Povezane vesti
Gledao sam hrvatskog 'Generala' i srpskog 'Đenerala' - šta su hteli da me nauče
BBC News 30.01.2026
U bioskope je nedavno stigao film 'Đeneral' o četničkom komandantu iz Drugog svetskog rata Dragoljubu Mihailoviću, dok je pre nekoliko godina u Hrvatsku stigao film 'General', o hrvatskom komandantu iz ratnih 1990-ih Anti Gotovini. Pogledao sam oba… »
Gledao sam hrvatskog ‘Generala’ i srpskog ‘Đenerala’ – šta su hteli da me nauče
Južne vesti 30.01.2026
Pogledi Nikola Rakočević kao Dragoljub Mihailović u filmu Đeneral Jedno slovo ih deli, a toliko su drugačiji. Prvo je General 2019. stigao u u hrvatska kina, da bi Đeneral početkom 2026. imao premijeru u bioskopima u Srbiji. Jedan se bavi životom… »
Danas 30.01.2026
Jedno slovo ih deli, a toliko su drugačiji. Prvo je General 2019. stigao u u hrvatska kina, da bi Đeneral početkom 2026. imao premijeru u bioskopima u Srbiji. Jedan se bavi životom hrvatskog generala Ante Gotovine, pre svega kroz rat u Hrvatskoj prilikom… »
Danas 30.01.2026
Jedno slovo ih deli, a toliko su drugačiji. Prvo je General 2019. stigao u u hrvatska kina, da bi Đeneral početkom 2026. imao premijeru u bioskopima u Srbiji. Jedan se bavi životom hrvatskog generala Ante Gotovine, pre svega kroz rat u Hrvatskoj prilikom… »
Radio 021 30.01.2026
U bioskope je nedavno stigao film 'Đeneral' o četničkom komandantu iz Drugog svetskog rata Dragoljubu Mihailoviću, dok je pre nekoliko godina u Hrvatsku stigao film 'General', o hrvatskom komandantu iz ratnih 1990-ih Anti Gotovini. Pogledao sam oba… »
NIN 30.01.2026
Vesti dana »
Ujutru mraz pa sunce! Oglasio se RHMZ: Očekuje se nova tura snega! Evo kakvo će vreme biti narednih sedam dana
Dnevnik pre 8 minutajoš 16 povezanih
OFAK produžio licencu za rad NIS do 17. aprila, Đedović: Rafinerija nastavlja da radi
RTV pre 8 minutajoš 10 povezanih
Teheran na udaru IDF-a, četiri talasa iranskih napada na sever Izraela; pogođena kuvajtska rafinerija Mina al-Ahmadi
RTS pre 33 minutajoš 5 povezanih
Obračun u centru NS, jedan mladić pao sa sprata, dvojica povređena hladnim oružjem
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 1 povezana
Danas počinje isplata redovne i privremene novčane naknade za februar 2026.
Pirotske vesti pre 1 satjoš 2 povezane