Povezane vesti
"On meni mrtav 'ladan..." Bivši muž Jovane Jeremić doživeo šok u radnji nakon što je prodavca zamolio za pomoć
Telegraf pre 1 dan
Bivši političar i sada influenser Vojislav Milošević, bivši muž Jovane Jeremić oglasio se i otkrio šta mu se dogodilo u butiku sportske odeće i to od strane prodavca. Naime, Vojislav Milošević je veoma aktivan na društvenim mrežama, a sada je podelio… »
Bivši muž Jovane Jeremić zamolio prodavca za pomoć pa doživeo šok: "Otresao" ga nakon pitanja samo tako
Mondo pre 1 dan
Vojislav Milošević je veoma aktivan na društvenim mrežama, a sada je podelio svoje iskustva iz šopinga. Kako je ispričao, zamolio je za savet prodavca sportske odeće, međutim dobio je odgovor koji nikako nije očekivao. - Juče ja otišao do prodavnice… »
Bivši muž Jovane Jeremić doživeo šok u butiku sportske odeće kad je prodavca zamolio za pomoć: "Mrtav 'ladan mi je to rekao"…
Blic pre 1 dan
Informacije o novom dečku Jovane Jeremić, Vojislav je saznao iz medija. Vojislav Milošević, bivši suprug Jovane Jeremić, podelio je humoristično iskustvo tokom šopinga sportske odeće. Bivši suprug voditeljke Jovane Jeremić, Vojislav Milošević otkrio je… »
Vesti dana »
Od danas nove osnovice dnevne i mesečne naknade za slučaj nezaposlenosti
Politika pre 1 satjoš 6 povezanih
Sofronijevićeva za RTS: Stiglo više od 1.400.000 prijava za upis prava svojine, produžetka roka neće biti
RTS pre 15 minutajoš 3 povezane