Povezane vesti

"Imamo šansu, radujem se meču..." Nekadašnji košarkaš crno-belih Dušan Miletić pred meč Partizan - Kluž

"Imamo šansu, radujem se meču..." Nekadašnji košarkaš crno-belih Dušan Miletić pred meč Partizan - Kluž

Večernje novosti pre 11 minuta
Partizan dočekuje Kluž u okviru Evrolige u subotu od 19. časova. Pred meč očekivanja je izneo bivši centar crno-belih a sada igrač rumunske ekipe, Dušan Miletić. FOTO: KK Kluž/ABA liga “Igramo protiv tima iz Evrolige, što svakako predstavlja veliki… »
Fudbaleri TSC-a sutra sa Vojvodinom u Superligi: Lavovi spremni za riku

Fudbaleri TSC-a sutra sa Vojvodinom u Superligi: Lavovi spremni za riku

Dnevnik pre 1 sat
Fudbaleri TSC-a imali su turbulentnu sezonu, a kakav-takav pomak pokazali su krajem jesenjeg dela Superlige. Nakon dobrih priprema vreme je za nastavak takmičenja u eliti. Prvi rival Bačkotopolčana je novosadska Vojvodina koja je pokazala da je spremna… »
Važne vesti za Partizan: registrovan Aleksa Radanov!

Važne vesti za Partizan: registrovan Aleksa Radanov!

Večernje novosti pre 56 minuta
KK Partizan obradovao je svoje navijače. Foto: Profimedia Naime, novim saigračima se priključio Aleksa Radanov, koji je u međuvremenu registrovan za utakmice ABA lige. To znači da će on moći da pomogne timu već u meču protiv Kluža koji Partizan igra u… »
Nenad Stojaković digao glas zbog Zahida: "Svi idu okolo, a niko mene da pita?"

Nenad Stojaković digao glas zbog Zahida: "Svi idu okolo, a niko mene da pita?"

Mondo pre 3 sata
FK Partizan u subotu od 15 časova igra prvi meč drugog dela šampionata protiv Radničkog iz Niša, a cilj je da se ostane na liderskoj poziciji na tabeli. Crno-beli su imali vrlo čudne pripreme, tokom kojih su odigrali samo tri utakmice, a ono što je uz to… »
Stojaković: Partizan ima proizvod koji može da unapredi i plasira na tržište

Stojaković: Partizan ima proizvod koji može da unapredi i plasira na tržište

RTS pre 3 sata
Trener Partizana Nenad Stojaković rekao je pred nastavak Superlige Srbije da Partizan ima proizvod koji može da unapredi i plasira na tržište kroz tim. U utakmici 21. kola Partizan u subotu od 15 časova dočekuje niški Radnički. Partizan je jesenji deo… »
Trener Partizana Stojaković: Ekipa je bolja nego što je bila u jesenjem delu prvenstva

Trener Partizana Stojaković: Ekipa je bolja nego što je bila u jesenjem delu prvenstva

Radio sto plus pre 3 sata
“Mislim da smo kao tim i grupa zaista povezaniji i bolji. Porasli smo i postali svesnijih nekih stvari, da su nama svaki trening, svaka vežba jako važni, da ne pričamo o utakmici. Iz tog ugla sam siguran da smo bolji. Imali smo vremena da radimo… »
Nenad Stojaković pred nastavak Superlige: Zdjelar i Mitrović biće spremni za "večiti derbi"

Nenad Stojaković pred nastavak Superlige: Zdjelar i Mitrović biće spremni za "večiti derbi"

Euronews pre 3 sata
Partizan nastavlja sezonu subotnjim duelom protiv Radničkog iz Niša u Humskoj (15.00, TV Arena 1 Premium), Stefan Mitrović i Saša Zdjelar potpisali su za jesenjeg prvaka i proširili opcije Nenadu Stojakoviću, koji je dosad, od novajlija, mogao da računa… »
Neko će da odradi taj „prljav posao“ Stojaković o Mitroviću i Zdjelaru: To su kockice koje su nam bile potrebne

Neko će da odradi taj „prljav posao“ Stojaković o Mitroviću i Zdjelaru: To su kockice koje su nam bile potrebne

Dnevnik pre 3 sata
Trener jesenjeg šampiona Nenad Stojaković rekao je pred nastavak Superlige Srbije da Partizan ima proizvod koji može da unapredi i plasira na tržište kroz tim. U utakmici 21. kola Partizan u subotu od 15 časova dočekuje niški Radnički. Partizan u meč… »
Trener Partizana zagrmeo na konferenciji: Ja sam taj koji bira igrače!

Trener Partizana zagrmeo na konferenciji: Ja sam taj koji bira igrače!

Kurir pre 3 sata
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je danas da veruje da je njegova ekipa individualno i timski bolja uoči početka prolećnog dela sezone nego što je bila u jesenjem delu Super lige i da će pojačanja Saša Zdjelar i Stefan Mitrović igrati u… »
Trener Partizana: "Ja sam taj koji bira igrače"

Trener Partizana: "Ja sam taj koji bira igrače"

B92 pre 4 sati
Nenad Stojaković, trener Partizana, održao je konferenciju za medije uoči prolećne premijere protiv niškog Radničkog. Utakmica je na programu u subotu od 15 časova u Humskoj. "Generalno, ono što ponavljam, na svakom treningu pokušavamo da svi mi koji se… »
Stojaković pred nastavak sezone: Partizan ima proizvod koji može da unapredi i plasira za tržište

Stojaković pred nastavak sezone: Partizan ima proizvod koji može da unapredi i plasira za tržište

Večernje novosti pre 3 sata
TRENER jesenjeg šampiona Nenad Stojaković rekao je pred nastavak Superlige Srbije da Partizan ima proizvod koji može da unapredi i plasira na tržište kroz tim. FOTO: FK Partizan U utakmici 21. kola crno-beli u subotu od 15 časova dočekuje niški Radnički… »
"Zdjelar i Mitrović da obavljaju prljav posao, ja da se bavim fudbalom" - Stojakoviću laknulo dolaskom veterana

"Zdjelar i Mitrović da obavljaju prljav posao, ja da se bavim fudbalom" - Stojakoviću laknulo dolaskom veterana

Sportske.net pre 4 sati
Završena je i zimska pauza, iako nije bila dugačka kako smo navikli. Ipak, navijači su se uželeli fudbala, a jesenji prvak Partizan otvara ovaj deo prvenstva kod kuće, utakmicom protiv niškog Radničkog. Trener Nenad Stojaković je posle čudnih priprema… »
„Obavljaće prljav posao“: Stojaković našao zadatke Mitroviću i Zdjelaru!

„Obavljaće prljav posao“: Stojaković našao zadatke Mitroviću i Zdjelaru!

Hot sport pre 4 sati
Njihovo iskustvo će mu puno značiti! Trener Partizana Nenad Stojaković objasnio je kakvu će ulogu u svlačionici crno-belih imati najnovija pojačanja – Saša Zdjelar i Stefan Mitrović. Nakon pauze duže od mesec dana, nastavlja se takmičenje u Superligi… »
Nenad Stojaković: Mitrović i Zdjelar će obavljati prljav posao

Nenad Stojaković: Mitrović i Zdjelar će obavljati prljav posao

Sport klub pre 4 sati
Trener Partizana na slikovit način objasnio kakva će uloga biti Saše Zdjelara i Stefana Mitrovića u svlačionici crno-belih. Posle pauze duže od mesec dana biće nastavljeno takmičenje u Super ligi Srbije. Jesenji prvak Partizan ugostiće u subotu od 15… »
Stojaković o nastavku Superlige, Zahidu, Jovanoviću, kad će zaigrati Zdjelar i Mitrović: "Partizan je jači!"

Stojaković o nastavku Superlige, Zahidu, Jovanoviću, kad će zaigrati Zdjelar i Mitrović: "Partizan je jači!"

Telegraf pre 4 sati
Fudbaleri Partizana završili su kao prvi na kraju jesenjeg dela Superlige Srbije, a pred nastavak šampionata konferenciju za medije održao je trener crno-belih Nenad Stojaković, koji je istakao da će ekipa svim silama ići na pobedu u meču protiv… »

Vesti dana »