Povezane vesti
Gledao sam hrvatskog 'Generala' i srpskog 'Đenerala' - šta su hteli da me nauče
BBC News 30.01.2026
U bioskope je nedavno stigao film 'Đeneral' o četničkom komandantu iz Drugog svetskog rata Dragoljubu Mihailoviću, dok je pre nekoliko godina u Hrvatsku stigao film 'General', o hrvatskom komandantu iz ratnih 1990-ih Anti Gotovini. Pogledao sam oba… »
NIN 30.01.2026
Jedno slovo ih deli, a toliko su drugačiji. Prvo je General 2019. stigao u u hrvatska kina, da bi Đeneral početkom 2026. imao premijeru u bioskopima u Srbiji. Jedan se bavi životom hrvatskog generala Ante Gotovine, pre svega kroz rat u Hrvatskoj prilikom… »
Radio 021 30.01.2026
U bioskope je nedavno stigao film 'Đeneral' o četničkom komandantu iz Drugog svetskog rata Dragoljubu Mihailoviću, dok je pre nekoliko godina u Hrvatsku stigao film 'General', o hrvatskom komandantu iz ratnih 1990-ih Anti Gotovini. Pogledao sam oba… »
Gledao sam hrvatskog ‘Generala’ i srpskog ‘Đenerala’ – šta su hteli da me nauče
Južne vesti 30.01.2026
Pogledi Nikola Rakočević kao Dragoljub Mihailović u filmu Đeneral Jedno slovo ih deli, a toliko su drugačiji. Prvo je General 2019. stigao u u hrvatska kina, da bi Đeneral početkom 2026. imao premijeru u bioskopima u Srbiji. Jedan se bavi životom… »
Danas 30.01.2026
Jedno slovo ih deli, a toliko su drugačiji. Prvo je General 2019. stigao u u hrvatska kina, da bi Đeneral početkom 2026. imao premijeru u bioskopima u Srbiji. Jedan se bavi životom hrvatskog generala Ante Gotovine, pre svega kroz rat u Hrvatskoj prilikom… »
Danas 30.01.2026
Vesti dana »
(BLOG) Ponovo bez kvoruma za glasanje o nepoverenju Vladi: Druga sednica Skupštine u 12
N1 Info pre 27 minutajoš 44 povezane
Srbija će nastavnički poziv tretirati kao deficitarno zanimanje
Serbian News Media pre 27 minutajoš 18 povezanih
(VIDEO) Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
In medija pre 1 satjoš 17 povezanih
Upozorenje iz Irana: "Opasne posledice“ zbog poteza SAD u Persijskom zalivu
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih