Povezane vesti

Veliko slavlje kod Gudelja u Sevilji! Svuda baloni i poruka koja je rasplakala mnoge: "Stojimo jedno uz drugo"

Veliko slavlje kod Gudelja u Sevilji! Svuda baloni i poruka koja je rasplakala mnoge: "Stojimo jedno uz drugo"

Telegraf pre 4 dana
Porodica Gudelj pokazala je ponovo koliko su složni i koliko cene prave porodične vrednosti. Povod za okupljanje bio je rođendan Olivere Gudelj, supruge Nebojše Gudelja i majke srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja. Iako su poznati po životu na visokoj… »
(Foto) Slavlje u vili porodice Gudelj u Sevilji: Stigla torta, baloni i poruka koja je sve raznežila: "Izabrao sam put koji…

(Foto) Slavlje u vili porodice Gudelj u Sevilji: Stigla torta, baloni i poruka koja je sve raznežila: "Izabrao sam put koji…

Blic pre 4 dana
Slavlje je održano u intimnoj atmosferi, uz društvo najbližih članova porodice, uključujući Nemanjinu suprugu Anastasiju. Dekoracija je uključivala balone i tortu, a veče je bilo obeleženo radošću i emocionalnim trenucima. Porodica Gudelj okupila se u… »
"Izabrao sam put s tobom koji nikada ne bih menjao" Slavlje u porodici Gudelj: Nemanjin otac supruzi uputio dirljive reči

"Izabrao sam put s tobom koji nikada ne bih menjao" Slavlje u porodici Gudelj: Nemanjin otac supruzi uputio dirljive reči

Kurir pre 4 dana
Porodica Gudelj već godinama važi za primer složnosti, bliskosti i poštovanja pravih porodičnih vrednosti. Njihova tradicija da sa posebnom pažnjom obeležavaju važne datume još jednom je potvrđena povodom rođendana Olivere Gudelj, žene koja važi za stub… »

Vesti dana »