u finalu će im biti Eliz Mertens i Šuai Dženg… »
Endi Rodik se prvi oglasio posle Novakovog epskog meča i to video snimkom!

Endi Rodik se prvi oglasio posle Novakovog epskog meča i to video snimkom!

Sportske.net pre 21 dana
Legendarni Endi Rodik je jedan od onih koji obožavaju Novaka Đokovića, koji često u podkastima i emisijama govore o njemu kao o najboljem sportisti, ne samo teniseru svih vremena. I sada je rešio da podeli jedan video snimak odmah nakon završetka meča… »
Raste Novakov konto: Evo koliko je novca Đoković zaradio prolaskom u finale Australijan opena

Raste Novakov konto: Evo koliko je novca Đoković zaradio prolaskom u finale Australijan opena

Kurir pre 21 dana
Najtrofejniji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je u polufinalu, posle više od četiri sata borbe, savladao prvog igrača sveta Janika Sinera u pet setova, sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Đokoviću… »
Kad i gde možete da gledate finale Novak Đoković – Karlos Alkaraz?

Kad i gde možete da gledate finale Novak Đoković – Karlos Alkaraz?

Danas pre 21 dana
Novak Đoković igraće u finalu Australijan opena u nedelju protiv Karlosa Alkaraza. Španac će igrati za prvi, a Srbin za 11. trofe j u Melburnu. Takođe, Đoković će u finalu juriti 25. grend slem titulu po čemu bi možda postao i nedostižan svim mlađim… »
Đoković pobedio Sinera za svoje 11. finale Australijan opena, gde ga čeka Alkaraz

Đoković pobedio Sinera za svoje 11. finale Australijan opena, gde ga čeka Alkaraz

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Italijana Janika Sinera rezultatom 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4) u polufinalu Australijan opena i u nedelju će se boriti za 11. titulu u Melburnu protiv Karlosa Alkaraza. Meč je trajao za četiri sata i 11… »
Kome je „Propali teniser“ poslao poruku: Nešto ste rekli?

Kome je „Propali teniser“ poslao poruku: Nešto ste rekli?

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković je bio iscrpljen, ali i oduševljen posle velike pobede nad Janikom Sinerom. Kada je završio razgovor sa Džimom Kurijerom prišao je kameri i napisao na ćirilici. „Nešto ste rekli?“ Jasno je da je poruka upućena nekom u Srbiji, inače… »
Bez trunke sramote! Legendarni teniser odvratnim rečima opisao Novakovu pobedu! Pokušao je da ponizi Đokovića pred celom…

Bez trunke sramote! Legendarni teniser odvratnim rečima opisao Novakovu pobedu! Pokušao je da ponizi Đokovića pred celom…

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je u polufinalnom meču, posle velike borbe u pet setova, bio bolji od Janika Sinera (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4). Đoković je posle epske borbe nastavio da sanja svoj san i ima još samo jedan korak… »
Novak je najveći i tačka: U 39. godini srušio Sinera za finale Australijan opena

Novak je najveći i tačka: U 39. godini srušio Sinera za finale Australijan opena

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković je u finalu Australijan opena, u 39. godini je napravio senzaciju i srušio Janika Sinera, drugog tenisera sveta - 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Više od četiri sata neverovatne borbe, potpuna ludnica na "Rod Lejver Areni" i borba za 25. grend… »
A, šta se očekivali? Ovako su hrvatski mediji ispratili ludi okršaj Novaka i Sinera u Melburnu i plasman Srbina u finale!

A, šta se očekivali? Ovako su hrvatski mediji ispratili ludi okršaj Novaka i Sinera u Melburnu i plasman Srbina u finale!

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković se nakon velike drame u polufinalu Australijan opena plasirao u finale pobedom nad Italijanom Janikom Sinerom. Na kraju, posle 5 sati i 27 minuta, Novak je slavio sa 3:2, po setovima (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4). Đoković će u finalu igrati… »
"Puno me boli ovaj poraz..." Siner na ivici suza: Ne mogu da budem iznenađen Novakom...

"Puno me boli ovaj poraz..." Siner na ivici suza: Ne mogu da budem iznenađen Novakom...

Kurir pre 21 dana
Najtrofejniji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je u polufinalu, posle više od četiri sata borbe, savladao prvog igrača sveta Janika Sinera u pet setova, sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. “Puno me… »
Đokoviću Siner ništa ne može - Novak u finalu Australijan opena! VIDEO

Đokoviću Siner ništa ne može - Novak u finalu Australijan opena! VIDEO

B92 pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena nakon maratonskog meča i pobede nad Italijanom Janikom Sinerom sa 3:2 - po setovima je bilo 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Nakon istorijskog polufinala između Karlosa Alkarasa i… »
Đoković niže rekorde - najstariji ikada u finalu

Đoković niže rekorde - najstariji ikada u finalu

B92 pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković oborio je još nekoliko rekorda plasmanom u svoje 38. Grend slem finale. Upravo je taj broj i najveći od svih tenisera u Open eri, sa Rodžerom Federerom kao prvim pratiocem, ali na udaljenom drugom mestu (31). Đoković će u… »
Evo kad Đoković i Alkaras igraju finale Australijan opena

Evo kad Đoković i Alkaras igraju finale Australijan opena

B92 pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković ispisao je istoriju na Australijan openu, a za 11. titulu boriće se protiv Karlosa Alkarasa. Najstariji finalista ikada u Melburnu će odmeriti snage sa Špancem, u nedelju od 9.30 po našem vremenu. Novaku će ovo biti prvi meč… »
Čeda Jovanović, Milica Todorović... Stižu reakcije poznatih zbog Noletove pobede: "Ponosna sam, hvala ti"

Čeda Jovanović, Milica Todorović... Stižu reakcije poznatih zbog Noletove pobede: "Ponosna sam, hvala ti"

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković je u finalu Australijan opena, posle maestralne pobede Janika Sinera u polufinalu, a poznati zbog njegove pobede ne prestaju da se oglašavaju. Odmah nakon trijumfa i plasmana u finale, pevači, voditelji i javne ličnosti počele su da se… »
"Ovo mnogo boli!" Janik Siner nakon poraza u polufinalu Australijan opena

"Ovo mnogo boli!" Janik Siner nakon poraza u polufinalu Australijan opena

NAKON četiri sata igre Novak Đoković je eliminisao Janika Sinera u polufinalu Australijan opena. Slavio je Srbin 3:2 u setovima. Nakon meča utiske je sumirao poraženi Italijan. FOTO: Tanjug/AP "Ovo mnogo boli. Ovo je bio veoma važan Grend slem za mene… »
Ove dve namirnice Novaku Đokoviću daju nestvarnu snagu na mečevima: Prodaju ih svi, i uopšte nisu skupe!

Ove dve namirnice Novaku Đokoviću daju nestvarnu snagu na mečevima: Prodaju ih svi, i uopšte nisu skupe!

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, pobedio je danas protivnika Janika Sinera i uspeo da se plasira u finale Australijan opena. Đoković je nedavno ušao i u istoriju kada je osvojio 24. grend slem, a jednom prilikom otkrio je koje dve namirnice… »
Plači Čarli, plačemo i mi! Ovako je jedan od Novakovih najbližih saradnika proslavio plasman u finale AO

Plači Čarli, plačemo i mi! Ovako je jedan od Novakovih najbližih saradnika proslavio plasman u finale AO

Telegraf pre 21 dana
Pokazao je Novak Đoković još jednom zašto je najbolji teniser svih vremena! Novak je u polufinalu Australijan opena, posle pet setova pravog rata, i više od četiri sata tenisa, slavio protiv Janika Sinera sa 3:2 u setovima! Đoković je tako zakazao veliko… »
Ja sam ti tata, Sine(r): Chat gpt nam napravio najjaču montažu ikada posle pobede Novaka nad Janikom

Ja sam ti tata, Sine(r): Chat gpt nam napravio najjaču montažu ikada posle pobede Novaka nad Janikom

Telegraf pre 21 dana
Kada je pre nekoliko dana jedan od najpoznatijih navijača Novaka Đokovića, Zoran Pavlović, uslikan na tribinama Rod Lejver arene sa majicom na kojoj je bila karikatura na kojoj Novak Đoković drži u naručju Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, a potom i… »
Novak Đoković pobedio Sinera za finale Australijan opena (foto)

Novak Đoković pobedio Sinera za finale Australijan opena (foto)

NOVAK Đoković se plasirao u 11. finale Australijan opena, pošto je posle velike borbe i dva preokreta savladao Janika Sinera sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. FOTO: Tanjug/AP Kako su protekla prva tri gema (Nole osvojio samo tri poena), verovatno je većina… »
Sve je poznato: Evo kad Novak Đoković igra u finalu Australijan opena

Sve je poznato: Evo kad Novak Đoković igra u finalu Australijan opena

NOVAK Đoković plasirao se u finale Australijan opena. On će se za 11. trofej u Melburnu boriti protiv Karlosa Alkaraza. Poznato je kad će biti odigran taj meč. FOTO: Tanjug/AP Srbin i Španac će na teren "Rod Lejver arene" izaći u nedelju od 9.30 po… »
Georgiev poslao Sinera direktno u Rim: Zbija grube šale posle Novakove pobede, provocira Italijana

Georgiev poslao Sinera direktno u Rim: Zbija grube šale posle Novakove pobede, provocira Italijana

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, pobedio je danas protivnika Janika Sinera i uspeo da se plasira u finale Australijan opena. Posle njegove pobede, oglasio se i pevač Vlado georigiev - koji je sve ovo prokomentarisao samo u svom stilu -šalom… »
Barbara Šet izgrlila Novaka, rekla mu da je ostala bez teksta: Izvukla je iz Đokovića jaku emociju

Barbara Šet izgrlila Novaka, rekla mu da je ostala bez teksta: Izvukla je iz Đokovića jaku emociju

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena još jednom je pokazao svima ko je GOAT! Novak Đoković je u epskom polufinalu savladao Janika Sinera u pet setova sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Posle meča Novak je ostao bez reči, zaplakao je posle ovacija publike na Rod Lejver… »
Izgleda da nisu naučili da Novaka ne treba potcenjivati: Ovo su kvote za finale Australijan opena!

Izgleda da nisu naučili da Novaka ne treba potcenjivati: Ovo su kvote za finale Australijan opena!

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković izborio je herojski plasman u finale Australijan opena, pošto je posle pet setova, i više od četiri sata tenisa slavio protiv Janika Sinera sa 3:2! Đoković je tako zakazao veliko finale protiv Karlosa… »
"Ako je ikad postojala dilema ko je GOAT, danas je završena": Moćne reči poznate teniserke o Novaku!

"Ako je ikad postojala dilema ko je GOAT, danas je završena": Moćne reči poznate teniserke o Novaku!

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena još jednom je pokazao svima ko je GOAT! Novak Đoković je u epskom polufinalu savladao Janika Sinera u pet setova sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Odigrao je Novak neverovatno ceo meč, dva puta je gubio u setovima, ali je pobedio… »
Siner nikad tužniji na konferenciji posle poraza od Đokovića: "Mnogo boli..."

Siner nikad tužniji na konferenciji posle poraza od Đokovića: "Mnogo boli..."

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, ostvario je jednu od najvećih pobeda u karijeri, pošto je savladao Janika Sinera posle epskih pet setova u polufinalu Australijan opena. Iako je Siner odigrao sjajan meč, nije bilo dovoljno da savlada… »
Italijani ovim rečima šokirali ceo svet, posle pobede Novaka napisali: "Siner se poklonio večnom Đokoviću"

Italijani ovim rečima šokirali ceo svet, posle pobede Novaka napisali: "Siner se poklonio večnom Đokoviću"

Telegraf pre 21 dana
Nema boljeg, nema jačeg - on je najveći svih vremena! Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena, i to sa skoro 39 godina. U epskom meču pobedio je Janika Sinera nakon pet setova borbe - 3:2. Prvi set je pripao Sineru, koji je do prednosti… »

Radio 021 pre 21 dana
Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena, pošto je u polufinalu pobedio drugog tenisera sveta Italijana Janika Sinera (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4). U prvom setu sve je funkcionisalo u Sinerovoj igri, a naročito servis koji mu je mnogo olakšavao… »
Đoković u finalu Australijan opena!

Đoković u finalu Australijan opena!

RTV pre 21 dana
MELBURN - Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je u spektakularnom polufinalu savladao branioca titule, Italijana Janika Sinera, rezultatom 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4) i u nedelju će se protiv Karlosa Alkaraza… »
Đoković posle spektakla sa Sinerom u borbi za 11. titulu u Melburnu

Đoković posle spektakla sa Sinerom u borbi za 11. titulu u Melburnu

RTK pre 21 dana
Bogovi na Olimpu, Nole u Melburnu! Lekcija Sineru za finale Australijan opena!

Bogovi na Olimpu, Nole u Melburnu! Lekcija Sineru za finale Australijan opena!

Sportske.net pre 21 dana
Još jedan epski duel Novaka Đokovića u Melburnu. Srpski teniser je u polufinalu Australijan opena igrao protiv dvostrukog osvajača ovog turnira, Janika Sinera, a posle velike drame koja je trajala do dugo iza ponoći po lokalnom vremenu, Novak Đoković je… »
Ovo zanima celu Srbiju! Evo kada Đoković igra finale Australijan opena - vrhunski termin!

Ovo zanima celu Srbiju! Evo kada Đoković igra finale Australijan opena - vrhunski termin!

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković i Karlos Alkaraz. Bitka za titulu. Meč koji je vrhunac sporta. Nešto što niko nije mogao da sanja... A, dešava se! Novak u 39. godini igra finale Australijan opena. Duel za tron biće odigran u nedelju, a početak meča zakazan je za 9.30… »
Poen koji je sve završio: Evo kako je Novak Đoković došao do pobede nad Sinerom!

Poen koji je sve završio: Evo kako je Novak Đoković došao do pobede nad Sinerom!

Hot sport pre 21 dana
Evo kako je došao do pobede! Novak Đoković je savladao Janika Sinera u pet setova, gde je Italijan dva puta vodio, nakon nešto više od četiri sata igre i tako zakazao finale sa Karlosom Alkarazom u finalu Australijan Opena. Rezultat po setovima 3:6, 6:3… »
Novak pao na kolena i prekstio se: Pogledao u nebo nakon što je šokirao Sinera!

Novak pao na kolena i prekstio se: Pogledao u nebo nakon što je šokirao Sinera!

Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je posle neverovatna četiri sata tenisa pobedio Janika Sinera (3:2). Gledali smo spketakularan meč, Đoković je gubio 1:0 i 2:1 u setovima, povraćao je zbog bolova i umora, ali je… »
"O moj bože, odakle da počnem..." Prve reči Novaka Đokovića nakon plasmana u finale Australijan opena! Slomile ga emocije…

"O moj bože, odakle da počnem..." Prve reči Novaka Đokovića nakon plasmana u finale Australijan opena! Slomile ga emocije…

Kurir pre 21 dana
Najbolji teniser ikada Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena, pošto je u spekutakularom polufinalnom susretu pobedio Janika Sinera sa 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Đoković je posle epske borbe nastavio da sanja svoj san i ima još samo jedan… »

Južne vesti pre 21 dana
Reuters Još jedan. Još jedan korak ostao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću do trofeja na Australijan openu i apsolutnog, rekordnog 25. grend slem pehara u karijeri. U polufinalu turnira u Melburnu, Đoković je posle velike borbe i pet setova pobedio… »
Novak nastavlja put ka istoriji! Đoković posle epske borbe srušio Sinera u spektaklu za pamćenje! Još korak do 25. grend slem…

Novak nastavlja put ka istoriji! Đoković posle epske borbe srušio Sinera u spektaklu za pamćenje! Još korak do 25. grend slem…

Kurir pre 21 dana
Od najnovijeg Hronološki Novak Đoković ušao je u finale Australijan opena! Peti set dobio je sa 6:4 i zakazao je okršaj sa Karlosom Alkarazom. Uzima Siner svoj servis gem sa nulom, ali sada Đoković servira za plasman za finale. Šta je uradio Novak! Od… »
Ovaj čovek je neuništiv! Nestvarni Novak u 11. finalu Melburna!

Ovaj čovek je neuništiv! Nestvarni Novak u 11. finalu Melburna!

Sport klub pre 21 dana
Najveći teniser svih vremena nije još završio, kraj će biti kad on bude hteo! Novak Đoković plasirao se u 11. finale Australijan opena posle epske pobede nad Janikom Sinerom, iako mu je pre početka meča nalepljen ponižavajući status potpunog autsajdera -… »

Danas pre 21 dana
Još jedan. Još jedan korak ostao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću do trofeja na Australijan openu i apsolutnog, rekordnog 25. grend slem pehara u karijeri. U polufinalu turnira u Melburnu, Đoković je posle velike borbe i pet setova pobedio Italijana… »
Prve reči Novaka Đokovića pošto je srušio Sinera: “Sve mi je ovo nerealno…”

Prve reči Novaka Đokovića pošto je srušio Sinera: “Sve mi je ovo nerealno…”

Danas pre 21 dana
Ko je mislio da je Novak Đoković završio sa pomeranjem granica – gdrno se prevario. Četvrti teniser sveta je savladao Janika Sinera posle pet setova i u nedelju će se boriti protiv Karlosa Alkaraza za 11. titulu u Melburnu, a ukupno 25. grend slem trofej… »
Emotivni Đoković posle neverovatnog polufinala: O, moj Bože!

Emotivni Đoković posle neverovatnog polufinala: O, moj Bože!

Sputnik pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je ogromnu pobedu u polufinalu Australijan opena nad Janikom Sinerom i plasirao se u 11. finale prvog grend slema u sezoni. Prva reakcija je bila: O, moj Bože! Bilo je mnogo emocija, možda i suza kod… »
(Foto, video) Novaku gladijatorska borba u Melburnu: Igraće za 25. grend slem, Sineru skinuta kruna

(Foto, video) Novaku gladijatorska borba u Melburnu: Igraće za 25. grend slem, Sineru skinuta kruna

Dnevnik pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pobedom nad Janikom Sinerom nakon velike borbe u pet setova – 3:2 (3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4). Vraćao se najbolji teniser sveta dva puta iz minusa u setovima i na kraju posle nešto više od… »
Đoković na ivici suza: Najbolje veče ikada u Australiji!

Đoković na ivici suza: Najbolje veče ikada u Australiji!

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković nije mogao da dođe do reči posle velike pobede nad Janikom Sinerom. Srbin je bio na ivici suza. “Nemam reči, da budem iskren”, rekao je Novak dok se orilo “Nole, Nole!” “O, moj Bože! Nadrealan osećaj. Ličilo mi je na 2012. godinu kada sam… »
Nole izgubio reči posle podviga: "Gurao me do limita, sve podsetilo na duel sa Rafom"

Nole izgubio reči posle podviga: "Gurao me do limita, sve podsetilo na duel sa Rafom"

Sportske.net pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostvari je jednu od najblistavijih pobeda u karijeri pošto je u polufinalu u pet setova slavio protiv branioca trofeja Janika Sinera, a posle meča bilo mu je teško da pronađe reči koje će dati realnu sliku kako se… »
Novakova poruka na kameri je brutalna! Đoković napisao tri reči i oduvao celu planetu!

Novakova poruka na kameri je brutalna! Đoković napisao tri reči i oduvao celu planetu!

Kurir pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u polufinalu u Melburnu pobedio drugog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle pet setova, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Najbolji srpski teniser ikada posle meča… »
Novak plače kao kiša! Epske scene posle neverovatne pobede nad Sinerom (video)

Novak plače kao kiša! Epske scene posle neverovatne pobede nad Sinerom (video)

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković jako emotivno je doživeo kraj meča protiv Janika Sinera. Srpskog asa stigle su ogromne emocije tako da je plakao kao kiša posle epske pobede. Pogledajte kako je to izgledalo: Đoković je igrao neverovatan tenis podsetio je na momente kada je… »
Epska pobeda Novaka Đokovića! Srbin srušio Sinera i zakazao finale sa Alkarazom! Pogledajte galeriju sa meča koji će se…

Epska pobeda Novaka Đokovića! Srbin srušio Sinera i zakazao finale sa Alkarazom! Pogledajte galeriju sa meča koji će se…

Kurir pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena, pošto je danas u polufinalu u Melburnu pobedio drugog igrača sveta Italijana Janika Sinera posle pet setova, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4. Pogledajte galeriju sa ovog meča:… »
Đoković: "Ludo iskustvo - nerealno"; "Jedno od najboljih večeri"

Đoković: "Ludo iskustvo - nerealno"; "Jedno od najboljih večeri"

B92 pre 21 dana
Bez reči je ostao Novak Đoković posle plasmana u finale Australijan opena. Srpski teniser je posle više od četiri sata borbe nadigrao Janika Sinera (3:2) i time pružio sebi šansu da osvoji 25. Grend slem titulu.… »

Politika pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je u spektakularnom polufinalu savladao branioca titule, Italijana Janika Sinera. MELBURN - Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pošto je u… »
Prve reči Novaka Đokovića posle plasmana u finale: "Rekao sam mu da sam star čovek i da moram na spavanje..."

Prve reči Novaka Đokovića posle plasmana u finale: "Rekao sam mu da sam star čovek i da moram na spavanje..."

Telegraf pre 21 dana
Najbolji srpski teniser, ujedno i najbolji svih vremena, Novak Đoković plasirao se u veliko finale Australijan opena! Novak je u drugom polufinalu slavio protiv Janika Sinera, posle više od četiri sata tenisa, sa 3:2 u setovima, po setovima 3:6, 6:3… »
Evo šta je Novak Đoković zaradio prolaskom u finale Australijan opena

Evo šta je Novak Đoković zaradio prolaskom u finale Australijan opena

Telegraf pre 21 dana
Nema boljeg, nema jačeg, on je najveći ikada! Novak Đoković je u finalu Australijan opena, iako ima skoro 39 godina. Pobedio je Janika Sinera posle neverovatne borbe i slavio u pet setova - 3:2. Viđen je neveraovatan meč, u kojem je prvi do prednosti… »
Evo kada će Novak Đoković igrati protiv Karlosa Alkaraza u finalu Australijan opena

Evo kada će Novak Đoković igrati protiv Karlosa Alkaraza u finalu Australijan opena

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena! Đoković je posle više od četiri sata tenisa slavio sa 3:2 protiv Jnaika Sinera, čime je zakazao susret sa Karlosom Alkarazom u borbi za trofej! Mladi Španac je… »
"O, moj Bože, odakle da počnem...?" Novak Đoković napravio šou nakon plasmana u finale Australijan opena

"O, moj Bože, odakle da počnem...?" Novak Đoković napravio šou nakon plasmana u finale Australijan opena

NAKON četiri sata igre Novak Đoković je eliminisao Janika Sinera u polufinalu Australijan opena. Slavio je Srbin 3:2 u setovima. Nakon meča izneo je utiske. FOTO: Tanjug/AP Gledao si u nebo, o čemu si mislio? Upitao ga je Džim Kurijer nakon meča. - Ostao… »
Ovako je region pisao o pobedi Novaka protiv Sinera na AO, Hrvati razočarali, BiH poručuje: "Neka svet..."

Ovako je region pisao o pobedi Novaka protiv Sinera na AO, Hrvati razočarali, BiH poručuje: "Neka svet..."

Telegraf pre 21 dana
Novače, najbolji si ikada! Srpski teniser je uspeo da savlada Janika Sinera rezultatom 3:2 i plasira se u finale Australijan opena! Neverovatan je naš Novak Đoković, svi su ga otpisali protiv Italijana, a onda je pokazao da i sa skoro 39 godina igra… »
Oglasila se snajka Novaka Đokovića: Saška je odmah reagovala, objavila je samo ovo!

Oglasila se snajka Novaka Đokovića: Saška je odmah reagovala, objavila je samo ovo!

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena, posle maestralne pobede protiv Janika Sinera. Đoković je posle više od četiri sata tenisa slavio sa 3:2 protiv Jnaika Sinera, čime je zakazao susret sa Karlosom… »
"Nešto ste rekli?" Novak Đoković brutalnom porukom na kameri "zapušio usta" kritičarima

"Nešto ste rekli?" Novak Đoković brutalnom porukom na kameri "zapušio usta" kritičarima

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svoih vremena, Novak Đoković, plasirao se u veliko finale Australijan opena, pošto je sa 3:2 u setovima slavio protiv Janika Sinera! Meč je trajao više od četiri sata, a Novak je slavio sa po setovima 3:6, 6:3, 4:6, 6:4, 6:4, čime je… »
Zabrinjavajuće fotografije! Novaku nikada nije bilo ovako loše! Pogledajte kako se Novak muči - ove dramatične slike sve…

Zabrinjavajuće fotografije! Novaku nikada nije bilo ovako loše! Pogledajte kako se Novak muči - ove dramatične slike sve…

Kurir pre 21 dana
Koliko su napori veliki najbolje govori detalj koji kamere nisu zabeležile, u jednom trenutku Novak je, između dva poena, povratio u peškir, što se nije videlo u TV prenosu. Ne oseća se Novak dobro, obratio se svom timu i tražio je lekove. Pitali su ga… »
Novak Đoković povratio na Australijan openu: Ruke mu drhte, a peškirom prekriva lice

Novak Đoković povratio na Australijan openu: Ruke mu drhte, a peškirom prekriva lice

Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković imao je velikih problema tokom meča polufinala na Australijan openu. Dok je igrao treći set protiv italijanskog tenisera Janika Sinera, Đoković je nakon sedmog gema povratio u peškir na svojoj klupi. Situacija… »
Alkaraz odgovorio Zverevu na zamerke: "Kao prvo, to nisam ja tražio"

Alkaraz odgovorio Zverevu na zamerke: "Kao prvo, to nisam ja tražio"

Mondo pre 21 dana
Karlos Alkaraz se plasirao u finale Australijan opena pošto je uspeo sve da izdrži protiv Aleksandera Zvereva, čak i povredu koju je imao u trećem setu. Preciznije, Alkaraz je imao grčeve i delovalo je u jednom trenutku da će predati - ili će Zverev… »
UŽIVO - Idemo, Nole! Gledaćemo peti set!

UŽIVO - Idemo, Nole! Gledaćemo peti set!

Sportske.net pre 21 dana
Završen je i četvrti set drugog polufinala Australijan opena koji igraju Janik Siner i Novak Đoković, a odlučiće peti! Posle prva dva bilo je 3:6, 6:3, 4:6 i 6:4. Četvrti set počinje maestralnom igrom Novaka Đokovića, poveo je brejkom, iako njegov izraz… »
Tajni napitak vratio u život Alkaraza! Jedva je hodao po terenu, a onda je popio ovo i preporodio se! Ukus je odvratan - ali…

Tajni napitak vratio u život Alkaraza! Jedva je hodao po terenu, a onda je popio ovo i preporodio se! Ukus je odvratan - ali…

Kurir pre 21 dana
Pravo čudo napravio je Karlos Alkaraz u polufinalu ovogodišnjeg Australijan opena. Španac je izborio plasman u veliko finale pošto je posle pet i po sati borbe savladao Nemca Aleksandra Zvereva sa 3:2 u setovima. Gazio je Karlos ka finalu, vodio sa 2:0 u… »
Đoković iz Melburna "skače" na ATP listi

Đoković iz Melburna "skače" na ATP listi

B92 pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković biće treći teniser sveta od naredne nedelje. Nakon plasmana u polufinale Australijan opena, Novak je odbranio poene osvojene prošle godine. Nasuprot njemu, Aleksander Zverev je 2025. igrao u finalu, gde ga je sada eliminisao… »
Novak Đoković povraćao na terenu! Mučne scene u Melburnu: Srbin prošao kroz pravu dramu, pa osvojio set!

Novak Đoković povraćao na terenu! Mučne scene u Melburnu: Srbin prošao kroz pravu dramu, pa osvojio set!

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković i Janik Siner trenutno igraju polufinale Australijen opena, a trenutno je 1:1 u setovima. Posle bledog otvaranja i slabije igre u prvom setu, srpski as je u nastavku podigao nivo tenisa. U drugom setu zaigrao je daleko agresivnije i… »
Đoković ne može da dođe do vazduha, uhvatio se za grudi, pa tražio tabletu! Novak u ogromnim mukama! Ne oseća se dobro, ovo je…

Đoković ne može da dođe do vazduha, uhvatio se za grudi, pa tražio tabletu! Novak u ogromnim mukama! Ne oseća se dobro, ovo je…

Kurir pre 21 dana
Novak Đoković se trenutno grčevito bori protiv Janika Sinera u polufinalnom meču Australijan opena. . Posle bledog otvaranja i slabije igre u prvom setu, srpski as je u nastavku podigao nivo tenisa. U drugom setu zaigrao je daleko agresivnije i… »
UŽIVO - Novakovi problemi, Siner na set od finala

UŽIVO - Novakovi problemi, Siner na set od finala

Sportske.net pre 21 dana
Posle tri seta polufinala Australijan opena u Melburnu, Novak Đoković gubi od Janika Sinera sa 1:2 (3:6, 6:3 i 4:6). Nije bilo neizvesnosti u prva dva gema trećeg seta, a u trećem nešto slabiji servisi Sinera i 30:30 na semaforu, a onda drop-šot Novaka… »
"Karlose, šta to radiš?": Ceo stadion zanemeo kada je Alkaraz krenuo ka mreži

"Karlose, šta to radiš?": Ceo stadion zanemeo kada je Alkaraz krenuo ka mreži

Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u svoje prvo finale na Australijan Openu, pošto je posle borbe od pet sati i 27 minuta savladao Aleksandra Zvereva. Vodio je sa 2:0 u setovima, a onda ga je našla "stara boljka". Španac se mučio sa… »
Drama u Melburnu! Novak Đoković povraćao između poena, pa se totalno slomio

Drama u Melburnu! Novak Đoković povraćao između poena, pa se totalno slomio

Novak Đoković i Janik Siner trenutno igraju polufinale Australijen opena, a trenutno je 2:1 u setovima za Italijana. Foto: AP Posle bledog otvaranja i slabije igre u prvom setu, srpski as je u nastavku podigao nivo tenisa. U drugom setu zaigrao je daleko… »
Povraćanje, svađa i najduže polufinale ikada - epski slom Zvereva, Alkaras u finalu!

Povraćanje, svađa i najduže polufinale ikada - epski slom Zvereva, Alkaras u finalu!

B92 pre 21 dana
Karlos Alkaras plasirao se u svoje prvo finale Australijan opena u karijeri, pošto je nakon pet sati i 26 minuta neverovatne borbe savladao Aleksandera Zvereva. Svašta smo videli u duelu prvog i trećeg igrača sveta, ali će se na kraju pamtiti epski meč i… »
Alkaras i Zverev odigrali istorijski meč!

Alkaras i Zverev odigrali istorijski meč!

B92 pre 21 dana
Karlos Alkaras i Aleksander Zverev odigrali su meč polufinala Australijan opena koji je najduže trajao u istoriji prvog Grend slema u sezoni. Španac je posle epske bitke slavio rezultatom 6-4, 7-6(5), 6-7(3), 6-7(4), 7-5 i tako postao najmlađi igrač u… »
Alkaras: "Jedna od najvećih pobeda u mom životu!"

Alkaras: "Jedna od najvećih pobeda u mom životu!"

B92 pre 21 dana
Karlos Alkaras i Aleksandar Zverev odigrali su meč za pamćenje, jedan od onih koji se godinama prepričavaju. Posle drame u pet setova i više od pet i po sati borbe, Španac je izašao kao pobednik rezultatom 6:4, 7:6, 6:7, 6:7, 7:5, u duelu koji je pomerio… »
Dramatične scene u Australiji, Novak se umalo onesvestio, jedva diše i hvata se za grudi...

Dramatične scene u Australiji, Novak se umalo onesvestio, jedva diše i hvata se za grudi...

Telegraf pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković u ovim trenucima igra polufinale Australijan opena protiv Janika Sinera, a Italijan posle tri seta vodi sa 2:1. Novak na terenu deluje odlično, pdoseća na onog starog Đokovića i konačno parira Sineru, ali je veoma teško da… »
UŽIVO - Siner igra vrhunski tenis!

UŽIVO - Siner igra vrhunski tenis!

Sportske.net pre 21 dana
Prvi set u Melburnu u drugom polufinalu je završen, a Janik Siner vodi protiv Novaka Đokovića sa 1:0 (6:3). Brzo je Janik Siner stigao do 3:0, odlično je servirao, riternirao u tom drugom gemu kada je Novak stupio na scenu, a srpskom teniseru je trebalo… »
UŽIVO - Impresivni udarci Novaka Đokovića, izjednačenje u Melburnu!

UŽIVO - Impresivni udarci Novaka Đokovića, izjednačenje u Melburnu!

Sportske.net pre 21 dana
Posle izgubljenog prvog seta, Novak je daleko bolje započeo drugi u polufinalu Australijan opena protiv Janika Sinera i na kraju je uspeo da izjednači na 1:1 (3:6 i 6:3). Impresivni poeni na startu drugog seta, nekoliko razmena zbog kojih će mnogi… »
Zverev slomljen: "Možda sam to morao..." VIDEO

Zverev slomljen: "Možda sam to morao..." VIDEO

B92 pre 21 dana
Karlos Alkaras i Aleksander Zverev odigrali su jedan od najluđih mečeva ikada viđenih u Australiji. Španac je na kraju slavio posle pet setova i gotovo pet sati paklene borbe – 6:4, 7:6, 6:7, 6:7, 7:5. Nemac je nakon meča bio potpuno iscrpljen, emotivno… »
Australijan open izbacio "Kečap" i "Senf" sa tribine, a onda su se vratili i napravili ludnicu za Đokovića!

Australijan open izbacio "Kečap" i "Senf" sa tribine, a onda su se vratili i napravili ludnicu za Đokovića!

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković vodi bitku protiv Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, a na tribinama "nema gde igla da padne". Odavno je Rod Lejver arena rasprodata za ovaj teniski spektakl, ali su dva mesta tokom meča ostala… »
E, pa Marijana ne može tako! Zbog ovoga je Aleksandar Zverev poludeo na Srpkinju

E, pa Marijana ne može tako! Zbog ovoga je Aleksandar Zverev poludeo na Srpkinju

Španski teniser Karlos Alkaraz je prvi finalista Australijan opena, pošto je savladao Aleksandera Zvereva posle velikog preokreta! Prvi reket sveta je slavio sa 3:2, po setovima 6:4, 7:6, 6:7, 6:7 i 7:5, posle skoro 5 sati i 30 minuta. Foto: AP Nemac je… »
Drama na Australijan openu, Novak Đoković povraćao u meču protiv Sinera

Drama na Australijan openu, Novak Đoković povraćao u meču protiv Sinera

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, u ovim trenucima igra polufinalni meč na Australijan openu protiv Janika Sinera, a Italijan vodi rezultatom 1:0 u setovima. Posle nešto lošije partije u prvom setu, Srbin je zaigrao znatno bolje u drugom… »
CHOKE! Zverev servirao za meč i izgubio, Alkaraz preživeo grčeve!

CHOKE! Zverev servirao za meč i izgubio, Alkaraz preživeo grčeve!

Sport klub pre 21 dana
Vodio je Karlos Alkaraz sa 2-0 u setovima i činilo se da sigurno ide ka pobedi. Uhvatili su ga grčevi u trećem setu, bio je na ivici poraza, ali je uspeo da slavi. Alkaraz je pobedio Aleksandera Zvereva 6:4, 7:6 (7-5), 6:7 (3-7), 6:7 (4-7), 7:5 za pet… »
Počeo meč Đoković- Siner: Borba za finale Australijan opena

Počeo meč Đoković- Siner: Borba za finale Australijan opena

Nedeljnik pre 21 dana
Počeo je meč Novaka Đokovića i Janika Sinera za plasman u finale Australijan opena. U trci za 25. grend slem titulu pobednika već čeka Karlos Alkaraz koji je je u polufinalu pobedio trećeg igrača sveta Nemca Aleksandra Zvereva posle pet setova, 6:4, 7:6… »
(Foto) Alkaraz pobedio Zvereva u najdužem polufinalu Australijan opena u istoriji i bori se za prvu titulu u Melburnu

(Foto) Alkaraz pobedio Zvereva u najdužem polufinalu Australijan opena u istoriji i bori se za prvu titulu u Melburnu

Španski teniser Karlos Alkaraz prvi je finalista Australijan opena pošto je posle najdužeg polufinala u istoriji grend slema u Melburnu pobedio Aleksandra Zvereva sa 3:2 - 6:4, 7:6(7:5), 6:7(3:7), 6:7 (4:7), 7:5. Ovaj meč je trajao pet sati i 26 minuta… »
Najduže polufinale u istoriji AO: Alkaraz nije dozvolio preokret Zvereva

Najduže polufinale u istoriji AO: Alkaraz nije dozvolio preokret Zvereva

Vreme pre 21 dana
Karlos Alkaraz savladao je Sašu Zvereva u najdužem polufinalu ikada odigranom na Australijan openu. U nedelju će pokušati da kompletira sva četiri slema i obori rekord Rafe Nadala. Španski teniser i svetski broj jedan Karlos Alkaraz plasirao se u svoje… »
Zverev: Alkaraz nije imao pravo na medicinski tajm aut…

Zverev: Alkaraz nije imao pravo na medicinski tajm aut…

Sport klub pre 21 dana
Izašao je pred medije Saša Zverev dosta brzo posle meča – a sve prisutne su ovom prilikom iznenadili i povremeni osmesi… “Ovo je bio neverovatno težak meč za mene, ali nisam imao više trunčicu energije u meni. Ovo je jedna od najvećih teniskih bitaka u… »
Alkarazovo čudo za pamćenje! Detalji koji su odlučili meč: Kako je Karlos "sa jednom nogom" slomio Nemca i došao na korak od…

Alkarazovo čudo za pamćenje! Detalji koji su odlučili meč: Kako je Karlos "sa jednom nogom" slomio Nemca i došao na korak od…

Kurir pre 21 dana
Karlos Alkaraz prvi put u karijeri izborio je plasman u finale Australijan opena, pošto je posle gotovo pet i po sati borbe savladao Aleksandra Zvereva sa 3:2 u setovima. Ovo je bio jedan od najdužih mečeva u istoriji Grend Slemova, a svakako najduže na… »
Alkaras: Jedan od fizički najzahtevnijih mečeva u karijeri, ponosan sam

Alkaras: Jedan od fizički najzahtevnijih mečeva u karijeri, ponosan sam

“Uvek kažem da morate da verujete u sebe bez obzira kroz šta prolazite. Mučio sam se sredinom trećeg seta i fizički je to bio jedan od najzahtevnijih mečeva u mojoj karijeri. Imao sam ovakve mečeve i pre i znao sam šta moram da radim, znao sam da moram… »
Kamera uhvatila zanimljivu scenu pred meč Đoković - Siner! Novak posle čudesnog trijumfa prišao Alkarazu, Španac ostao u…

Kamera uhvatila zanimljivu scenu pred meč Đoković - Siner! Novak posle čudesnog trijumfa prišao Alkarazu, Španac ostao u…

Kurir pre 21 dana
Zanimljiva scena viđena je neposredno pred početak polufinalnog okršaja između Novaka Đokovića i Janika Sinera. Polufinalni meč između Karlosa Alkaraza i Aleksandra Zvereva trajao je čak pet i po sati, pa je susret između Đokovića i Sinera sa dva sata… »
"Vera" - to je ključna reč! Bio na ivici ambisa, pa napravio čudo koje će se dugo prepričavati! Alkaraz otvorio dušu posle…

"Vera" - to je ključna reč! Bio na ivici ambisa, pa napravio čudo koje će se dugo prepričavati! Alkaraz otvorio dušu posle…

Kurir pre 21 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je u polufinalu pobedio trećeg igrača sveta Nemca Aleksandra Zvereva posle pet setova, 6:4, 7:6, 6:7, 6:7, 7:5. Gazio je Karlos ka finalu, vodio sa… »
Šokirani Zverev stao pred novinare posle epskog polufinala Australijan opena! Nemac potpuno slomljen: "Sve ostalo nije…

Šokirani Zverev stao pred novinare posle epskog polufinala Australijan opena! Nemac potpuno slomljen: "Sve ostalo nije…

Kurir pre 21 dana
Specijalni izveštač Kurira sa Australijan opena, Vuk Brajović Izašao je pred medije Saša Zverev dosta brzo posle meča – a sve prisutne su ovom prilikom iznenadili i povremeni osmesi… “Ovo je bio neverovatno težak meč za mene, ali nisam imao više trunčicu… »
Mahali srpskim zastavama i dizali 3 prsta iza Vilandera: Pogledajte šta su Novakovi navijači radili u Melburnu

Mahali srpskim zastavama i dizali 3 prsta iza Vilandera: Pogledajte šta su Novakovi navijači radili u Melburnu

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković pokušaće da iznenadi Janika Sinera i da prođe u finale Australijan opena. Njih dvojica igraju drugi polufinalni meč, pobednika čeka Karlos Alkaraz. Uoči početka tog meča je Mats Vilander pričao o tom duelu. Bio je u društvu Barbare Šet i… »
Kakva scena pred meč Đokovića i Sinera: Novak prišao Alkarazu, Španac ostao u šoku posle gesta najvećeg

Kakva scena pred meč Đokovića i Sinera: Novak prišao Alkarazu, Španac ostao u šoku posle gesta najvećeg

Mondo pre 21 dana
Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u svoje prvo finale na Australijan Openu gde će odmeriti snagu sa boljim iz meča Novak Đoković - Janik Siner. Upravo je Srbin neposredno pred početak svog polufinala prišao mladom rivalu i čestitao mu na… »
Zverev posle maratona sa Alkarazom: "Moje noge nisu mogle još dugo"

Zverev posle maratona sa Alkarazom: "Moje noge nisu mogle još dugo"

Sportske.net pre 21 dana
Nije uspeo Aleksander Zverev da se plasira u drugo uzastopno finale Australijan opena pošto je posle maratonske borbe poražen u finalu od Karlosa Alkaraza. Iako je četvrti teniser sveta imao lepu priliku da ostvari jednu od najvećih pobeda u karijeri… »
Alkaras: "Mnogo teška pitanja..."

Alkaras: "Mnogo teška pitanja..."

B92 pre 21 dana
Karlos Alkaras se plasirao u svoje prvo finale na Australijan openu posle maratona protiv Saše Zvereva. Španac je slavio posle pet setova, borio se sa povredom i grčevima, u jednom momentu je i povraćao... Ali, sve je to prebrodio i uspeo da se plasira u… »
(VIDEO) Sporna situacija: Da li je prekršeno pravilo zbog Karlosa Alkaraza?

(VIDEO) Sporna situacija: Da li je prekršeno pravilo zbog Karlosa Alkaraza?

Danas pre 21 dana
Karlos Alkaraz je sa 3:2 pobedio Aleksandera Zvereva u polufinalu Australijan openu. Ipak, ostaje sporno kada se španski teniser pri rezultatu 4:4 u trećem setu, požalio na bol u butini. Alkaraz je uspeo da osvoji gem i povede 5:4, nakon čega je zatražio… »
Alkaraz prvi finalista Australijan opena: Španac jači od povrede i Zvereva

Alkaraz prvi finalista Australijan opena: Španac jači od povrede i Zvereva

Politika pre 21 dana
Meč je trajao čak pet sati i 26 minuta. Španski teniser Karlos Alkaraz prvi je finalista Australijan opena pošto je posle najdužeg polufinala u istoriji grend slema u Melburnu pobedio rezultatom 3:2 (6:4, 7:6(7:5), 6:7(3:7), 6:7 (4:7), 7:5:). Meč je… »
Alkaraz ispisao istoriju na Australijan openu, prestigao Đokovića i Sinera, Nadal i Federer takođe iza!

Alkaraz ispisao istoriju na Australijan openu, prestigao Đokovića i Sinera, Nadal i Federer takođe iza!

Telegraf pre 21 dana
Kakva teniska poslastica u Melburnu! Iako se na papiru više pažnje poklanja polufinalu između Novaka Đokovića i Janika Sinera, pravi spektakl priredili su Karlos Alkaraz i Aleksander Zverev. Posle gotovo pet i po sati iscrpljujuće borbe, Španac je… »
Otkriven Alkarazov tajni napitak, deluje odvratno, ali pravi čuda: "Protiv koga god da igram u finalu..."

Otkriven Alkarazov tajni napitak, deluje odvratno, ali pravi čuda: "Protiv koga god da igram u finalu..."

Telegraf pre 21 dana
Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz napravio je pravo čudo u polufinalu Australijan opena, gde je savladao Aleksandera Zvereva faktički sa jednom nogom. Alkaraz je sigurno išao ka pobedi, jer je vodio sa 2:0 u setovima, ali se u trećem setu povredio i imao… »
Novak ima posebnu podršku protiv Sinera u Australiji, poznati fudbaler ponovo u loži Đokovića

Novak ima posebnu podršku protiv Sinera u Australiji, poznati fudbaler ponovo u loži Đokovića

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, u ovim trenucima igra polufinalni meč protiv Janika Sinera na Australijan openu, gde će pokušati da dođe do prve pobede nad Italijanom posle pet vezanih poraza. Poslednji put je Sinera savladao krajem 2023… »
Novak 15 minuta pred meč sa Sinerom na AO sreo Alkaraza, svi se pitaju šta je Španac poručio Đokoviću!

Novak 15 minuta pred meč sa Sinerom na AO sreo Alkaraza, svi se pitaju šta je Španac poručio Đokoviću!

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković svakog trenutka bi trebalo da počne meč sa Janikom Sinerom u polufinalu Australijan opena gde će pokušati da posle pet poraza savlada Italijana i plasira se u veliko finale gde je već Karlos Alkaraz. Španac je… »
Zverev objasnio zbog čega se drao na Srpkinju: "Nije mi se svidelo to što je Alkaraz uradio, šta ja da radim?"

Zverev objasnio zbog čega se drao na Srpkinju: "Nije mi se svidelo to što je Alkaraz uradio, šta ja da radim?"

Telegraf pre 21 dana
Šta reći, osim, očekivano... Aleksander Zverev je u polufinalu Australijan opena uradio tipičnu stvar za Aleksandera Zvereva i dobijen meč pustio niz vodu u odsudnim momentima protiv favorita Karlosa Alkaraza i na kraju spakovao kofere. Španski teniser… »
Kakva drama u Melburnu! Poznat prvi finalista Australijan opena

Kakva drama u Melburnu! Poznat prvi finalista Australijan opena

MARATON je završen u Melburnu! Odigrano je najduže polufinale u istoriji prvog gren slema u sezoni. Foto: AP Karlos Alkaraz je prvi finalista Australijan opena nakon velike drame i pobede protiv Aleksandra Zvereva - 6:4, 7:6 (7:5), 6:7 (3:7), 6:7 (4:7)… »
Za svoju istoriju i protiv novog teniskog poretka - Đoković izaziva Sinera u polufinalu Australijan opena

Za svoju istoriju i protiv novog teniskog poretka - Đoković izaziva Sinera u polufinalu Australijan opena

RTS pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće danas protiv Italijana Janika Sinera u polufinalu Australijan opena. Meč će početi oko 10.30 po srednjoevropskom vremenu. Rezultat i najvažnija dešavanja pratite na našem portalu. U 39. godini života, Novak… »
Najduže polufinale ikada - epski slom Zvereva, Alkaras u finalu!

Najduže polufinale ikada - epski slom Zvereva, Alkaras u finalu!

RTV pre 21 dana
MELBURN - Karlos Alkaras plasirao se u svoje prvo finale Australijan opena u karijeri, pošto je nakon pet sati i 26 minuta neverovatne borbe savladao Aleksandera Zvereva. Svašta smo videli u duelu prvog i trećeg igrača sveta, ali će se na kraju pamtiti… »
Najduže polufinale ikad u Australiji, epski meč pripao Karlosu Alkarazu!

Najduže polufinale ikad u Australiji, epski meč pripao Karlosu Alkarazu!

Sportske.net pre 21 dana
U prvom polufinalu Australijan opena španski teniser Karlos Alkaraz je uspeo da savlada Aleksandera Zvereva sa 6:4, 7:6(5), 6:7(2) 6:7 (4) i 7:6 posle velike drame. Grčevi i mučnina su pravili probleme Alkarazu od trećeg seta sa čim je nekako uspevao da… »
Alkaras prvi finalista Australijan opena

Alkaras prvi finalista Australijan opena

Vesti online pre 21 dana
Karlos Alkaras, španski teniser, plasirao se u finale Australijan opena pobedom nad Aleksandrom Zverevim. Alkaras je pobedio sa 3:2 u setovima, iako se posle trećeg suočio sa grčevima desne noge i naredni odigrao u velikim bolovima. Zverev to nije uspeo… »
Umalo prokockao pobedu: Zverev bio blizu jednog od najluđih preokreta u istoriji tenisa, ali se Alkaras poslednji smeje!

Umalo prokockao pobedu: Zverev bio blizu jednog od najluđih preokreta u istoriji tenisa, ali se Alkaras poslednji smeje!

Hot sport pre 21 dana
Meč prepun preokreta! Karlos Alkaras savladao je posle velike borbe Aleksandera Zvereva u polufinalu Australijan opena (6-4, 7-6, 6-7, 6-7, 7-5). Mogao je Španac mnogo lakše do finala prvog grend slema u godini, jer je imao vođstvo od 2:0 u setovima, ali… »
„Ovo je sr***e“: Zverev pobesneo tokom meča na srpkinju, optužio sudije da štite Sinera i Alkarasa!

„Ovo je sr***e“: Zverev pobesneo tokom meča na srpkinju, optužio sudije da štite Sinera i Alkarasa!

Hot sport pre 21 dana
Besneo je Nemac zbog pauza koje je Alkaras uzimao i koje su mu pomogle da pobedi! U završnici trećeg seta polufinala Australijan opena između Karlosa Alkarasa i Aleksandera Zvereva dogodio se momenat koji bi mogao potpuno da promeni tok meča. Španac je u… »
Alkaraz preživeo triler protiv Zvereva: Prvo finale Australijan opena

Južne vesti pre 21 dana
REUTERS/Edgar Su Karlos Alkaraz vodio je 2:0 u setovima protiv Aleksandra Zvereva i… umalo izgubio polufinalni duel Australijan opena. Nemac se poput feniksa izdigao iz pepela i napravio retko viđen preokret, imao je priliku za pobedu, ali ju je uprksao… »
Alkaraz: Verovao sam i kada je delovalo da nema izlaza

Alkaraz: Verovao sam i kada je delovalo da nema izlaza

Sport klub pre 21 dana
Karlos Alkaraz je ponovo pokazao klasu. Pobedio je i grčeve i brejk minusa u petom setu i na kraju savladao Aleksandra Zvereva. Publika, koja je mahom bila na njegovoj strani, burno ga je pozdravila posle meča. Na pitanje šta je presudilo, Alkaraz je… »
Alkaras u finalu Australijan opena pobedom protiv Zvereva posle gotovo pet i po sati igre

Alkaras u finalu Australijan opena pobedom protiv Zvereva posle gotovo pet i po sati igre

Prvi teniser sveta pobedio je posle pet sati i 27 minuta i u najdužem polufinalu u istoriji Australijan opena. Prethodno, najduži polufinalni meč od pet sati i 14 minuta odigrali su 2009. godine španski teniseri Rafael Nadal i Fernando Verdasko. Teniseri… »
Alkaraz posle epskog preokreta do finala Australijan opena, Španac pobedio Zvereva u najdužem polufinalu u istoriji grend slema…

Alkaraz posle epskog preokreta do finala Australijan opena, Španac pobedio Zvereva u najdužem polufinalu u istoriji grend slema…

Dnevnik pre 21 dana
MELBURN: Španski teniser Karlos Alkaraz prvi je finalista Australijan opena pošto je posle najdužeg polufinala u istoriji grend slema u Melburnu pobedio rezultatom 3:2 (6:4, 7:6(7:5), 6:7(3:7), 6:7 (4:7), 7:5:). Meč je trajao čak pet sati i 26 minuta… »
Karlos Alkaraz dobio neverovatan meč protiv Zvereva: Španac u svom prvom finalu AO!

Karlos Alkaraz dobio neverovatan meč protiv Zvereva: Španac u svom prvom finalu AO!

Euronews pre 21 dana
Karlos Alkaraz ima u svojoj kolekciji trofeja sa Grend slemova (po) dva pobednička "suvenira" sa Vimbldona, Rolan Garosa i US Opena, iako mu je samo 22 godine, ali nikada nije igrao finale Otvorenog prvenstva Australije. Do ovog januara, jer je danas… »
Alkaraz na jednoj nozi napravio preokret za istoriju: E, moj Saša, šta si sad ispustio

Alkaraz na jednoj nozi napravio preokret za istoriju: E, moj Saša, šta si sad ispustio

Mondo pre 21 dana
Karlos Alkaraz jedva je stajao na nogama, povraćao je na terenu, bio je na konopcima i pred ispadanjem sa Australijan opena. A, onda je napravio preokret za istoriju i pobedio Sašu Zvereva - 6:4, 7:6 (7:5), 6:7 (3:7), 6:7 (4:7), 7:5. Ovo šta je Nemac… »

Radio 021 pre 21 dana
Karlos Alkaraz vodio 2:0 u setovima protiv Aleksandra Zvereva, Nemac se vratio, izjednačio, servirao za pobedu i... izgubio. REUTERS/Edgar Su Karlos Alkaraz vodio je 2:0 u setovima protiv Aleksandra Zvereva i... umalo izgubio polufinalni duel Australijan… »
Alkaraz se vratio iz mrtvih i izborio plasman u finale - sada čeka Novaka ili Sinera! Gazio Zvereva, pa doživeo povredu…

Alkaraz se vratio iz mrtvih i izborio plasman u finale - sada čeka Novaka ili Sinera! Gazio Zvereva, pa doživeo povredu…

Kurir pre 21 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz prvi put u karijeri izborio je plasman u finale Australijan opena, pošto je u meču za pamćenje sa 3:2 u setovima savladao Nemca Aleksandra Zvereva. Bilo je to najduže polufinale u istoriji Australijan opena - posle 5 sati i… »
Neumorni Alkaraz se našalio sa novinarom: "Karijerni slem i rekord? Mnogo me pritiskaš..."

Neumorni Alkaraz se našalio sa novinarom: "Karijerni slem i rekord? Mnogo me pritiskaš..."

Sportske.net pre 21 dana
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u finale Australijan open posle maratonskog duela sa Aleksandrom Zverevim, a nakon meča je izjavio da ga je vera u svoje mogućnosti odvela najvišem cilju, uprkos tome što se suočavao sa poteškoćama protiv… »
Alkaraz u finalu Australijan opena posle epskog meča protiv Zvereva

Alkaraz u finalu Australijan opena posle epskog meča protiv Zvereva

Radio 021 pre 21 dana
Karlos Alkaraz plasirao se u finale Australijan opena nakon velike pobede nad Aleksanderom Zverevim, sa 3:2 u setovima. Po setovima se igralo 6:4, 7:6, 6:7, 6:7, 7:5. Ovo je najduže polufinale u istoriji Australijan open. Duel dvojice tenisera igrao se… »
Maraton vredan finala Australijan opena pripao nesalomivom Alkarazu - Zvereva "pojeo" pritisak

Maraton vredan finala Australijan opena pripao nesalomivom Alkarazu - Zvereva "pojeo" pritisak

RTS pre 21 dana
Španski teniser i prvi reket sveta Karlos Alkaraz pobedio je posle pet sati Nemca Aleksandera Zvereva rezultatom 3:2, po setovima 6:4, 7:6(5), (3)6:7, (4)6:7, 7:5 i plasirao se u finale Australijan opena. U meču koji je trajao pet sati i 27 minuta, u… »

Danas pre 21 dana
Karlos Alkaraz vodio je 2:0 u setovima protiv Aleksandra Zvereva i… umalo izgubio polufinalni duel Australijan opena. Nemac se poput feniksa izdigao iz pepela i napravio retko viđen preokret, imao je priliku za pobedu, ali ju je uprksao. Španac, koji… »
Drama u Melburnu: Alkaraz prokockao 2:0, stigao do ruba poraza, ali na kraju je ušao u finale Australijan opena

Drama u Melburnu: Alkaraz prokockao 2:0, stigao do ruba poraza, ali na kraju je ušao u finale Australijan opena

Danas pre 21 dana
Španac Karlos Alkaraz je pobedio Nemca Aleksandera Zvereva sa 3:2 (6:4, 7:6, 6:7, 6:7, 7:5) u polufinalu Australijan opena. Imao je Karlos 2:0 u setovima, ali Zvezrev servirao za meč i na kraju je Španac došao na korak od jedinog grend slema koji mu… »
Alkaraz povraćao usred meča: Dramatične scene na Australijan openu, jedva je stajao na nogama

Alkaraz povraćao usred meča: Dramatične scene na Australijan openu, jedva je stajao na nogama

Mondo pre 21 dana
Karlos Alkaraz i Saša Zverev igraju meč pun tenzije i drame na Australijan openu. Vodio je Španac sa 2:0 u setovima i išao ka pobedi i onda su krenuli veliki problemi sa povredom. Tražio je medicinski tajm-aut, zbog čega je Nemac vikao i na Marijanu… »

NIN pre 21 dana
Karlos Alkaraz vodio je 2:0 u setovima protiv Aleksandra Zvereva i... umalo izgubiopolufinalni duel Australijan opena. Nemac se poput feniksa izdigao iz pepela i napravio retko viđen preokret, imao je priliku za pobedu, ali ju je uprksao. Španac, koji… »
Alkaras pobedio grčeve i Zvereva za finale Australije!

Alkaras pobedio grčeve i Zvereva za finale Australije!

Sputnik pre 21 dana
Karlos Alkaras, španski teniser, plasirao se u finale Australijan opena pobedom nad Aleksandrom Zverevim. Alkaras je pobedio sa 3:2 u setovima, iako se posle trećeg suočio sa grčevima desne noge i naredni odigrao u velikim bolovima. Zverev to nije uspeo… »
Alkarasove muke VIDEO

Alkarasove muke VIDEO

B92 pre 21 dana
Karlos Alkaras je tokom polufinala Australijan opena protiv Aleksandra Zvereva patio od grčeva i povraćanja u trenutku kada je imao prednost od dva seta i ulazio u završnicu trećeg seta. "Povraćao sam, ne znam da li treba nešto da uzmem, samo sam hteo da… »
Užasan termin - evo kad Krunić igra za titulu AO

Užasan termin - evo kad Krunić igra za titulu AO

B92 pre 21 dana
Organizatori Australijan opena objavili su raspored mečeva za subotu. Pretposlednjeg dana turnira u Melburnu na programu su finala u ženskoj konkurenciji. A u jednom od njih, u konkurenciji dublova, nastupiće i naša Aleksandra Krunić. Ona će se u paru sa… »
Alkaraz - svi ostali 60:0, španski teniser napravio čudo na Australijan openu

Alkaraz - svi ostali 60:0, španski teniser napravio čudo na Australijan openu

Telegraf pre 21 dana
Čudo u prvom polufinalu Australijan opena se nije dogodilo! Nemački teniser Aleksander Zverev nije se plasirtao se u drugo vezano finale u Melburnu, pošto je posle neverovatnog prokreta u jednom momentu, na kraju meča poklekao i izgubio od Karlosa… »
Evo šta pobeda Alkaraza protiv Zvereva znači za Novaka Đokovića, radosne vesti za srpskog tenisera

Evo šta pobeda Alkaraza protiv Zvereva znači za Novaka Đokovića, radosne vesti za srpskog tenisera

Telegraf pre 21 dana
Kakva drama u Melburnu za teniske sladokusce! I pored toga što na papiru zanimljiviji meč polufinala igraju Novak Đoković i Janik Siner, Karlos Alkaraz nam je priredio zabavu protiv Aleksandera Zvereva i posle skoro pet i po sati prošao dalje. Španski… »
Alkaraz bio pred eliminacijom na AO, magično pobedio posle pet i po sati: "Znao sam da moram da..."

Alkaraz bio pred eliminacijom na AO, magično pobedio posle pet i po sati: "Znao sam da moram da..."

Telegraf pre 21 dana
Karlos Alkaraz je bio na samo gem od eliminacije u polufinalu Australijan Opena. Povreda ga je usporila i dovela u tu situaciju protiv Aleksandra Zvereva, ali je uspeo posle pet i po sati da vrati ritam i da slavi na magičan način. - Verovao sam. Verovao… »
Teniski svet u šoku! Karlos Alkaraz zaprepastio sve: Da li je finale Australijan opena pod znakom pitanja?

Teniski svet u šoku! Karlos Alkaraz zaprepastio sve: Da li je finale Australijan opena pod znakom pitanja?

Španski teniser Karlos Alkaraz prvi je finalista Australijan opena pošto je posle najdužeg polufinala u istoriji grend slema u Melburnu pobedio rezultatom 3:2 (6:4, 7:6(7:5), 6:7(3:7), 6:7 (4:7), 7:5:). Meč je trajao čak pet sati i 26 minuta. Foto AP… »
Karlos Alkaraz u finalu AO! Heroj Karlos na jednoj nozi završio Zvereva, Novak zna ko ga čeka u borbi za tron!

Karlos Alkaraz u finalu AO! Heroj Karlos na jednoj nozi završio Zvereva, Novak zna ko ga čeka u borbi za tron!

Telegraf pre 21 dana
Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz po prvi put će imati priliku da se bori za trofej na Australijan Openu pošto je u polufinalu takmičenja u Melburnu savladao Aleksandra Zvereva rezultatom 6:4, 7:6(5), 6:7(3) 6:7(4), 7:5. Sada, posle više od pet sati igre… »
Alkaraz posle pet i po sati ušao u finale AO, prevazišao muke i grčeve, pa na kameru napisao jednu reč!

Alkaraz posle pet i po sati ušao u finale AO, prevazišao muke i grčeve, pa na kameru napisao jednu reč!

Telegraf pre 21 dana
Neverovatno je na koji je način je Karlos Alkaraz ušao u finale Australijan Opena - vodio je 2:0 u setovima, dobio grčeve i fizičke probleme, bio na gem od poraza, a onda uspeo da savlada Aleksandra Zvereva sa 3:2 na kraju. Smatra da mu je samo jedna… »
Da li je ovo najveći "luzer" u istoriji tenisa, nikada nije osvojio GS, ali je Novaku oteo nešto najvrednije!

Da li je ovo najveći "luzer" u istoriji tenisa, nikada nije osvojio GS, ali je Novaku oteo nešto najvrednije!

Telegraf pre 21 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz je prvi finalista Australijan opena, pošto je savladao Aleksandera Zvereva posle velikog preokreta! Prvi reket sveta je slavio sa 3:2, po setovima 6:4, 7:6, 6:7, 6:7 i 7:5, posle skoro 5 sati i 30 minuta. Sada ćeka… »
Đoković – Siner: Može li Nole do 38. grend slem finala?

Đoković – Siner: Može li Nole do 38. grend slem finala?

Vreme pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković danas igra protiv drugog reketa sveta i prvog favorita za osvajanje Australijan opena Janika Sinera. Može li Nole da naruši novi teniski poredak? Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i trenutno 4. na ATP… »
Zverev u raspravi sa sudijom iz Srbije: „Neverovatno!“

Zverev u raspravi sa sudijom iz Srbije: „Neverovatno!“

Sputnik pre 21 dana
U finišu trećeg seta polufinala Australijan opena viđena je raspravu između Aleksandra Zvereva i Marijane Veljović, sudije sa zlatnim bedžom ITF iz Srbije. Pri rezultatu 2-0 u setovima za Karlosa Alkarasa i 4:4 u trećem, Španac je počeo da se muči –… »
"Povratio sam! Da li da uzmem nešto...?" Epske muke Karlosa Alkaraza: Prizor koji je zaprepastio sve - Španac pati na terenu…

"Povratio sam! Da li da uzmem nešto...?" Epske muke Karlosa Alkaraza: Prizor koji je zaprepastio sve - Španac pati na terenu…

Kurir pre 21 dana
Kroz epske muke prolazio je Karlos Alkaraz tokom polufinalnog meča Australijan opena protiv Aleksandera Zvereva. Sve je krenulo u finišu trećeg seta pri vođstvu Alkaraza od 2:0 u setovima, a nastavilo se u ostatku meča. Kada je sve počelo? U sedmom gemu… »
Zverev urlao na Srpkinju: "Štitite Alkarasa i Sinera!" VIDEO

Zverev urlao na Srpkinju: "Štitite Alkarasa i Sinera!" VIDEO

B92 pre 21 dana
Krajem trećeg seta u duelu između Karlosa Alkarasa i Aleksandera Zvereva desila se situacija koja bi mogla da preokrene u potpunosti ovo polufinale Australijan opena. Španac je, naime, vodio sa 2:0 u setovima i imao 5:4 u trećem, kada je osetio bolove… »
Dok se Alkaraz muči na AO, navijači Novaka Đokovića se okupili ispred stadiona, dobili i neočekivanog gosta

Dok se Alkaraz muči na AO, navijači Novaka Đokovića se okupili ispred stadiona, dobili i neočekivanog gosta

Telegraf pre 21 dana
Dok se na Rod Lejver Areni odvija drama u prvom polufinalu AO između Karlosa Alkaraza i Aleksandera Zvereva, Novak Đoković čeka da izađe na teren i odigra duel za finale protiv Janika Sinera. Španski teniser doživeo je povredu pred pobedom u trećem setu… »
Đokoviću stiglo upozorenje pred meč sa Sinerom na AO, bivši trener poručio: "Mislim da je ovo preveliki..."

Đokoviću stiglo upozorenje pred meč sa Sinerom na AO, bivši trener poručio: "Mislim da je ovo preveliki..."

Telegraf pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, trebalo bi da se kroz sat i po vremena nađe na glavnom terenu u Melburnu gde će pokušati da savlada Janika Sinera iz Italije i plasira se u veliko finale Australijan opena. Pre duela je reč imao Boris Beker… »
Đoković: Nisu mi potrebni Vilanderovi saveti

Đoković: Nisu mi potrebni Vilanderovi saveti

Vesti online pre 21 dana
Ne krije Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, da su Karlos Alkaras i Janik Siner trenutno najbolji igrači sveta, a Mats Vilander, proslavljeni švedski teniser, smatra da srpski as ne bi trebalo da govori tako. Novak je za njegovo mišljenje… »
Srbija tad uglavnom spava: Poznato kada se Aleksandra Krunić bori za titulu na Australijan openu!

Srbija tad uglavnom spava: Poznato kada se Aleksandra Krunić bori za titulu na Australijan openu!

Hot sport pre 21 dana
Samlele protivnice u polufinalu! Aleksandra Krunić i Ana Danilina boriće se za titulu u dublu na Australijan openu, a sada je poznato i kada. Njihove rivalke na putu do završnice, Elise Mertens i Dženg, u polufinalu su bile više nego ubedljive protiv… »
Đoković danas protiv Sinera - borba za finale

Đoković danas protiv Sinera - borba za finale

Radio 021 pre 21 dana
Novak Đoković igra danas protiv Janika Sinera polufinale Australijan opena. Đoković u Melburnu pokušava da se domogne finala i prilike da po 11. put osvoji prvi grend slem u sezoni. Međutim, prepreka na tom putu mu je Janik Siner, koji ima pozitivan skor… »
Skandal u Melburnu, Zverev urlao na Srpkinju! Nemac izgubio živce, pa napravio haos: "Zašto nisi...?"

Skandal u Melburnu, Zverev urlao na Srpkinju! Nemac izgubio živce, pa napravio haos: "Zašto nisi...?"

Kurir pre 21 dana
Pravo ni iz čega nastala je drama tokom polufinalnog meča Australijan opena između Karlosa Alkaraza i Aleksandera Zvereva. Vodio je Alkaraz sa 2:0 u setovima, Zverev je bio na kolenima, ali se Španac povredio u finišu trećeg seta koji je kasnije Nemac u… »
Vilander savetovao Novaka – stigao ekspresni odgovor: „Nije potrebno“

Vilander savetovao Novaka – stigao ekspresni odgovor: „Nije potrebno“

Sputnik pre 21 dana
Ne krije Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, da su Karlos Alkaras i Janik Siner trenutno najbolji igrači sveta, a Mats Vilander, proslavljeni švedski teniser, smatra da srpski as ne bi trebalo da govori tako. Novak je za njegovo mišljenje… »
Alkaraz povraćao, Zverev bio ljut na Marijanu: "Ovo je sr***!"

Alkaraz povraćao, Zverev bio ljut na Marijanu: "Ovo je sr***!"

Sportske.net pre 21 dana
Svašta se dešava u meču Karlosa Alkaraza i Saše Zvereva. Nemački i španski teniser igraju polufinale Australijan opena, a tokom trećeg seta Alkarazu je bilo loše, čak je i povraćao, nakon čega je zbog grčeva tražio medicinski tajm-aut. Na sve to se… »
Rasprava Zvereva i Marijane: Štitite Karlosa i Janika sve vreme!

Rasprava Zvereva i Marijane: Štitite Karlosa i Janika sve vreme!

Sport klub pre 21 dana
U finišu trećeg seta polufinala Australijan opena videli smo raspravu između Aleksandera Zvereva i Marijane Veljović, sudije sa zlatnim bedžom ITF iz Srbije. Pri rezultatu 2-0 u setovima za Karlosa Alkaraza i 4:4 u trećem, Španac je počeo da se muči –… »
Saša vikao na Marijanu Veljović: Napravio skandal na Australijan openu, zvao supervizora i psovao

Saša vikao na Marijanu Veljović: Napravio skandal na Australijan openu, zvao supervizora i psovao

Mondo pre 21 dana
Karlos Alkaraz i Saša Zverev igraju prvi meč polufinala na Australijan openu i tamo je nemački teniser napravio potpuni haos. I to u završnici trećeg seta u momentu kada je španski igrač vodio sa 2:0 usetovima. Haos se dogodio u devetom gemu kada je… »
Beker: Igrati protiv Sinera je najteža stvar u Australiji

Beker: Igrati protiv Sinera je najteža stvar u Australiji

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković je rekorder sa deset titula na Australijan openu, ali Boris Beker, njegov bivši trener, ne smatra da je to danas najvažnije na Melburn parku. – Nikada se ne bih kladio protiv Đokovića, ali igrati protiv Janika Sinera je najteža stvar koju… »
Odmoran i zdrav na najveću moru

Odmoran i zdrav na najveću moru

Politika pre 21 dana
Novak Đoković će u, za njega idealnom terminu (9.30 časova) kročiti na teren „Rod Lejver arene” i zaigrati meč polufinala sa Italijanom Janikom Sinerom od koga je izgubio u poslednjih sedam međusobnih duela. Srpski teniser Novak Đoković pred sobom ima… »
Totalni haos u Melburnu! Karlos Alkaraz se povredio, a Aleksander Zverev urlao na Srpkinju (video)

Totalni haos u Melburnu! Karlos Alkaraz se povredio, a Aleksander Zverev urlao na Srpkinju (video)

TRENUTNO se igra prvi polufinalni meč Australijan opena! Foto: AP Karlos Alkaraz ima prednost od 2:1 u setovima, ali i ogroman problem sa povredom. Desio se čak i jedan ogroman incident u trećem setu. Naime, na servisu je pri rezultatu 4:4 bio Alkaraz… »
"Povratio sam, ne znam da li da popijem": Alkaraz osvojio nestvaran poen uprkos povredi, pa zabrinuo na AO

"Povratio sam, ne znam da li da popijem": Alkaraz osvojio nestvaran poen uprkos povredi, pa zabrinuo na AO

Telegraf pre 21 dana
Mučne scene gledamo u meču Karlosa Alkaraza i Aleksandera Zvereva, gde je španski teniser bio nadomak pobede, vodio 2-0 u setovima posle preokreta u drugom, a onda se u finišu trećeg povredio i zatražio medicinski tajm-aut. Požalio se na bol u predelu… »
Novače, ovo Moraš da uradiš! Oglasio se bivši Đokovićev trener pred polufinale Australijan opena

Novače, ovo Moraš da uradiš! Oglasio se bivši Đokovićev trener pred polufinale Australijan opena

GORI Rod Lejver arena sve je spremno za polufinalni spektakl između Novaka Đokovića i Janika Sinera. FOTO: Tanjug/AP Srbin i Italijan bi trebali na teren oko 9.30 po našem vremenu, ako se ne produži prvo polufinale između Karlosa Alkaraza i Aleksandera… »
Gadecki i Pirs osvojili Australijan open u mešovitom dublu

Gadecki i Pirs osvojili Australijan open u mešovitom dublu

Radio 021 pre 21 dana
Australijski teniseri Olivija Gadecki i Džon Pirs odbranili su titulu u mešovitom dublu na Australijan openu. Oni su u finalu savladali francuski par Kristinu Mladenović i Manuela Ginara posle tri seta 4:6, 6:3, 10:8, posle sat i po vremena igre. Gadecki… »
Gadecki i Pirs odbranili titulu u mešovitom dublu na Australijan openu

Gadecki i Pirs odbranili titulu u mešovitom dublu na Australijan openu

Gadecki i Pirs pobedili su posle sat i 33 minuta i postali prvi par koji je osvojio dve uzastopne titule u mešovitom dublu u Melburnu još od 1989. godine. Francuski par je dobro počeo, poveo je 2:0, ali su domaći igrači vratili brejk i izjednačili na… »
"Novače, samo ovako možeš da pobediš Sinera": Beker mu javno poslao recept za uspeh, ključ je u 5 detalja

"Novače, samo ovako možeš da pobediš Sinera": Beker mu javno poslao recept za uspeh, ključ je u 5 detalja

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković pokušaće da iznenadi Janika Sinera i da prođe u finale Australijan opena (danas, petak 9.30 po srpskom vremenu). Mnogi su već otpisali Srbina, kladionice su čak dale i kvotu 10 na njega, kao da je u pitanju potpuni autsajder, a ne čovek… »
Užas za Alkaraza na AO, povredio se nadomak plasmana u finale, Zverev urlao na Srpkinju: "Ne mogu da verujem"

Užas za Alkaraza na AO, povredio se nadomak plasmana u finale, Zverev urlao na Srpkinju: "Ne mogu da verujem"

Telegraf pre 21 dana
Prvo polufinale Australijan opena igraju Karlos Alkaraz i Aleksander Zverev, prvi teniser sveta je bio suveren tokom prva dva seta, a taman kada smo pomislili da je sve gotovo, dogodio se problem za Španca! Vodio je 2-0 u setovima, pošto je prva dva… »
Evo kad se Aleksandra Krunić bori za titulu u Melburnu

Evo kad se Aleksandra Krunić bori za titulu u Melburnu

Sport klub pre 21 dana
U finalu Rolan Garosa uzele su set Džasmin Paolini i Sari Erani, a sada je pred Aleksandrom Krunić i Anom Daniliom nova šansa za grend slem titulu. Rivalke u finalu Australijan opena biće im Eliz Mertens i Šuai Dženg, a taj meč na programu je u subotu u… »
Ceo svet gleda i ne veruje! Evo koliko košta reket Novaka Đokovića koji je koristio tokom najvećeg meča u istoriji "belog…

Ceo svet gleda i ne veruje! Evo koliko košta reket Novaka Đokovića koji je koristio tokom najvećeg meča u istoriji "belog…

ZANIMLjIVE vesti dolaze iz sveta tenisa! FOTO: Tanjug/AP Naime, reket koji je Novak Đoković koristio u finalu Australijan opena 2012. protiv Rafaela Nadala nalazi se na aukciji. Ovaj meč nije bio samo duel dvojice najboljih igrača, već je trajao skoro… »
Sve o meču Đoković - Siner: Spektakularna borba za finale AO, najbolji svih vremena na branioca titule

Sve o meču Đoković - Siner: Spektakularna borba za finale AO, najbolji svih vremena na branioca titule

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković će danas pokušati da uđe u svoje peto finale u poslednjih osam godina na Australijan Openu i poslednjeg kojeg bi trebalo da dobije do borbe za trofej je branilac titule i drugi teniser sveta Janik Siner. Novak i Janik se očekuju nešto posle… »
Evo kada Aleksandra Krunić igra u finalu Australijan Opena: Prilika da srpski tenis sve titule kompletira!

Evo kada Aleksandra Krunić igra u finalu Australijan Opena: Prilika da srpski tenis sve titule kompletira!

Telegraf pre 21 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić u subotu će pokušati zajedno sa Anom Danilinom da se okiti, ni manje ni više, nego titulom Australijan Opena u dublu, a protivnice će im biti Eliz Mertens iz Belgije i Šuai Žang iz Kine. Tako bi Aleksandra mogla da… »
Dušan Lajović poražen od momka koji je nedavno obznanio da je gej

Dušan Lajović poražen od momka koji je nedavno obznanio da je gej

Telegraf pre 21 dana
Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Čelendžera u Konsepsionu pošto je poražen od Žoaa Reisa Da Silve iz Brazila sa 6:3, 2:6, 6:1. Sigurno da Lajović ne može biti zadovoljan posle eliminacije od 207. na planeti, a videćemo… »
Francuskinja koja je pre tri godine rekla "Kosovo je Srbija" izgubila u finalu Australijan Opena

Francuskinja koja je pre tri godine rekla "Kosovo je Srbija" izgubila u finalu Australijan Opena

Telegraf pre 21 dana
Manuel Žinjar i Kristina Mladenović, devojka srpskog porekla, nisu osvojili Australijan Open u miks dublu nakon poraza od domaćih tenisera Džona Pirsa i Oliviju Gadecki u finalu sa 4:6, 6:3, 10:8 Ovo je Kristini mogao da bude treći trofej u Melburnu u… »
Ribakina: Stefano me najbolje poznaje, mnogo je prošlo od 2023.

Ribakina: Stefano me najbolje poznaje, mnogo je prošlo od 2023.

Sport klub pre 21 dana
Posle plasmana u finale Australijan opena, Jelena Ribakina istakla je značaj tima i rada sa Stefanom Vukovom kao jedan od ključnih razloga za kontinuitet vrhunskih rezultata i novi plasman u grend slem finale. „To je velika pomoć, jer me on najbolje… »
Kad igraju Novak Đoković i Janik Siner? Bolje nije moglo, ovaj dan je ceo teniski svet čekao

Kad igraju Novak Đoković i Janik Siner? Bolje nije moglo, ovaj dan je ceo teniski svet čekao

Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (38) izborio je plasman u 11. finale Australijan opena, a snage će odmeriti dominantnim Italijanom, Janikom Sinerom (24). Organizatori turnira doneli su odluku da ovaj susret zaslužuje "udarni" termin, pa će se… »
Kad i gde možete gledati meč Novak Đoković – Janik Siner?

Kad i gde možete gledati meč Novak Đoković – Janik Siner?

Danas pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković i Janik Siner će u petak odmeriri snage u polufinalu Australijan opena. Određen je i termin duela. Sudar Đokovića i Sinera je na programu od 9.30 ujutru po srednjoevropskom vremenu, tj. od 19.30 po lokalnom. Prethodno, u… »
Bivši trener Novaka Đokovića dao savete kako da se pobedi Siner

Bivši trener Novaka Đokovića dao savete kako da se pobedi Siner

Danas pre 22 dana
Novak Đoković igraće protiv Janika Sinera u polufinalu Australijan opena. Biće to njihov 11. međusobni duel, a Siner ima dve pobede više i slavio je u poslednjih pet mečeva protiv srpskog asa. Imajući u vidu taj podatak, ali i to koliko konstantno igra… »

Vesti dana »