Povezane vesti
"Moja sestra nije osoba sa posebnim potrebama..." Naš glumac rano ostao bez oca: "Njena suza me je bolela"
Kurir pre 16 sati
Glumac Jovan Jovanović nedavno je govorio o porodici za koju je veoma vezan. On je rano ostao bez oca, a majka i sestra imaju posebno mesto u njegovom srcu. Jovan je rekao da majci duguje sve što je danas i priznao da ga je gubitak oca u mnogome… »
"Moja sestra nije osoba sa posebnim potrebama..." Naš glumac rano ostao bez oca: "Njena suza me je bolela"
Telegraf pre 18 sati
Glumac Jovan Jovanović govorio je o teškim porodičnim trenucima koji su ga oblikovali i značajno uticali na njegov život. Oca je izgubio još rano, a majka i sestra od tada su mu postale najveća podrška i stub na koji se uvek oslanja. Jovan je rekao da… »
"Moja Jeca nije dete sa posebnim potrebama, ona je posebna osoba sa običnim potrebama." Glumac rano ostao bez oca, pa preuzeo…
Blic pre 18 sati
Priznao je da ga je majčina suza uvek najviše bolela i da je kao tinejdžer bio nestašan Rano je preuzeo odgovornost i brigu o sestri Glumac Jovan Jovanović nedavno je u velikoj ispovesti za "Blic" govorio o porodici za koju je veoma vezan. On je rano… »
Vesti dana »
Uprava granične policije: Obustavljena blokada za teretna vozila na granicama Srbije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Promena je stigla, utoplite se - evo kakav vikend nas čeka: Vremenska prnognoza za subotu, 30. januar
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane
Saša Obradović: Najvažnija je pobeda, ali je onakav pad u igri nedopustiv
Danas pre 2 satajoš 1 povezana