Povezane vesti
"Sve mi se srušilo - taj muk i poglede neću zaboraviti" Zlatni vaterpolisti za Kurir poručili: Narod nam je doneo medalju -…
Kurir pre 10 sati
Vesti se brzo zaboravljaju ili budu potisnute ali za Srbiju osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u вaterpolu u Beogradu će još dugo biti glavna sportska vest. Za Kurir su na ovu temu govorili Vasilije Martinović i golman Milan Glušac. - Nisu… »
Niko ga nije znao, u Beogradu postao heroj nacije i osvojio zlato na EP
Vesti online pre 14 sati
Vaterpolo reprezentacija Srbije je pre pet dana osvojila Evropsko prvenstvo u vaterpolu nakon što je u finalu u Beogradskoj areni savladala Mađarsku – 10:7. Igrač utakmice je bio Milan Glušac, mladi golman koji je oduševio naciju svojim nastupima u… »
Heroj Srbije otvorio dušu i govorio o nepoznatim stvarima iz reprezentacije! O jednom saigraču je posebno pričao, a bez ovog…
Kurir pre 14 sati
Vaterpolo reprezentacija Srbije se nedavno popela na krov Evrope, pošto je u finalu Evropskog prvenstva u Beogradskoj areni pobedila Mađarsku rezultatom 10:7. Heroj nacije postao je mladi Milan Glušac, golman koji je svojim maestralnim intervencijama… »
Niko ga nije znao, u Beogradu postao heroj nacije i osvojio zlato na EP, Glušac otvorio dušu: „Ostvarenje...“
Telegraf pre 15 sati
Vaterpolo reprezentacija Srbije je pre pet dana osvojila Evropsko prvenstvo u vaterpolu nakon što je u finalu u Beogradskoj areni savladala Mađarsku - 10:7. Igrač utakmice je bio Milan Glušac, mladi golman koji je oduševio naciju svojim nastupima u… »
Isplivala tajna Dušana Mandića! Ovaj detalj skoro niko nije znao: "Odvojio se od roditelja, došao kod mene, pa rekao..."
Kurir pre 17 sati
Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a jedan od najzaslužnijih za novi veliki uspeh bio je Dušan Mandić. Mandić je bio MVP finalnog meča, a njegova profesorka srpskog jezika iz Sportske gimnazije… »
"Mene je ovo mnogo rastužilo, podseća me na tatu": Mandićeva profesorka otkrila detalj koji niko nije znao
Mondo pre 18 sati
Dušan Mandić je po "milioniti" put obradovao naciju. Bio je jedan od najzaslužnijih za to što je Srbija osvojila Evropsko prvenstvo u Beogradskoj areni. U finalu protiv Mađarske dao je četiri gola i dobio MVP priznanje. Svi vide sada kakav je i šta je… »
Vesti dana »
Danci i Nemci u finalu Evropskog prvenstva u rukometu: Gidsel ili Knor, pitanje je sad
Dnevnik pre 2 satajoš 2 povezane
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 20 minutajoš 3 povezane
Uprava granične policije: Obustavljena blokada za teretna vozila na granicama Srbije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana